FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Stankovic ce biti spreman za Fiorentinu (16.02), a Lucio se vraca protiv Cagliarija (19.02) ili protiv Bayerna (23.02)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- pazzoetoogol
- Kontakt:
ovaj covjek sve rijesava
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- Interista di cuore
- Kontakt:
inace nisam optimista pred ovakve derbije,pogotovo u gostima,al sad imam osjecaj da sigurno dobijamo...U Torinu pumpaju atmosferu,kako igraci,tako predsjednik i navijaci,pa zato ocekujem da izgore u toj zelji da dobiju Inter (odnosno zelja za nekakvom osvetom),a osim toga imamo daleko kvalitetniju ekipu i Sneijdera i Eto'oa u fenomenalnoj formi...
sto se tice sastava,najvjerovatnije ce to biti ovako :
JC;Maicon,Ranocchia,Cordoba,Zanetti;Cambiasso,Motta,Kharja;Sneijder;Eto'o,Pazzini
Postoji opcija da Nagatomo igra,a Zanetti ide u sredinu na mjesto Kharje...
sto se tice sastava,najvjerovatnije ce to biti ovako :
JC;Maicon,Ranocchia,Cordoba,Zanetti;Cambiasso,Motta,Kharja;Sneijder;Eto'o,Pazzini
Postoji opcija da Nagatomo igra,a Zanetti ide u sredinu na mjesto Kharje...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
cezar,maicon,lucio,ranonchia,zanetti,motta,cambi,huso,wes,pazo,eto----ovo je 90% naš sastav protiv jubeta i naša šansa protiv istog je svakako njihova loša forma i barzagli i onaj sorensen i melo koji su jednostavno kiks igrači dok je to kod nas u odbrani motta i rannochia(koji još nije uigran oko offside zamki i donekle sporosti).
Obratiti pažnju na krasića i matrija koji je u dobroj formi i oni su poprilično bezopasni a odbrana izuzetno šuplja makar ono što sam ja gledao.
Wes,pazo i eto su u velikoj formi iako je prvi bio dosta povrijeđen uz standardnog kapitena,sve boljeg g. mašinu,standarnog cambija nebi trebalo da se ponovi partija kao u udinama,brine me malo lucio ali i cordoba bi odradio posao korektno.
Obratiti pažnju na krasića i matrija koji je u dobroj formi i oni su poprilično bezopasni a odbrana izuzetno šuplja makar ono što sam ja gledao.
Wes,pazo i eto su u velikoj formi iako je prvi bio dosta povrijeđen uz standardnog kapitena,sve boljeg g. mašinu,standarnog cambija nebi trebalo da se ponovi partija kao u udinama,brine me malo lucio ali i cordoba bi odradio posao korektno.
pozvani za derby:
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;
Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;
Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.
Call the coroner!
-
- Kontakt:
Očekivano ipak na spisku nema Stankovića i Lucia,bez obzira na to mislim da Inter neće biti ni najmanje inferioran.
Derbi ma na kojoj pozicija ova dva velikana bila je priča za sebe,sve je u opticaju, nekada to odluči i jedna lopta,pak imajući u vidu da je Inter ove godine daleko konstantniji dajem im malu prednost,jer novi kiks bi značio udaljavanje od odbrane naslova.
Derbi ma na kojoj pozicija ova dva velikana bila je priča za sebe,sve je u opticaju, nekada to odluči i jedna lopta,pak imajući u vidu da je Inter ove godine daleko konstantniji dajem im malu prednost,jer novi kiks bi značio udaljavanje od odbrane naslova.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Juventus: 1 Buffon; 43 Sorensen, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 20 Toni 32 Matri,.
A disposizione: 30 Storari, 5 Sissoko, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez.
Allenatore: Luigi Delneri
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo, 57 Natalino.
Allenatore: Leonardo
Arbitro: Paolo Valeri di Roma

A disposizione: 30 Storari, 5 Sissoko, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez.
Allenatore: Luigi Delneri
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo, 57 Natalino.
Allenatore: Leonardo
Arbitro: Paolo Valeri di Roma

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- L' Imperator
- Kontakt:
trenutno nema nigdje siguran, ali budi ovde kad pocne mec, izbacit cu ih nekolikoL' Imperator je napisao/la:ima l' neko kakav link??

edit: evo probajte na nekima od ovih
http://soccersport.altervista.org/ch02.html
http://www.directon.tv/channels/4336/
ili jednostavno ovde
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
pa birajte

Call the coroner!
Matri

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Na desetine puta sam predvidio preokret u drugom poluvremenu, nadajmo se da ce tako biti u nastavku, mada bi ja bio zadovoljan i remijem
nista nismo pokazali dosad, ama bas nista, nadajmo se da ce se to promijeniti u nastavku, i da ce se ponoviti Bari
nista nismo pokazali dosad, ama bas nista, nadajmo se da ce se to promijeniti u nastavku, i da ce se ponoviti Bari
Call the coroner!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nisam gledao prvo poluvrijeme,tako da ne mogu ništa reći što se tiče utakmice.
Drugo ću gledati,nadam se,zanimljivu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja.
You'll never walk alone.
- schweinsteiger
- Kontakt:
volimliverpool je napisao/la:Nisam gledao prvo poluvrijeme,tako da ne mogu ništa reći što se tiče utakmice.
Ide sada jak,onako momački bunker Juventusa,da se ta utakmica zavrsi kako to samo Italijani znaju

Bicu razocaran ako izvucete bod,a kamo li 3

#miasanmia
volimliverpool je napisao/la:Nisam gledao prvo poluvrijeme,tako da ne mogu ništa reći što se tiče utakmice.

Divna utakmice

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
lose igramo totalno,odbrana je posebna prica nista niscim

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
JBM vas sretne vile vas nosaju nenormalno sta Matri promasi, imam neki ebeni osjecaj da cete preokrenut sto niakpo nebi volio...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
Etoooo

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Ipak sam se prevario...nazalost
ovo je vjerovatno najlosija utakmica Intera ove sezone, i nismo, zaista nismo zasluzili ni bod
Eto'o potpuno indisponiran, odbrana je kriminalna bila, veza tu i tamo, ali ne mogu vjerovati da Cordoba i Rannochia na isti nacin ispadose, jedva cekam povratak Lucia
razocaran sam, ne toliko rezultatom, koliko igrom, sve u svemu, mora se priznati, Juve je zasluzeno slavio
ovo je vjerovatno najlosija utakmica Intera ove sezone, i nismo, zaista nismo zasluzili ni bod
Eto'o potpuno indisponiran, odbrana je kriminalna bila, veza tu i tamo, ali ne mogu vjerovati da Cordoba i Rannochia na isti nacin ispadose, jedva cekam povratak Lucia
razocaran sam, ne toliko rezultatom, koliko igrom, sve u svemu, mora se priznati, Juve je zasluzeno slavio
Call the coroner!
- pazzoetoogol
- Kontakt:
jbg ispucali se u tekmi s Romom, tako da nismo imali nikakvi sansi...cigani zabili, povukli se i to je to...nek sad slave nisu odavno imali razloga za to 

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Da je Eto'o veceras bio onaj pravi Eto'o, bilo bi 2:1, ne mogu da vjerujem da je one dvije sanse fulio Samuel Eto'o 

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.