Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 maj 2009, 10:15

ambrozija je napisao/la:[quote="ZELJO DO GROBA"

a jedno pitanje kakve veze ovo ima sa sportom, fudbalom i nasom rerezntacijom
U pravu si,nema nikakve. Ali od Ljaljica je sve krenulo, a i sam znas kako to na forumima zavrsava.

Pozdrav[/quote]
od Adema Laljica iz partizana odnosno Manchestra...

a de ljudi ba ostavite se te teme o sandzaklijama...bavite se fudbalom..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 maj 2009, 10:18

sta je sa onim igracem sa nasih prostora sto igra u ajaksu i za srbijansku reprezentaciju, jeli on sandzaklija, zaboravio sam mu ime.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 maj 2009, 10:23

sulejmani jeli???
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 23 maj 2009, 10:24

bh hrvat je napisao/la:sta je sa onim igracem sa nasih prostora sto igra u ajaksu i za srbijansku reprezentaciju, jeli on sandzaklija, zaboravio sam mu ime.
Goranac, Bošnjak sa Kosova.

Miralem Sulejmani

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 maj 2009, 13:03

Jahić između Francuske, Grčke i Turske

Jahić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Sarajevu, u izboru navijača grčkog Arisa, proglašen je za najboljeg igrača kluba.

Nakon što je bio višak u utakmicama protiv Španije i Estonije na početku kvalifikacija, te nakon što nije ni dobio poziv za mečeve sa Turskom i Armenijom, Sanel Jahić sve je “naplatio“ odličnim partijama protiv Belgije u Genku, gdje je bio i strijelac, te u Zenici.

Jahić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Sarajevu, u izboru navijača grčkog Arisa proglašen je za najboljeg igrača kluba, a još tokom prvenstva interesovanje za usluge ovog igrača pokazivali su AEK, Genova, a sada su se njima priključili i PSG, Galatasaray, Olympiakos i Nantes.

Za sada je Olympiakos najkonkretniji. Ostaju bez stopera i imam informacije da bi me željeli dovesti u svoje redove. To bi za mene bila velika čast i ne krijem da bih volio ostati u Grčkoj, rekao je Jahić za Oslobođenje, čiji je prelazak u AEK, kod Duška Bajevića, spriječilo visoko obeštećenje, koje pak ne bi bilo problem za PSG, Galatasaray ili Olympiakos.

Ko ne bi poželio igrati u PSG-u. Ipak, konkretnih ponuda još nije bilo, ali sjajno bi uistinu bilo nastaviti karijeru u Parizu, kazao je Jahić, koji bi se tako, ukoliko potpiše za PSG, vratio u rodnu zemlju, s obzirom na to da je rođen u Francuskoj.
SAMO ŽELJO

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 23 maj 2009, 13:41

ambrozija je napisao/la:Sandzak je nekada bio dio Bosne, sada je na to regija koja se prostire na dvije rep. Sto se tice Sandzaklija, to su ljudi koji vole Bosnu vise nego sto mozete to zamisliti, nikako se nemoze uporedjivati njihova ljubav prema Bosni i ljubav Srba iz manjeg BH entiteta prema Smrdiji, a jos manje ljubav Hrvata prema Kurvatskoj. Oni su odvoljeni teritorijalno (na silu) od Bosne, ali nikada nisu to i u srcu.

Pozdrav
Ja baš mislim da oni više doživljavaju Srbiju kao svoju državu...

I još nešto...Nisam rekao da mi je Bajić draži od nekog Sandžaklije,ali jedan Misimović sigurno jeste...Ja volim ljude koji vole ovu zemlju,a ne može me niko ubijediti da je Sandžaklije vole kao pravi Bosanci i Hercegovci...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 23 maj 2009, 13:56

bayer 04 je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:Sandzak je nekada bio dio Bosne, sada je na to regija koja se prostire na dvije rep. Sto se tice Sandzaklija, to su ljudi koji vole Bosnu vise nego sto mozete to zamisliti, nikako se nemoze uporedjivati njihova ljubav prema Bosni i ljubav Srba iz manjeg BH entiteta prema Smrdiji, a jos manje ljubav Hrvata prema Kurvatskoj. Oni su odvoljeni teritorijalno (na silu) od Bosne, ali nikada nisu to i u srcu.

