BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Napisao sam jedno od 5-10 postova na temu pozitivizma, energije, zdravog duha, da se ne trebamo nikoga bojati, da samo ono što je na terenu odlučuje pobjednika, a ne statistika i analiza i prošle utakmice i bio sam u pravu, dok se večina bavila kalkulacijama.
Ovdje se samo srcem pobjeđuje i pobjeđuju, čak i uz Vrabca kojeg redom kudite. 'Džaba vam novci moji sinovci' ili 'Boj bije srce u junaka...', a naše srce je tako da možemo daleko, a to Bog zna najbolje šta i kako.
Oni koji me prozivaju za Musu, neka malo ohanu. Musa igra fantastično ove utakmice, kao i ostali. Moj pisanje u vezi Muse prije, sadašnje ili koje god nema veze ni sa jednom od vas dobronamjernih ili zlonamjernika. Dakle, odmorite kera, imate svoju traku i vozite.
Ovdje se samo srcem pobjeđuje i pobjeđuju, čak i uz Vrabca kojeg redom kudite. 'Džaba vam novci moji sinovci' ili 'Boj bije srce u junaka...', a naše srce je tako da možemo daleko, a to Bog zna najbolje šta i kako.
Oni koji me prozivaju za Musu, neka malo ohanu. Musa igra fantastično ove utakmice, kao i ostali. Moj pisanje u vezi Muse prije, sadašnje ili koje god nema veze ni sa jednom od vas dobronamjernih ili zlonamjernika. Dakle, odmorite kera, imate svoju traku i vozite.
U ovoj grupi je bolje bit 2. i 4. nego 1. i 3.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
s kakvom mirnocom covjek ovo vodi, nevjerovatno
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Momci ima li se gdje pogledati snimak a da nije komentator ovaj bolesnik kemal, boze sacuvaj
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
u kakvoj mi grupi igramo, bitan je prolaz, a nek drugi mimo nase grupe kalkulisu s mjestom
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
To je to. Ovo nam je falilo i ovakvi mozemo igrati sa svima, cak i kad Nurkic ili Musa malo zakazu. Atic i Gegic su konacno tu, samo se nadam da ce biti jos bolji i da se nece zaustaviti na ovome. Vrabac je danas itekako doprinio u odbrani. Cekaju se jos Lazic i Sulejmanovic, mada Emir mozda i ne dobije priliku.legenda reala je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:45Vjerovali smo u ovo, prikljucila se klupa, napokon su ovi nasi dobri defanzivci odigrali dobro i pada prvak Evropee![]()
![]()
Bekir i Miki su legendarni na presici, preduhoviti su.

Btw, konacno su i bacanja bila na nivou.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ali selektor je odradio fenomenalan posao sa preuzimanjem na Doncicu u drugom poluvremenu.
ZZ
Veceras u 11 i 15 na SK1_dreamer_ je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:00Treca cetvrtina, mi gubimo 6 razlike... Srce lupa, ma reko ne mogu ja ovo gledati, ionako bolje igraju kad ne gledam. Ugasim TV i upalim F1TV da pregledam trku, nisam danas gledao.
I zaboravim kasnije provjeriti rezultat... Hajd kontam izgubili smo, valjda nije vise od 10 razlike, trebace mozda ta kos razlika itd. Zena legla da odspava popodnevnu smjenu.
Kad u neka doba zena galami iz spavace "sto nisi rekao da je Bosna bolan pobijedila". Ma sta bona pobijedila, pa izgubili su. "Pobijedili su bolan, koju si ti utakmicu gledao."
Yebo te zivot, prodjose me trnci, suze same krenuse...
DE VIDITE / RECITE GDJE CE BITI REPRIZA!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma htio sam rec mozda glupo zvuci al bolje bit 4. neg sobit sve so kraja i bit 1.

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ako možeš to nekako da snimiš, bila bi velika stvar.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:34Ne mogu da video uploadam nešto ove Dončićeve izjave na tajmautu, uglavnom ovaj zadnji tajmaut 53 sekunde do kraja, ko ima EON nek premota samo i ćut ce pa ako moze da snimi i postavi... "od kojih budala mi gubimo, bosne **** u pm"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj Špance, može li kako ova Turska ili da se osvetimo Crnoj Gori

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
[quote=Sarmica post_id=8971818 time=1662316856 user_id=50206]
[/quote]
što je najgore čovjek je u pravu
Ako možeš to nekako da snimiš, bila bi velika stvar.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:34Ne mogu da video uploadam nešto ove Dončićeve izjave na tajmautu, uglavnom ovaj zadnji tajmaut 53 sekunde do kraja, ko ima EON nek premota samo i ćut ce pa ako moze da snimi i postavi... "od kojih budala mi gubimo, bosne **** u pm"
[/quote]

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 04 sep 2022, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ne pamtim kad sam se zadnji put preznojio i na iglama odgledao repku. Vratili su mi taj feeling da emotivno se ukljucim od pirove pobjede nad Litvanijom u Sloveniji 2013te. Uhhhhhh. Svaka cast momcima, svaka cast selektoru! Nevjerovatno. Valjalo je i protiv prgavih slovenaca i bezobraznih sudija ovo mentalno izgurati. Samo sa cekao kad ce neko od slovenaca i noz potegnut hehe.
Kao sto sam rekao, ex-YU ekipe i utakmice, nikad im se ne zna. Mentalitet je cudo. Fantasticno smo igrali, borili se, i dobismo 4 a sut sa slobodnih 17-16, i samo smo u 1/4 primili kos iz zadnjeg napada. Danas smo vodili racuna o detaljima i zato smo dobili. Trica nevjerovatna, tesko ponovljiva.
Svaka cast momcima. Idemo dalje. Sljedeci mec apsolvirati.
Kao sto sam rekao, ex-YU ekipe i utakmice, nikad im se ne zna. Mentalitet je cudo. Fantasticno smo igrali, borili se, i dobismo 4 a sut sa slobodnih 17-16, i samo smo u 1/4 primili kos iz zadnjeg napada. Danas smo vodili racuna o detaljima i zato smo dobili. Trica nevjerovatna, tesko ponovljiva.
Svaka cast momcima. Idemo dalje. Sljedeci mec apsolvirati.
Hebo ga Baja mali u paksu!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Halilovic pokidao!

-
- Kontakt:
Stvarno nevjerovatno na koji nacin smo dobili, njihovom igrom smo ih dobili, cudo. To sve a Nurkic nije bio na nivou, nerezonski je igrao. Mi moramo francusku dobiti, lakse ce biti s njima nego s Litvanijom. Francuska ako veceras dobije vec je prošla tako da nama ta pobjeda sve donosi. Svi koji mogu trebaju otici i podrzati momke, jest radni dan al moze se kad se hoce.
Kako mi jebni komentator zna zgaditi utakmicu to je nemoguce, kakav idiot onaj kemal strasno...
Dajte ljudi kakav snimak samo da on ne komentarise..
Dajte ljudi kakav snimak samo da on ne komentarise..
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
I da dodam,se.rem se doncicu u fildzan drzavu Sloveniju.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Vaya i 26 gostiju.