Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 04 sep 2022, 09:16

Sport90 je napisao/la:
04 sep 2022, 08:30
Pa sta je ovo - do prije 2 mjeseca ste pisali da jedan Karlo Ancelotti ne može trenercini na klupi Juventusa primirisati i da je Karlo druga liga za Alegorija?

Zašto Dusan nije nikako igrao - je li rovit ili cisto trenerska odluka?
Jesi prirodno glup ili treniras?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 sep 2022, 09:18

Ako ispadne u grupnoj fazi, onda definitivno zasluzuje momentalno otkaz, a taman ce biti pauza za SP.

Ako vec trebamo izgubiti, najbolje da nas nabiju 7,8-0 .

Ali ja mislim da cemo mi izvuci dobar rezultat, jer napalit ce se na PSG, kao prosle godine prvu na Chelsi, kada smo odigrali najbolju utakmicu sezone.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 04 sep 2022, 09:37

JuventinoVero je napisao/la:
03 sep 2022, 17:15
Italia je napisao/la:
03 sep 2022, 17:11
JuventinoVero je napisao/la:
03 sep 2022, 17:09

Znači trener je dobar ali sve ostalo treba mijenjati?
Ne, nego. Ako uprava u zadnje dvije godine na transferima posluje pozitivno i gleda samo da napravi ustede. A, prije te dvije godine se desio pad ekipe gdje je jasno bila potrebna smjena i rekonstrukcija. Tada ima malo i do ambicija i ciljeva menadzmenta.
Ma pusti zadnjih 3 godine, 2008. godinu, ofsajd protiv nigerije i šta se prije dešavalo.
Šta je problem ove sezone?
Šta je problem po tvom mišljenju što poslije gola nismo više od 3x prešli centar?
I što igrači izgledaju kao da nemaju volju da žive a ne da igraju ili da trče..o želji za pobjedom da ne pričam.
Pa pogledaj utakmicu. Vidjet ces da igraci nemaju sposobnost da iznesu loptu ili da nesto kreiraju. Ljudi su limitirani. Na krilima starkelje koji potrcati ne mogu, u sredini skart koji nije ni za Livorna i to ti je to. Gledali smo to isto kod Pirla i Sarrija, samo si tada imao klase od igraca koji su individualno rjesavali utakmice Dybala, Costa, Rona, Higuain, Pjanic + odbrana kakva je bila. Ovo danas je slika i prilika Mekenija koji prima sam loptu na 10ak metara i ne zna sta da radi. A on je kao vezni, vezista, kreator.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 sep 2022, 11:58

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 04 sep 2022, 12:30

Now here’s another riddle: A club changes half of the squad but still maintains the same uninspiring style of play. Where does the issue lie?

100% istina

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 04 sep 2022, 17:09

Društvene mreže gore,svi su za #allegriOUT,nema ni 5% podrške od navijača

#allegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 04 sep 2022, 18:58

Allegri: “PSG? Let's be realistic, the game to win is the one at home with Benfica.”

Kad nevjerujes svojoj taktiki

Ne mogu vjerovati da je ovo izjavio

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 sep 2022, 19:06

J1897 je napisao/la:
04 sep 2022, 18:58
Allegri: “PSG? Let's be realistic, the game to win is the one at home with Benfica.”

Kad nevjerujes svojoj taktiki

Ne mogu vjerovati da je ovo izjavio
Zato što nije

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 sep 2022, 19:51

Marvin je napisao/la:
04 sep 2022, 09:09
Juventinisimo je napisao/la:
03 sep 2022, 23:48
Koliko je mocan Napoli, pa ni oni ne pobjedise Fiorentinu....liga je izjednacenija nego zadnjih 20 godina...pa se mislite...ide scudetto..

Inace, ziherica je izjavio da nam je utakmica protiv Benfice kuci odlucujuca sto se tice izlaska iz grupa... :mrgreen:
U Parisu gace nije spustio ni raspali Monaco, pa necemo ni mi... ;)
Sta rece i osta ziv,pa Juventus je sinonim za spustene gace😁
U Pariz se ide skinutih gaca da ne ometaju u bjezanju kad nas PSG sa erekcijom zaganja🤣
:nene:

Uostalom, ko bi mogao zamijeniti Allegrija, danas recimo?
Pochettino, Benitez, Klinsmann, Sampaoli, Rose..Ovaj svabo Rose je poprilicno uspjesno vodio Salsburg, Gladbach, Dortmund...mladji trener, ambiciozan..
U Italiji, meni bi Juric bio dobar..ja mislim...vodi timove na pravi nacin....isto je mladji trener..

