Ne vidim potrebu za Kevinom pored živog Edina Atića i hladne njegove ruke

A 3 od 3,pa evo već jedan korak napravljen

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ne vidim potrebu za Kevinom pored živog Edina Atića i hladne njegove ruke
ja mislim da insan nema limit samo je pitanje koliko svoj nefs može da kontroliše ?AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:25Jeste li primjetili da prvi put otkad pratimo naš reprezentativni sport imamo selektora i igrače koji daju jako inteligentne izjave i komentare na utakmicu? Pogotovo zvanični press nakon utakmica. Forumalacija rečenica, pa i vokabular na nivou.
Uvijek su naši reprezentativni u svim sportovima nešto stegnuti, monotoni, klišeizirani i sl. Ovaj put baš volim da ih čujem nakon utakmice.
Covjeku majka umre u toku prvenstva i ostvari ovaj rezultat!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:38Na stranu cestitka, to treba uraditi zbog igraca, ali zbog cega supak?? Sto je ukazao na na nepravilnosti u savezu i dao ostavku?
Do kad vise da se nekim rezultatima mazu oci usljed nerada i ku.rcevog stanja u savezu?? Savez je katastrofa, liga nam je jos gora, jedva se otislo na EP i sad ne nakon pobjede nad slovencima sve je sjajno??
Ne bih se slozio.Nemamo mi ovdje neki kvalitet, ali igramo bez straha i imamo fizikalije.Na to sve nas je danas i pro.sralo, a protvnika max. stalo.Dade Atic 2 trojke, a u zadnjih 5 tekmi nije dao toliko, dade Vrabac trojku, dade Gegic trojku, a Luka 0/8. To se nece desiti mnogo puta, ako cemo realno.emir79 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:35Brate, "Od koga mi gubimo" je daleko od sportskog ponasanja. Doncic je jednostavno umisljen lik.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:24Nemojta raja bzv dizati neke tenzije....Mnogi su realni u komentarima, svi nam cestitaju.Eno se i Luka opet slikao sa Dzananom i bratom mu, nakon tekme.
Sportista je veliki Luka, a normalno da zeli svakog dobiti, pa i kaze nesto u tom zaru.Da nije takav, ne bi bio medju 5-6 najboljih igraca svijeta.
Svako ko nas potcjeni dobice po ušima. Po mom nekom skromnom misljenju mi nikada kvalitetniju reprezentaciju nismo imali. Jos da je savez uspio dobiti Garzu i Alibegovica kao domace, gdje bi nam bio kraj.
Svaka cast za to, ne znam odakle mu snaga, ali kakve to veze ima sa ovim sto ja napisah?Tekashi je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:47Covjeku majka umre u toku prvenstva i ostvari ovaj rezultat!NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:38Na stranu cestitka, to treba uraditi zbog igraca, ali zbog cega supak?? Sto je ukazao na na nepravilnosti u savezu i dao ostavku?
Do kad vise da se nekim rezultatima mazu oci usljed nerada i ku.rcevog stanja u savezu?? Savez je katastrofa, liga nam je jos gora, jedva se otislo na EP i sad ne nakon pobjede nad slovencima sve je sjajno??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.