FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uh koliko nas je ovaj gol pogurao za titulu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Uplatio Sarajevo dvicu
Poklon kvota 5,20
Poklon kvota 5,20

I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
- Kontakt:
Merso opet zabija aBd. 

-
- Kontakt:
Jos malo i momci pokazite vcs pravi ispit na terenu , samo jako pa sta bog dadne !!!' 

04.10.2009 !
Mozete vi pricati, ali Dal je nas najbolji igrac, jest da ima po tekmi 3-4 glupe odluke, ali svejedno, previse su se mnogi navalili njemu na ledja a ne gledaju partije drugih.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Boli Jakira kyrac. Trpa ga i hvali da mali bude u sastavu i sebi olaksa veceras. Zna da se ovaj ne vraca i da ga nigdje nema.
Hajd' nek nas demantuje veceras (vol 37) 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nek veceras Dalara proigra nekog u prostor. Dakle jedan dobar pas da podvali, meni dosta. Ako sta jos napravi dobro i jeste..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
neloše
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Da li je moguće da će Džafić igrati lijevo krilo napokon 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- f0rest1946
- Kontakt:
Nema sta trenutno najbolja postava, volio bih samo Ikic da bude na lijevoj strani jer mi nekako bolje tu izgleda.
1-2 aBd
1-2 aBd

Ja ne vjerujem da neko ovako razmislja. Pa jel stvarno mislis drug da ce on nekoga faliti da bi ga suparni trener stavio na teren? Mislim da je to vrhunac psihologije onda.
Dal je igrac na kojem ce se sigurno uzeti neke lijepe pare. Cinjenica jeste da se mozda previse forsira njegov razvoj pa i svaka greska je uocljiva. Jos kad pitari uzmu nekoga na zub..
Sigurno dobar igrac, sigurno ima buducnost. Sto se mene tice samo jedno popravi.. A dodaj je drug nekome nekad..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Najjača je ova raja što se loži na ove izjave, nikako da skontaju da se sve to radi ciljano. Boli qurac Jakirovića za Dala, ali je pametan čova, pa zna gdje treba "udariti prije tekme.
Da Dal ima veliki potencijal, to je tačno. Ima brzinu i odličan prvi korak. Sve ostalo je potanko, nema konstantu, voli peljati i slab je fizički. Malo jači od prosjeka. Onaj ko misli da će se prodati za milion-dva, veze nema s fudbalom.
Da Dal ima veliki potencijal, to je tačno. Ima brzinu i odličan prvi korak. Sve ostalo je potanko, nema konstantu, voli peljati i slab je fizički. Malo jači od prosjeka. Onaj ko misli da će se prodati za milion-dva, veze nema s fudbalom.
Zrinjskom beze postava, kakva zna biti
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
nigdje Rashida
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 76 gostiju.