BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Kazu da je neki Bosanac danas upoznao sina Matevža na tribinama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

Samo mi gledamo ko ce čestitati na pobjedi.
Protiv Francuza će biti prejebeno, dobiti njih 2x u 10ak dana teško mogu i najjace reprezentacije na svijetu. I oni će dodatno zapeti da se osvete zbog prošlog poraza. Kako god trebamo sebe gledati, očito je da sa svakim mozemo igrati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Bosna zivi ljiljani cvjetaju, heroji pjevaju. Bravoooo momci volim te BiH 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mali klošarčić umišlljeni stav i ponašanje na terenu + na to redovna ali redovna priča sudijama svaku njihovu odluku čak i kad mu sviraju 2+1 on i dalje priča pa kume nisi kevin durent, i u NBA istu stvar radi konstantno samo mu se toleriše, objavljivanje baje malog knindže na stori plus ovo danas od koga mi gubimo/od kakvih budala mi gubimo, nabijem ga na q, nema 3 prstena na ruci da prosipa po terenu to bahaćenje, nek se malo ugleda na jokića... Stvarno generacijski talenat, ali nevjerovatno IRITANTAN i prepotentan lik
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 04 sep 2022, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja licno Kada ga vidim ,pljujem ga u live,ne zato Sto je otisao ,tu nas je pojavao,nego sam cuo sta je izjavio.....Tekashi je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:47Covjeku majka umre u toku prvenstva i ostvari ovaj rezultat!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:38Na stranu cestitka, to treba uraditi zbog igraca, ali zbog cega supak?? Sto je ukazao na na nepravilnosti u savezu i dao ostavku?
Do kad vise da se nekim rezultatima mazu oci usljed nerada i ku.rcevog stanja u savezu?? Savez je katastrofa, liga nam je jos gora, jedva se otislo na EP i sad ne nakon pobjede nad slovencima sve je sjajno??
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ponavljam ljudi... Sa ovakvim pristupom bar jedna pobjeda dolazi sigurno u naredne dvije tekme....
InshAllah

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Hebo vas Donćić nebitan lik.
Šta ima u Savezulumani je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:58Ja licno Kada ga vidim ,pljujem ga u live,ne zato Sto je otisao ,tu nas je pojavao,nego sam cuo sta je izjavio.....Tekashi je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:47Covjeku majka umre u toku prvenstva i ostvari ovaj rezultat!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:38
Na stranu cestitka, to treba uraditi zbog igraca, ali zbog cega supak?? Sto je ukazao na na nepravilnosti u savezu i dao ostavku?
Do kad vise da se nekim rezultatima mazu oci usljed nerada i ku.rcevog stanja u savezu?? Savez je katastrofa, liga nam je jos gora, jedva se otislo na EP i sad ne nakon pobjede nad slovencima sve je sjajno??

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Grob te ****RollingPaper je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:53No, nakon što se utakmica završila, krenule su mnoge pritužbe od strane Litvanaca na sudije. Krajem treće dionice je selektor Njemačke Gordonu Herbertu dosuđena tehnička greška. Međutim, meč se nastavio kao da se ništa nije dogodilo i niko nije od litvanskih igrača dobio mogućnost ga ga izvede.
"Trener sa njihove klupe je dobio tehničku i mi nismo dobili slobodno bacanje za to. Kada su naši treneri počeli da protestuju, delegat je samo sjedio za zapisničkim stolom, crvenio je i ništa nije uradio", rekao je reprezentativac Litvanije Mindaugas Kuzminskas.
"Trebalo je da pobedimo prije produžetka, kao i u posljednje dvije utakmice Teško je. Taj šut koji nam nije dopušten koštao nas je u produžetku. Sada ništa ne možete da uradite. Možda smo previše obraćali pažnju na to", rekao je nakon meča litvanski reprezentativac Marijus Grigonis.
FIBA se za sada ne oglašava i pitanje je hoće li, a Litvanci se i dalje nadaju čudima i nekim većim preokretima, mada je skoro izvjesno da se ništa neće dogoditi iako su najvjerovatnije pokradeni.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa I sa nama je to bilo, oni dobili tehnicku mi nismo sutali slobodno
Pa i mi kad smo igrali jučer, neko je dobio tehničku od njihovih i onda povukli. Da ne igraju kući, imali bi tri poraza do sad.Arvid je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:02Grob te ****RollingPaper je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:53No, nakon što se utakmica završila, krenule su mnoge pritužbe od strane Litvanaca na sudije. Krajem treće dionice je selektor Njemačke Gordonu Herbertu dosuđena tehnička greška. Međutim, meč se nastavio kao da se ništa nije dogodilo i niko nije od litvanskih igrača dobio mogućnost ga ga izvede.
"Trener sa njihove klupe je dobio tehničku i mi nismo dobili slobodno bacanje za to. Kada su naši treneri počeli da protestuju, delegat je samo sjedio za zapisničkim stolom, crvenio je i ništa nije uradio", rekao je reprezentativac Litvanije Mindaugas Kuzminskas.
"Trebalo je da pobedimo prije produžetka, kao i u posljednje dvije utakmice Teško je. Taj šut koji nam nije dopušten koštao nas je u produžetku. Sada ništa ne možete da uradite. Možda smo previše obraćali pažnju na to", rekao je nakon meča litvanski reprezentativac Marijus Grigonis.
FIBA se za sada ne oglašava i pitanje je hoće li, a Litvanci se i dalje nadaju čudima i nekim većim preokretima, mada je skoro izvjesno da se ništa neće dogoditi iako su najvjerovatnije pokradeni.![]()
![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
To heroji idu majkobordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:58Bosna zivi ljiljani cvjetaju, heroji pjevaju. Bravoooo momci volim te BiH![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
tek vidim djubretarski naslov na klixu: "nurkic, musa i roberson razbili evropske prvake"
mat.er vam ****....SVI igraci su dali doprinos. cak i kamenjas koji nije imao poena, je imao cetri skoka, sva cetri ofanzivna!

mat.er vam ****....SVI igraci su dali doprinos. cak i kamenjas koji nije imao poena, je imao cetri skoka, sva cetri ofanzivna!
Ne budite u zabludi da će Francuzi ikog odmarati, jbt na 2/1 su kao i mi, nisu maloumni
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- baboedindzeko09
- Kontakt:
francuzi i da izgube obje idu dalje, jednostavno, već su osigurali prolaz
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.