FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Beledija
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Beledija » 03 sep 2022, 14:09

Pozitivanstav je napisao/la:
03 sep 2022, 13:21
Ocekujem od Kuzmanovica vise,definitivno...
Kuzmanović daje više nego dovoljno.Čovjek na sebe vuče po tri protivnička igrača čime stvara i višak i prostor našim napadačima a pogotovu Mehidiću iz drugog plana.Da Mićo ne daje toliko zar bi Damir izbio u vrh naših najproduktivnijih igrača. Nama je zasad najbitnije da Pantelić što prije podigne fizičku spremu jer drugo poluvrijeme bez njega je drugačije da nekažem lošije.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 03 sep 2022, 15:33

Beledija je napisao/la:
03 sep 2022, 14:09
Kuzmanović daje više nego dovoljno.Čovjek na sebe vuče po tri protivnička igrača čime stvara i višak i prostor našim napadačima a pogotovu Mehidiću iz drugog plana.Da Mićo ne daje toliko zar bi Damir izbio u vrh naših najproduktivnijih igrača. Nama je zasad najbitnije da Pantelić što prije podigne fizičku spremu jer drugo poluvrijeme bez njega je drugačije da nekažem lošije.
Odlicno zapazanje. Veoma dobar i zahvalan igrac, po meni odlazak Dzafica se ne osjeti, jer trenutno Kuzmanovic sa nesto manje godina
, odlicno pokriva krilnu poziciju.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 03 sep 2022, 16:40

elvirbaljic je napisao/la:
03 sep 2022, 15:33
Beledija je napisao/la:
03 sep 2022, 14:09
Odlicno zapazanje. Veoma dobar i zahvalan igrac, po meni odlazak Dzafica se ne osjeti, jer trenutno Kuzmanovic sa nesto manje godina
, odlicno pokriva krilnu poziciju.
Ima situacija gdje se mora odvazit,uci,sutat,opalit.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 03 sep 2022, 17:11

@pozitivac, slažem se da Mićo ponekad propusti priliku za šut.
Neznam za tebe, ja sam nekad igrao i mali i veliki fudbal. Iz moje perspektive teže mi je bilo u malom jer sam u velikom imao koridor koji sam pokrivao na zahtjev trenera a ostali me nisu zanimali niti sam imao odgovornost ako je nešto išlo naopako. Tada bi bilo smiješno da Fereira kao najniži igrač na planeti igra stopera u jednom momentu a Čelika i Šukija nema uopšte u kadru.Poštujem svako mišljenje, moje je da su Čeliković, Mišić i Kuzmanović naša tri top igrača. Baš po redu

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 03 sep 2022, 18:50

Beledija je napisao/la:
03 sep 2022, 17:11
Neznam za tebe, ja sam nekad igrao i mali i veliki fudbal. Iz moje perspektive teže mi je bilo u malom jer sam u velikom imao koridor koji sam pokrivao na zahtjev trenera a ostali me nisu zanimali niti sam imao odgovornost ako je nešto išlo naopako. Tada bi bilo smiješno da Fereira kao najniži igrač na planeti igra stopera u jednom momentu a Čelika i Šukija nema uopšte u kadru.Poštujem svako mišljenje, moje je da su Čeliković, Mišić i Kuzmanović naša tri top igrača. Baš po redu
Kuzmanovica nisam kritikovao i rekao da je los,vec kazem da mora vise,vjerujemo i znamo kako to on moze i zna..
Sve u svemu zasad je to vise nego dobro..

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 sep 2022, 18:38

03 sep 2022, 18:50
Beledija je napisao/la:
Kuzmanovica nisam kritikovao i rekao da je los,vec kazem da mora vise,vjerujemo i znamo kako to on moze i zna..
Ma imamo odličnog trenera i odličnu ekipu.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 04 sep 2022, 21:11

tuzlac je napisao/la:
04 sep 2022, 18:38
03 sep 2022, 18:50
Beledija je napisao/la:
Ma imamo odličnog trenera i odličnu ekipu.
Priznaj jesil prezalio Husrefa.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 04 sep 2022, 21:56

Pitam se koji nivo kajanja osjeća Dzafić sa ovakvim statusom u onakvoj ekipi.
Tako se desi kad precjeniš svoje mogućnosti.
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 04 sep 2022, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 sep 2022, 21:58

- Husrefa sam prizivao u Tuzlu jer sam bio uvjeren da ćemo sa njim podići našu igru i plasirati se visoko odnosno u Europu.To se i desilo i ja sam dvostruko sretan.Prvo zbog FK Tuzla i drugo što je Husref Musemić ostvario ono što sam ja žarko želio.Husref je tako ušao u istoriju tuzlanskog fudbala kao trener koji je sa oba tuzlanska kluba postao vicešampion BiH i izborio Europu.Naravno, zajedno sa Husićem.Nije mi žao jer, postigli smo cilj.Ostaje pisani trag u istoriji našeg kluba.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 sep 2022, 22:09

Na tuzlake s puno respekta.

