dobro bi bilo da Fra kalkulisu, na to 4, recimo, pa da s nama pod rucnom igraju i da Slovence mlatnu u zadnjem kolu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
dobro bi bilo da Fra kalkulisu, na to 4, recimo, pa da s nama pod rucnom igraju i da Slovence mlatnu u zadnjem kolu
Evo i ja
Pregledao sam to par puta ali ništa ja njega ne razumijembaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:34Ne mogu da video uploadam nešto ove Dončićeve izjave na tajmautu, uglavnom ovaj zadnji tajmaut 53 sekunde do kraja, ko ima EON nek premota samo i ćut ce pa ako moze da snimi i postavi... "od kojih budala mi gubimo, bosne **** u pm"
Trojka 0/8 jbtJohnCleese je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:57Nezz meni je bezveze uopste bilo sta pisati o Doncicu.
Treba samo o nama jer mi smo bitni i dovoljno budalasti bez da nam iko to kaze.
kako? jedino ako nisi upisao poraze slovenije do kraja sve?
Ne moramo. Kontam da Litvanci izgube sve osim Madjara, a izgubili su od Slovenije.
To je to. Jedan od komentara sa B92Svaka cast Bisanci, igrate srcem i dusom, zelim Vam sto da dalje dogurate na prvenstvu!
Dosta dobrih komentara na B92, na stranu nasi bosanski srbi.
ja koliko vidim, Litvanci za dom spremni...
(Boža vampir, 4. septembar 2022 20:16)
Sta ako Madjari dobiju Litvaniju?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:04pa onda ih mi moramo pobjediti svakako