ako izgubimo od Francuske oni idu na 3 pobjede, i nikakva kos razlika nas ne spasava, a poraz od Litvanije bi nas onda eliminisao, kos razlika ce se gledati samo ako tri repke budu imale isti omjer i svaka ima po pobjedu u tom trougluforgempp je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:23Cekajte ljudi. Ako se na 2-3 gleda kos razlika imamo sljedece.
Mi smo na +4, Franci na -5 trenutno nakon 3 kola.
Znaci ako racunamo da ce Francuzi dobit nas i izg od Slovenije, a mi izgubit i protiv Litvanije, prolazimo samo da ne izgubimo vise od 9 razlike protiv Francuza. Je li to to?
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 04 sep 2022, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Musa > Doncic
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joj Adisa sufije: Insan nema limite kad iskontroliše nefs
Atić se pojavio danas na Eurobasketu. Nemoj nas sad napuštat Edine...
Samo iskontrolisat glavu nakon ove pobjede momci.

Atić se pojavio danas na Eurobasketu. Nemoj nas sad napuštat Edine...
Samo iskontrolisat glavu nakon ove pobjede momci.
Samo naprijed Saraj'vo!
ima li gdje da se pogleda snimak utakmice
Ova francuska se mora dobiti sa ovom formom,njihova igra je puna crnih rupa,mnogo zajenabije mi izgledaju litvanci bez obzira na poraz od francuza.
-
- Kontakt:
Cestitke nasim kosarkasima na velikoj, historijskoj pobjedi!
Ali, ali, ali...
Plasman u 2 fazu se trazi u mecu protiv francuza ili litvanije. Haman cemo opet grickati notke do zadnjeg sekunda!
Jos jednom, velikkkaaaa najjvecaaa pobjeda! Srcem, glavom, mudima!

Ps.selam za Atica, prcat cemo te opet
Ali, ali, ali...
Plasman u 2 fazu se trazi u mecu protiv francuza ili litvanije. Haman cemo opet grickati notke do zadnjeg sekunda!
Jos jednom, velikkkaaaa najjvecaaa pobjeda! Srcem, glavom, mudima!

Ps.selam za Atica, prcat cemo te opet

- QUARTERBACK
- Kontakt:
s obzirom na situaciju da smo danas izgubili kupili bi prnje vec, ovako zbog ove pobjede i imamo poziciju u kojoj smo u prici za prolaz dalje, kad bi madjari dobili litvaniju a popusili od njemacke to bi najbolje bilo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne bi, svakako bi imali meč loptu protiv LitvanacaQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:32s obzirom na situaciju da smo danas izgubili kupili bi prnje vec, ovako zbog ove pobjede i imamo poziciju u kojoj smo u prici za prolaz dalje, kad bi madjari dobili litvaniju a popusili od njemacke to bi najbolje bilo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kolezeljovac
- Kontakt:
Isto sam pomislio

Mogao je još reći kako se nefs odgaja hizmetom, a srce zikrom(virdom)

A dobro, ipak je on u Turskoj radio.... Možda je postao Insan-i-kamil(potpuni insan)...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Ali kakav zicer ima Francuska da pusti nas i izbaci Litvaniju, steta sto oni tako ne razmisljaju. 

Što je najgore pobjedom protiv Francuske izbacili bi Litvaniju sa prvenstva i oni bi u zadnjem kolu igrali revijalnu utakmicu s nama. Jbt zamisli završimo grupu sa 4-1...
Fakat Francuzi ništa ne igraju, ovo je večeras bilo čisto provlačenje i njima protiv nas treba opet Furnier razigran i da ga ide, da zabije 30 pa da imaju šanse za pobjedu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma znam, zato sam izbrisao post, moramo dobit jednu i to ti je.THEC je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:25ako izgubimo od Francuske oni idu na 3 pobjede, i nikakva kos razlika nas ne spasava, a poraz od Litvanije bi nas onda eliminisao, kos razlika ce se gledati samo ako tri repke budu imale isti omjer i svaka ima po pobjedu u tom trougluforgempp je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:23Cekajte ljudi. Ako se na 2-3 gleda kos razlika imamo sljedece.
Mi smo na +4, Franci na -5 trenutno nakon 3 kola.
Znaci ako racunamo da ce Francuzi dobit nas i izg od Slovenije, a mi izgubit i protiv Litvanije, prolazimo samo da ne izgubimo vise od 9 razlike protiv Francuza. Je li to to?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Lazic daje tricu za pobjedu protiv Srbije u cetvrtfinalu i sugradjani mu protjeruju familiju iz Milica 

Joj Njemci vazda imaju 7 igraca..tj dvojicu sudiju
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Kakav poraz idemo na ave pobjede
Ako zavrsimo s 4-1 nek nam odmah dadnu titulubodi123 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:36Što je najgore pobjedom protiv Francuske izbacili bi Litvaniju sa prvenstva i oni bi u zadnjem kolu igrali revijalnu utakmicu s nama. Jbt zamisli završimo grupu sa 4-1...
Fakat Francuzi ništa ne igraju, ovo je večeras bilo čisto provlačenje i njima protiv nas treba opet Furnier razigran i da ga ide, da zabije 30 pa da imaju šanse za pobjedu.

Ma bukvalno,ugasi Evana i ugasio si njihovu spoljnu liniju,Yabusele,Gobert,Poirier... te sigurno nece dobiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Dončiću prvi poraz na evropskim prvenstvima (11-0)
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 20 gostiju.