Pa sta je pogrijesio i mene Vrabac da pobijedi okacio bih patike o klinbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:05ElCartel11 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:03Ko je to izjavio? Doncic?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:02ali šta kaze mali ljakse na tajmautu, od koga mi gubimo od bosne yebene, pa yebem ti sve raspalo, nogu polomio u preseasonu dabogdaStevieG8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:03Ko tobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:02ali šta kaze mali ljakse na tajmautu, od koga mi gubimo od bosne yebene, pa yebem ti sve raspalo, nogu polomio u preseasonu dabogda![]()
jes, dončić, bacio onda flašicu od reklamu
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- BenjooJutub
- Kontakt:
A gledao sam neki dan 100% izgleda da je rasprodano većAshburtonG je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:07Pa to je finale. Pitao je za KO fazu.BenjooJutub je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:06Za Berlin je pitao momakAshburtonG je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:04
Ma gdje brate?
Dnevne imas po 70e, dakle za dvije tekme.
https://www.eventim.de/en/event/fiba-eu ... -13699655/
https://www.eventim.de/artist/fiba-euro ... s-2915769/
Tu imas ostala kola.
https://www.eventim.de/en/artist/fiba-e ... rt=2022-09
Edit: hvala

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 04 sep 2022, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ako Slovenija izgubi of Njemacke i Francuske mi idemo dalje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Za razliku od tebe imam, i hoće.
A tebi će prisjest pametovanje.. kad-tad.
The saddest thing in life is wasted talent.
@Sarmica kako je odigrao Musa?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Kakve all star igrace? Penzosa Dragica i Doncica.anonymousHD je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:04Volim te Bosno. Suze radosnice.
Pa upravu je. Sta je Doncic lose rekao? Ljudi All Star igrace imaju u ekipi, gube od raspale Bosne.
Ostalo sve ko prosjek mrtvi.
Nek se napusi kurcine Doncic za tu izjavu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Pogresan link otvaras. To su paketi od petka do nedelje, dakle vjerovatno sve tekme polufinala i tekme za medalje. Mogu se uzeti uglavnom i dalje na vecini i kat 4, a negdje i kat 5. Samo je problem sto ne znas u kojem slotu bi mi eventualno igrali jbg.BenjooJutub je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:10A gledao sam neki dan 100% izgleda da je rasprodano većAshburtonG je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:07Pa to je finale. Pitao je za KO fazu.BenjooJutub je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:06
Za Berlin je pitao momak
https://www.eventim.de/en/event/fiba-eu ... -13699655/
https://www.eventim.de/artist/fiba-euro ... s-2915769/
Tu imas ostala kola.
https://www.eventim.de/en/artist/fiba-e ... rt=2022-09
Imas pojedinacno ili daily karte na tom linku iznad. Regularne cijene. Finale je normalno skuplje i ove su vec rasprodate karte iz kat 4 i 5.
Joj lude grupe nanina mi rahmeta i poslije petog kola ce sve ekipe imat mogucnost i da zavrse prvi i da ispadnu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ih pa imaju i Slovenci dvije teske utakmice, Njemacka i Francuska uh 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BosniaBoston
- Kontakt:
Retard mali, prodje gobera u po kazu superstarbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:02ali šta kaze mali ljakse na tajmautu, od koga mi gubimo od bosne yebene, pa yebem ti sve raspalo, nogu polomio u preseasonu dabogda

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
pa da Mađari uzmu Litvu sutra i oni su na 0-4, nemaju nikakve šanse, tada smo mi sigurno u drugom krugu u suprotnom moramo dobiti jednu od 2 preostale.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Musa BABO kosarke!!
Kako covjek igra svaka mu cast,ma srce Bosansko.
Ako Bog da zdravlja nebo je granica

Kako covjek igra svaka mu cast,ma srce Bosansko.
Ako Bog da zdravlja nebo je granica