Koga bi ti/vi?? Da udara nove temelje Juventusu..pazi, da se razumijemo, ima ovdje posla koliko hoces..
Svi znamo kakav je Allegrijev Juventus bio, BBBC je ostao na "starcu" Boni...valja to napraviti kako valja, DeLigt se taman uhodao u sistem i ode...mozemo mi pricati za njega sta hocemo, posto ga vise nema, ali realnost je drugacija...a sve pocinje od odbrane, kako znam za Juventus..
Bremer obavlja fenomenalan posao u odbrani...ali i od njega ocekujem losije utakmice, pogotovo sto se igra svaki treci dan..nadam se da grijesim..
Lich je svemirski brod za ove ublehe sa strana..

Poljak mi izgleda sve losije i losije...sve manje i manje povjerenja u njega imam...jos ga povrede dofatile..Perin se pokazuje dobar, ali iskreno, ni njemu ne vjerujem bas puno..nadam se novom golmanu na ljeto..

Sredina nam je totalno izmjesana sa novim igracima...ko je ostao od prosle godine? Lok i Keno...trenutno tesko odluciti ko je gori...Rabio opet kako tako i odigra nesto..
Paredes je tu, od njega ocekujem puno...dok se vrati Pogba bice to druga dimenzija...Miretti samo da ovako nastavi..za sve ovo treba vremena i strpljenja..mi navijaci smo nestrpljivi, normalno da je tako...ali realnost je drugacija..

Napad nam je isto nov, k'o ispod cekica...jos nam fali Chiesa, trebacemo i njega sacekati dok se vrati u formu...

Koliko god mi vidimo Allegrija kao zihericu, isto tako vidimo Allegrija kako se dernja k'o budala sa linije na igrace, mlati rukama, pokusava objasniti neke stvari...ne yebu ga ovi ni sekundu..
Izvinite momci, nije bas ni do Allegrija sto pojedinci nece napraviti sprint, "poturiti" se na loptu...itd..

Imamo mi puno problema...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 sep 2022, 20:00

GIBRA je napisao/la:
04 sep 2022, 17:09
Društvene mreže gore,svi su za #allegriOUT,nema ni 5% podrške od navijača

#allegriOUT
Pridruzujem se drustvenim mrezama i svim uhljebima na njima..kad vec gore, da Bog da izgorile skroz... :mrgreen:

#AllegriOUT#GIBRAIN
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 05 sep 2022, 10:27

~ Juve cannot play in this way: they made a good first half, McKennie had the opportunity to score and then they conceded it. Allegri has to do something more, he has to get back to work to get that extra something out of the team to get back to winning?

~ Juventus goes in moments, it is not clear what they want to do. The results are not exceptional but they are just two points away from the top?

? Fabio Capello

Pa jest samo 2 Boda iza, ali to je vise zato sto su i ostali u q

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 sep 2022, 11:18

1,35 na paris, pa veca je kvota s nantom kad igraju :(
Gdje ona slika kad max zatrpava kovceg na po alianz arene?
Nama sad stvarno treba cudo al ono najvece da se izvucemo iz kanala, jer evo dva mjeseca pripreme,liga, a mi izgledamo kao neke curice u ringu sa tajsonom sa kim god da igramo.
Nema nikakvog zara, jedno se mora priznati alegriju, ima cojk moc da ugasi i najvecu vatru...sad je sve na nuli, i zar na terenu i zar oko kluba, sve nulirano.
Demagogijom laganom ali sigurnom ce nas ubjediti da i ove sto smo platili nije to to, dusan ne bira dobro poteze, di maria se nije navikao da igra odbranu, bremer (doci ce i njegova zuta min) nije jos navikao da igra u velikom klubu, locateli isto....itd itd
A tabela? Pa stavje tu cudno, svi napreduju, mi gledamo samp sebe...
On bi u sda za 2 mjeseca dosao do premijerske pozicije, kakva demagogija, nevidjeno.

U parizu ocekujem ultra tvrdu i tesku utakmicu, ginucemo na terenu....nazalost. Nazalost jer smo bas kao prava provincijalna ekipa poceli birati utakmice, **** sampu i viole, mi cemo cekati benficu....

Al hajd doci ce 92minuta pa cemo gledati kako se ljuti i srdi na neki nemarno izvedeni aut i slicno.
A prehodnih 91 minut cemo cekati da vidimo sta ce se desiti :(

NicoloFagioli

Post Postao/la NicoloFagioli » 05 sep 2022, 11:24

misljenja sam da ce PSG biti prekretnica sezone - nakon 6:0, bez suta prema golu, svaku narednu tekmu cemo lakse podnijeti

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 sep 2022, 11:27

Pogba na terenu s loptom :clap:

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 05 sep 2022, 11:29

NicoloFagioli je napisao/la:
05 sep 2022, 11:24
misljenja sam da ce PSG biti prekretnica sezone - nakon 6:0, bez suta prema golu, svaku narednu tekmu cemo lakse podnijeti
Mi navijaci kakve smo kurate srece Juve ce pobjediti psg i Max zacementirao klupu u juventusu

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 sep 2022, 11:49

04 sep 2022, 19:51
Marvin je napisao/la:
04 sep 2022, 09:09
03 sep 2022, 23:48
Koliko je mocan Napoli, pa ni oni ne pobjedise Fiorentinu....liga je izjednacenija nego zadnjih 20 godina...pa se mislite...ide scudetto..