Pozdrav
Ja baš mislim da oni više doživljavaju Srbiju kao svoju državu...

I još nešto...Nisam rekao da mi je Bajić draži od nekog Sandžaklije,ali jedan Misimović sigurno jeste...Ja volim ljude koji vole ovu zemlju,a ne može me niko ubijediti da je Sandžaklije vole kao pravi Bosanci i Hercegovci...
Znači Luka Modrić voli više Hrvatsku od Nike Kovača?????

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 14:08

OT - Ja sam vec prijavio te postove.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 maj 2009, 17:31

Ja licno mislim da svako treba da igra za drzavu u kojoj je rodjen.
I da se mene pita, ukinuo bih uopce mogucnost da igraci koji su rodjeni u jednoj zemlji igraju za drugu zemlju.
Da se mene pita - sta ce nam sandzaklije, srbijanci ili ne znam ni ja ko sve ne, pa ljudi, imamo dzeko, salihovica, ibisevica, stilica ... ma nemam dovoljno mjesta da pisem...
Hebote, pola repki u svom sastavu ima nekog brazilca :x :x :x :x :x
Smijesno....
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 maj 2009, 18:00

pa da je tako mi ne bi imali dosta igraca, Spahic je rodjen u Hrvatskoj, Miske u njemackoj...i sad neznam tacno imali jos neko...
isto Hrgovic i Bartolovic su rodjeni u hrvatskoj...idt...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 23 maj 2009, 21:18

Meni je svejedno koje je neki igrar nacionalnosti. Kad bi bilo moguce,pa da mozemo dovesti Vidica u repku,sto da ne. Ja sam musliman,al meni nesmeta ako se on prekrsti prije i poslije utakmice. Meni je vazno da on daje 100 % od sebe na terenu. Ko sta moze reci "hrvatu" Spahicu? Pa covjek za ovu drzavu daje sve od sebe,pa on bi igrao i bez nogu, a rodjen je u hrvatskoj.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2009, 22:11

Teški ste brate, teški k'o crna zemlja!
Koliko malo je potrebno ovim nacionalistima da sa sporta skrenu u politiku...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 maj 2009, 23:38

pa normalno ako igrac gine za svoju drzavu na terenu nebitno gdje je rodjen, jel u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu,, Munchenu ili Hong Kongu...

bitrno je da on Bosnu ima u srcu
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 maj 2009, 02:57

Stavovi su razliciti ocigledno po ovom pitanju. I ja se ne slazem sa nekim trenutnim stvarima, ali stvarno ovo je otislo vishe nego predaleko, jos se ljudi dotichu Berlinskog Kongresa koji je bio prije 130. godina , mislim stvarno...predlazem da svaki produzetak diskusije bude sankcionisan hladjenjem bez daljnih opomena. Istina ja sam novi clan ovog foruma,i mozda sada izgleda da se malo "uzdizem", ali ovakvim diskusijama nije ovdje mjesto... siguran sam da se neki ne slazu sa ovim, ali isto tako da se ih vecina slaze...toliko od mene...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 24 maj 2009, 16:47

Nasa trojica medju prvih sest po broju osvojenih bodova u bundesligi
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/scorer/

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 24 maj 2009, 16:48

Zec zabio protiv Osjeka ..

17 minut..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 24 maj 2009, 18:05

Ikanović strijelac za Tun, Mirvić za Rosales a Lulić za Grashopers dobar dan za bh igrače :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 24 maj 2009, 18:20

Ibriciceva asistencija za go Aracica :roll:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 maj 2009, 20:47

anlayan je napisao/la:Ibriciceva asistencija za go Aracica :roll:
To onaj sto ga Ciro otkrio na dvoranskom prvenstvu :lol: jel' mu to prva il' druga sluzbena utakmica u karijeri :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 24 maj 2009, 20:54

RiNo je napisao/la:
anlayan je napisao/la:Ibriciceva asistencija za go Aracica :roll:
To onaj sto ga Ciro otkrio na dvoranskom prvenstvu :lol: jel' mu to prva il' druga sluzbena utakmica u karijeri :mrgreen:
ovo druga, hehe...prvu odigro kad je igro za juniorski tim. :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.