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa ovakvim pristupom i sa manje gresaka koje su većinom uzrok naseg mentaliteta mi bez problema idemo do pobjede protiv Litvanije.
Za Francuze ne smijem nista reci ali ako smo uspjeli dobiti Slovence pa i te Francuze neki dan, ne vidim zasto im opet ne bi skinuli skalp.
Jusuf mora vratiti vecerasnji los mec a veoma je pozitivno da je on svjestan da je odradio los mec jer ce vjerovatno u narednim utakmicama pruziti kvalitetnije partije.
Cestitke momcima, osvjetlali su obraz drzave.
Za Francuze ne smijem nista reci ali ako smo uspjeli dobiti Slovence pa i te Francuze neki dan, ne vidim zasto im opet ne bi skinuli skalp.
Jusuf mora vratiti vecerasnji los mec a veoma je pozitivno da je on svjestan da je odradio los mec jer ce vjerovatno u narednim utakmicama pruziti kvalitetnije partije.
Cestitke momcima, osvjetlali su obraz drzave.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mogu i oba poraza Slovenije, koja su vrlo moguca.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Fakat nevjerovatna utakmica, ako si na Telemachu vrati unazad pa pregledaj ponovo. Jedna od najvecih pobjeda definitivno u bilo kom sportu_dreamer_ je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:00Treca cetvrtina, mi gubimo 6 razlike... Srce lupa, ma reko ne mogu ja ovo gledati, ionako bolje igraju kad ne gledam. Ugasim TV i upalim F1TV da pregledam trku, nisam danas gledao.
I zaboravim kasnije provjeriti rezultat... Hajd kontam izgubili smo, valjda nije vise od 10 razlike, trebace mozda ta kos razlika itd. Zena legla da odspava popodnevnu smjenu.
Kad u neka doba zena galami iz spavace "sto nisi rekao da je Bosna bolan pobijedila". Ma sta bona pobijedila, pa izgubili su. "Pobijedili su bolan, koju si ti utakmicu gledao."
Yebo te zivot, prodjose me trnci, suze same krenuse...
DE VIDITE / RECITE GDJE CE BITI REPRIZA!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l kakvih slovenskih stranica na fb il foruma da procitam njihovo misljenje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Velika, veličanstvena pobjeda!!! Prizemljavanje arogantne reprezentacije, pokazalo se ko ima mu.da , ko ima petlju i sastavila se naša ekipa u kojoj igraju ljudi s petljom, mentalnom snagom. Pa oni mogu pričati šta god hoće, ali im se vidjela na facama zbunjenost, ko da ih je neko išamarao.
Poštovanje za njihov kvalitet, ali veću volju , borbenost i mentalnu snagu je danas pokazala naša reprezentacija - Reprezentacija Bosne i Hercegovine i jeste da je ta reprezentacija slavila mnoge velike pobjede u prošlosti i po mnogo čemu je najuspješnija naša selekcija, ali ovo je danas bilo brilijantno.
Malo je čudno gledati, kada ponekad i neki ozbiljan forumaš napiše ovdje nešto čudno..Nevjerovatno koliko među određenom grupom naših ljudi ima neke negativnosti i sumnjanja u sve dobro. Samo loše vide...Ali neke stvari i ne čude, jer odavno ovo više nije ni sportski forum. Mislim kakvih sve tema ima i šta se sve piše, tu su sve granice se prešle, da dobro da se cijeli portal nije urušio.
Momcima svaka čast...BRAVO! BRAVO! BRAVO! Neki su se izdvojili, pa jedan Roberson tako sjajan dana, Musa odličan, pa čak i Nurkić kada nema najbolji dan opet dosta doprinese i bitna i slobodna bacanja pogodi. Koliko su nam puta živci zakazali kod slobodnih bacanja, koji su nam decenijama rak rana, pogotovo na evropskim prvenstvima tu su kod slobodnih živci igrali mnogima od Nene i Firića, pa preko Teletovića i ostalih. Ali večeras i tu smireno i tu kulerski....I samo pohvale ova reprezentacija zaslužuje.
Poštovanje za njihov kvalitet, ali veću volju , borbenost i mentalnu snagu je danas pokazala naša reprezentacija - Reprezentacija Bosne i Hercegovine i jeste da je ta reprezentacija slavila mnoge velike pobjede u prošlosti i po mnogo čemu je najuspješnija naša selekcija, ali ovo je danas bilo brilijantno.
Malo je čudno gledati, kada ponekad i neki ozbiljan forumaš napiše ovdje nešto čudno..Nevjerovatno koliko među određenom grupom naših ljudi ima neke negativnosti i sumnjanja u sve dobro. Samo loše vide...Ali neke stvari i ne čude, jer odavno ovo više nije ni sportski forum. Mislim kakvih sve tema ima i šta se sve piše, tu su sve granice se prešle, da dobro da se cijeli portal nije urušio.
Momcima svaka čast...BRAVO! BRAVO! BRAVO! Neki su se izdvojili, pa jedan Roberson tako sjajan dana, Musa odličan, pa čak i Nurkić kada nema najbolji dan opet dosta doprinese i bitna i slobodna bacanja pogodi. Koliko su nam puta živci zakazali kod slobodnih bacanja, koji su nam decenijama rak rana, pogotovo na evropskim prvenstvima tu su kod slobodnih živci igrali mnogima od Nene i Firića, pa preko Teletovića i ostalih. Ali večeras i tu smireno i tu kulerski....I samo pohvale ova reprezentacija zaslužuje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bolji Musa, djaba ti sve

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024