Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
Rizična taktika od Merca, ali maksimiziraju šanse sebi isto što je Red Bull radio kad su bili treći najbrži. Uvijek drugačije od drugih pa šta bude.
Mecka samo da napravi mocan bolid približan Red bullu opet ce se tuci Hamco i Max za titulu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta misliš mogu li do drugog mjesta? Ja mislim da ne mogu.Donnie Darko je napisao/la: ↑04 sep 2022, 15:42Rizična taktika od Merca, ali maksimiziraju šanse sebi isto što je Red Bull radio kad su bili treći najbrži. Uvijek drugačije od drugih pa šta bude.
- AshburtonG
- Kontakt:
GOAT vozi strasno na hardu. 

DobarDonnie Darko je napisao/la: ↑04 sep 2022, 15:45Šta misliš mogu li do drugog mjesta? Ja mislim da ne mogu.Donnie Darko je napisao/la: ↑04 sep 2022, 15:42Rizična taktika od Merca, ali maksimiziraju šanse sebi isto što je Red Bull radio kad su bili treći najbrži. Uvijek drugačije od drugih pa šta bude.

Ajde Checo brani to 

- Donnie Darko
- Kontakt:
dabogda brtDonnie Darko je napisao/la: ↑04 sep 2022, 15:45Šta misliš mogu li do drugog mjesta? Ja mislim da ne mogu.Donnie Darko je napisao/la: ↑04 sep 2022, 15:42Rizična taktika od Merca, ali maksimiziraju šanse sebi isto što je Red Bull radio kad su bili treći najbrži. Uvijek drugačije od drugih pa šta bude.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Treba mu se skloniti Perez
Koje smece i kuckica je ovaj smrad Perez
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Sugavi meksikanac
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- SuperPippo
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
De checo ne budi papak
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Perez momcina uvijek izyebe ovog klosara 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa što je šugav
Ništa nije nekorektno uradio, sve vrijeme ispred bolidom ybt, treba se skloniti samo pretpostavljam
Ništa nije nekorektno uradio, sve vrijeme ispred bolidom ybt, treba se skloniti samo pretpostavljam
Sram i stid te bilo Perezu!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vettel zaluto
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva defanziva GOATa 

#Punoljetstvo
Karma za Pereza, nije se sklonio Hami.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.