BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Kako mi mozemo u deset minuta da igracu psujemo majku i da ga hvalimo 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
I kakve su nam sad kalkulacije 
U ton slucaju ne bi smjeli izgubit od Litvanije sa vise od 5 razlike. Uz pretpostavku da ce sigurno dobiti Madjare, Litvanci trenutno tu imaju -7, Slovenci +3, a mi trenutno +4.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:15Mogu i oba poraza Slovenije, koja su vrlo moguca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja pamtim Nenada Markovića i trijumfe protiv Hrvatske, sa danasnjom utakmicom sam se vratio u to vrijeme.
Ovo je ljudi nevjerovatno, ovakva pobjeda se treba slaviti na ulicama.
Molim Boga samo da prodjemo u drugi krug, da smo se zadesili u nekoj drugoj grupi taj podvig bi bio neuporedivo laksi.
Molim Boga samo da prodjemo u drugi krug, da smo se zadesili u nekoj drugoj grupi taj podvig bi bio neuporedivo laksi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- svrakino1921
- Kontakt:
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Bravo, to sam izostavio.Epidaurus je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:21U ton slucaju ne bi smjeli izgubit od Litvanije sa vise od 5 razlike. Uz pretpostavku da ce sigurno dobiti Madjare, Litvanci trenutno tu imaju -7, Slovenci +3, a mi trenutno +4.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Vrabac kakav god da je glup je zatvorio Doncica u presudnim minutama
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma ako moze sa Srbijom da odigramo i njih da mlatnemo i mi idemo kuci
Yebo drugi krug i Berlin
Yebo drugi krug i Berlin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U sve postovanje, ne treba slaviti na ulicama.Dosta vise zadovoljavanja necim sto nam jos nista nije donijelo....Ako se prodje u knockout fazu, onda je vec to uspjeh koji mozeno slaviti. A ova pobjeda, ako se ne prodje dalje, ostace pirova.Omerbavarac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:22Ja pamtim Nenada Markovića i trijumfe protiv Hrvatske, sa danasnjom utakmicom sam se vratio u to vrijeme.
Kakva je klocina Doncic 0/8 za tri hahaha
Gega i Atic strasna odbrana
Gega i Atic strasna odbrana

U Slovenijo vece slavlje nego kad pobijedi slovenijafeniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:16Ima l kakvih slovenskih stranica na fb il foruma da procitam njihovo misljenje

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
I da dodam izvini Adise ti si najbolji trener i motivator koji je vodio ijednu repku!
Budemo 4. i onda gazimk spanske cigane 

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Dobre rotacije danas Adisa stvarno
Auh kakav meč raja moja, šta je ono 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ja citavo vrijeme gledam nas raspored, a s ovom pobjedom zapostavih da Slo mozda u nastavku ima teze meceve neg mi, jos kao poslastica toga bi bilo da Madari tuknu Fra veceras, pa nek i ostali cvikaju do zadnje
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne mogu da video uploadam nešto ove Dončićeve izjave na tajmautu, uglavnom ovaj zadnji tajmaut 53 sekunde do kraja, ko ima EON nek premota samo i ćut ce pa ako moze da snimi i postavi... "od kojih budala mi gubimo, bosne **** u pm"
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Drum, Hrammm1921, moreno123 i 31 gost.