Inace, ziherica je izjavio da nam je utakmica protiv Benfice kuci odlucujuca sto se tice izlaska iz grupa... :mrgreen:
U Parisu gace nije spustio ni raspali Monaco, pa necemo ni mi... ;)
Sta rece i osta ziv,pa Juventus je sinonim za spustene gace😁
U Pariz se ide skinutih gaca da ne ometaju u bjezanju kad nas PSG sa erekcijom zaganja🤣
:nene:

Uostalom, ko bi mogao zamijeniti Allegrija, danas recimo?

Pochettino, Benitez, Klinsmann, Sampaoli, Rose..Ovaj svabo Rose je poprilicno uspjesno vodio Salsburg, Gladbach, Dortmund...mladji trener, ambiciozan..
U Italiji, meni bi Juric bio dobar..ja mislim...vodi timove na pravi nacin....isto je mladji trener..

Koga bi ti/vi?? Da udara nove temelje Juventusu..pazi, da se razumijemo, ima ovdje posla koliko hoces..
Svi znamo kakav je Allegrijev Juventus bio, BBBC je ostao na "starcu" Boni...valja to napraviti kako valja, DeLigt se taman uhodao u sistem i ode...mozemo mi pricati za njega sta hocemo, posto ga vise nema, ali realnost je drugacija...a sve pocinje od odbrane, kako znam za Juventus..
Bremer obavlja fenomenalan posao u odbrani...ali i od njega ocekujem losije utakmice, pogotovo sto se igra svaki treci dan..nadam se da grijesim..
Lich je svemirski brod za ove ublehe sa strana..

Poljak mi izgleda sve losije i losije...sve manje i manje povjerenja u njega imam...jos ga povrede dofatile..Perin se pokazuje dobar, ali iskreno, ni njemu ne vjerujem bas puno..nadam se novom golmanu na ljeto..

Sredina nam je totalno izmjesana sa novim igracima...ko je ostao od prosle godine? Lok i Keno...trenutno tesko odluciti ko je gori...Rabio opet kako tako i odigra nesto..
Paredes je tu, od njega ocekujem puno...dok se vrati Pogba bice to druga dimenzija...Miretti samo da ovako nastavi..za sve ovo treba vremena i strpljenja..mi navijaci smo nestrpljivi, normalno da je tako...ali realnost je drugacija..

Napad nam je isto nov, k'o ispod cekica...jos nam fali Chiesa, trebacemo i njega sacekati dok se vrati u formu...

Koliko god mi vidimo Allegrija kao zihericu, isto tako vidimo Allegrija kako se dernja k'o budala sa linije na igrace, mlati rukama, pokusava objasniti neke stvari...ne yebu ga ovi ni sekundu..
Izvinite momci, nije bas ni do Allegrija sto pojedinci nece napraviti sprint, "poturiti" se na loptu...itd..

Imamo mi puno problema...
Pogledaj kroz prozor. Prva osoba koju vidis je odgovor. I ne salim se.

NicoloFagioli

Post Postao/la NicoloFagioli » 05 sep 2022, 12:11

Marvin je napisao/la:
05 sep 2022, 11:49

kakve smo kurate srece, makar trojici na poslu prozore cisti ova kompanija :mrgreen:
slika

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 05 sep 2022, 12:53

NicoloFagioli je napisao/la:
05 sep 2022, 12:11
Marvin je napisao/la:
05 sep 2022, 11:49

kakve smo kurate srece, makar trojici na poslu prozore cisti ova kompanija :mrgreen:
slika

:rol: :tokralju:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 sep 2022, 13:35

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 sep 2022, 13:45

Eh i on malo se.ru.cka sad. Nismo ni pod njim umirali u ljepoti, sve tamo 'vamo 0:1, 1:0 a imao Ibru, Del Piera, Nedveda, Vieru, Emersona, Blasija, Zambrottu, Camoranesija, Appiaha, Cannavara i Thurama a nekad izgledali kao ništa na terenu. Protiv Arsenala i Liverpoola ni prismrdili golu nismo, Reggina nas pobjeđivala.
Da se razumije i ova igra sad pod Allegrijem je totalni q.raz.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.