Rober ih guzi.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Najsmješnije je to što je Juka podbacio, ali nema veze.
Ne znam kako da ti objasnim da Francuska nije došla ovdje da prodje grupu i da im ova utakmica protiv nas dolazi nakon dana odmorababoedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:07francuzi i da izgube obje idu dalje, jednostavno, već su osigurali prolaz
kaze Atic danas odigro za tbe i story ti je posvetio
Reko je: Ajde **** mater, ne moremo od Bosne izgubit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:58Mali klošarčić umišlljeni stav i ponašanje na terenu + na to redovna ali redovna priča sudijama svaku njihovu odluku čak i kad mu sviraju 2+1 on i dalje priča pa kume nisi kevin durent, i u NBA istu stvar radi konstantno samo mu se toleriše, objavljivanje baje malog knindže na stori plus ovo danas od koga mi gubimo/od kakvih budala mi gubimo, nabijem ga na q, nema 3 prstena na ruci da prosipa po terenu to bahaćenje, nek se malo ugleda na jokića... Stvarno generacijski talenat, ali nevjerovatno IRITANTAN i prepotentan lik
Ti TV nisi upalio ,ja znao da ce biti U Petorcilegenda reala je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:14kaze Atic danas odigro za tbe i story ti je posvetio![]()
Naravno da se nece sklanjati i odmarati. Al oni su prošli i ako izgube obe utakmice a iz ove grupe je gotovo pa svejedno koja ces pozicija biti, samo je vazno proći a oni su prošli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.