Šta li su ovo Avdu Kalajdžića metnuli da drži pres?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 04 sep 2022, 22:21

Laprdaju hercegovci a znaju da ćemo ih sutra razbiti ko' sijalicu.

Tabela
12. FK Velež.. 6.. 1.. 3.. 2.. 5 : 7.. 6
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 04 sep 2022, 22:26, ukupno mijenjano 3 puta.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 04 sep 2022, 22:22

tuzlac je napisao/la:
04 sep 2022, 21:58
- Husrefa sam prizivao u Tuzlu jer sam bio uvjeren da ćemo sa njim podići našu igru i plasirati se visoko odnosno u Europu.To se i desilo i ja sam dvostruko sretan.Prvo zbog FK Tuzla i drugo što je Husref Musemić ostvario ono što sam ja žarko želio.Husref je tako ušao u istoriju tuzlanskog fudbala kao trener koji je sa oba tuzlanska kluba postao vicešampion BiH i izborio Europu.Naravno, zajedno sa Husićem.Nije mi žao jer, postigli smo cilj.Ostaje pisani trag u istoriji našeg kluba.
Ispravka krivog navoda. Nismo se zbog Husrefa plasirali u Evropu.
On je smjenjen u jeku krize koju nam je svojom tvrdoglavošću donio. Zbog toga nam je plasman visio o koncu.
Sreća pa je otpuštnen jer ko zna kako bi prosli u odlučujućoj utakmici protiv Sarajeva. (Sjetimo se prošlogodišnjeg kupa, pod još uvijek sumnjivim okolnostima).
Taran i Deda su tu istu ekipu vratili u normalno stanje i historija se desila.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 05 sep 2022, 14:00

tuzlac je napisao/la:
Husref je obilježio jedno poglavlje u TC.
Sviđalo se to nekome ili ne, Musemić je najuspješniji trener u našem klubu po osvijenim bodovima a i najdugovječniji jer je sastavio skoro sezonu ipo. Ja nisam njegov fan ali poštujem njegov rad i mislim da njegov ego mu neda da bude uspješniji.
To je moje mišljenje koje nemora biti ispravno a u svakom slučaju ne moraš se pravdati nikome jer imati takvog prijatelja je svakako čast Ja se svakako nadam da će Dragan biti i uspješniji i dugovječniji od Husa.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 05 sep 2022, 14:24

E jošpar sati i počinje prvo i najteže od 3 uzastopna gostovanja.
Ove tri utakmice( Velež, Sloga i Igman) iznevilisati će naše mogućnosti.
Ja priželjkujem 9 bodova a bio bi potpuno zadovoljan sa 5 jer ova ekipa je to kadra da ostvari.
Mene malo brine klupa koja nije baš.... hajde da kažem nešto

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 05 sep 2022, 15:16

Tekma na Areni?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 sep 2022, 15:27

Mislim da dobijate danas
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 sep 2022, 15:38

fukara87 je napisao/la:
05 sep 2022, 15:27
Mislim da dobijate danas
Bilo bi dobro ali ni bod nebi bio puno loš. Mnoge su se stvari Velezu izdesavale zadnjih dana i mislim da će danas sve učiniti da ostvare povoljan rezultat.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 sep 2022, 15:48

Beledija je napisao/la:
05 sep 2022, 14:00
tuzlac je napisao/la:
Husref je obilježio jedno poglavlje u TC.
Sviđalo se to nekome ili ne, Musemić je najuspješniji trener u našem klubu po osvijenim bodovima a i najdugovječniji jer je sastavio skoro sezonu ipo. Ja nisam njegov fan ali poštujem njegov rad i mislim da njegov ego mu neda da bude uspješniji.
To je moje mišljenje koje nemora biti ispravno a u svakom slučaju ne moraš se pravdati nikome jer imati takvog prijatelja je svakako čast Ja se svakako nadam da će Dragan biti i uspješniji i dugovječniji od Husa.
Naravno da je Husref dao doprinos ali na kraju izgubio kontrolu nad igracima što je uzrokovalo slabim rezultatima i razlazom. Malo se više šalim na račun tuzlaca jer je on navijao za njega. Svakako sretno Jovicu da postigne još bolje rezultate.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 05 sep 2022, 16:05

Tuzla City: Fejzić;- Nukić, Šukilović, Čeliković, Mehidić- Karjašević- Coulibaly, Mišić, Mešinović, Pantelić, Kuzmanović . Na klupi su ostali: Barcola, Gavrić, Smajlagić, Eleouet, Nargalić, Veselinović, Karić, Dario, Mendeš.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 05 sep 2022, 16:17

Da sam oduševljen nisam. Međutim ako je Jović Mehidića učinio igračem nevidim razloga zašto to neće uraditi sa Nukićem i Mešinivićem. Pogotovo sa Belminom jer momak zna samo ga treba izbrusiti na odgovarajući način.
Sretno nam danas

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.