FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta kaže profa jakir za Dala...
Sto neki dan rekoh svi treneri i igraci govore za Dala da je najbolji nas igrac i vanserijski talenat, ali pojedini forumski strucnjaci znaju bolje.
Hoćel nam taj vanserijski talenat šta pokazat il će se nastavit pojavljivat svako desetu tekmu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa skoro svaku utakmicu je medju boljim, **** ti vise pitarlukmnon46 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 15:10Hoćel nam taj vanserijski talenat šta pokazat il će se nastavit pojavljivat svako desetu tekmu?
Ni u jednoj on do sad nije bio među boljim a svaku sam utakmicu gledao.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni je Dal igrac kao igrac skroz ok,njegova sebicnost je nesto drugo.Ako predjes jednog igraca rijesi se lopte i dodaj odma,nemoj pokusavati jos 3 igraca preci nisi Ronaldinho
Imao je na derbiju u prvom poluvremenu onaj dobar prodor kada je nanizao 3 Zeljina igraca kao djecu i malo pored gola ode.Statistika mora bolje,kretnja ok,samo da poradi na zavrsnici,da bude manje sebican i to je to.
Te price klupski projekat i sl.su ciste gluposte,guraju ga da bi zaradili na njemu.Kvalitetna 10ka se danas dobro placa u fudbalu
Suljic je veci problem ako ovako nastavi.Bio mi je bas drag prosle sezone i dosta sam ga hvalio jer realno bio je stvarno brutalan.Ocekivao sam da ce jos bolji biti ove sezone ali kako stvari stoje nista od toga.Druze ne igras futsal,ako mozes predji jednog igraca,pas-sut.Bez zayebancija.U defanzivi takodjer ne postoji
Danas ili dobra igra i po bod,ili ce kao zadnji put ubit hljeb u nama 3 razlike
Imao je na derbiju u prvom poluvremenu onaj dobar prodor kada je nanizao 3 Zeljina igraca kao djecu i malo pored gola ode.Statistika mora bolje,kretnja ok,samo da poradi na zavrsnici,da bude manje sebican i to je to.
Te price klupski projekat i sl.su ciste gluposte,guraju ga da bi zaradili na njemu.Kvalitetna 10ka se danas dobro placa u fudbalu
Suljic je veci problem ako ovako nastavi.Bio mi je bas drag prosle sezone i dosta sam ga hvalio jer realno bio je stvarno brutalan.Ocekivao sam da ce jos bolji biti ove sezone ali kako stvari stoje nista od toga.Druze ne igras futsal,ako mozes predji jednog igraca,pas-sut.Bez zayebancija.U defanzivi takodjer ne postoji
Danas ili dobra igra i po bod,ili ce kao zadnji put ubit hljeb u nama 3 razlike

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 sep 2022, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Među boljim je samo kad je ne dira
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nek mi uzmemo, nek Dal zabije 3
-
- Kontakt:
Nazoruso najveci strucnjak od svih,nema posta da nije vrijedjao njega i Mirzu,hamam bolje zna od pola trenera sa bh terena

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jakirović pred derbi posebno istakao jednog igrača FK Sarajevo: "Neće još dugo biti tu"
Biće sigurno veoma uzbudljivo, a Sergej Jakirović u najavi meča istakao je jedno ime iz bordo tabora.
Radi se o Dalu Varešanoviću.
Mladi prvotimac bordo kluba ove sezone upisao je osam nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.
"Varešanović neće još dugo igrati za FK Sarajevo. Obzirom na njegov potencijal i ono što prezentira tako mlado, vjerujem da će Sarajevo imati jaki dobar izlazni transfer za njega.
Ikić je tu, kao i moj Musa, kod mene je početi igrati HNL u Gorici. Ima tu dobrih igrača“, istakao je Jakirović.
Dodao je da će njegov tim pokušati iskoristiti manje FK Sarajevo, posebno u zadnjoj liniji, te istakao jasan problem kada vezista Đokanović mora igrati u zadnjoj liniji, tačnije na poziciji stopera.
Biće sigurno veoma uzbudljivo, a Sergej Jakirović u najavi meča istakao je jedno ime iz bordo tabora.
Radi se o Dalu Varešanoviću.
Mladi prvotimac bordo kluba ove sezone upisao je osam nastupa uz dva pogotka i jednu asistenciju.
"Varešanović neće još dugo igrati za FK Sarajevo. Obzirom na njegov potencijal i ono što prezentira tako mlado, vjerujem da će Sarajevo imati jaki dobar izlazni transfer za njega.
Ikić je tu, kao i moj Musa, kod mene je početi igrati HNL u Gorici. Ima tu dobrih igrača“, istakao je Jakirović.
Dodao je da će njegov tim pokušati iskoristiti manje FK Sarajevo, posebno u zadnjoj liniji, te istakao jasan problem kada vezista Đokanović mora igrati u zadnjoj liniji, tačnije na poziciji stopera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dal je odličan u odnosu na Suljica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Uzima ih Jakir na pricu, da se mladunce nafura i ne daje nikom (kao i do sada) 
E cuj medju najboljim, pa lik u yebenoj nasoj ligi nije u top 5 igraca
E cuj medju najboljim, pa lik u yebenoj nasoj ligi nije u top 5 igraca
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nema potrebe za nazivima tipa deriste, mladunce i slicno. Razumijem da ga neki od vas ne vole, ni meni nije najdrazi ali moramo malo obratiti paznju na to, ipak je nas igrac u pitanju.
1946
Jakir kaze da Dal nece jos dugo biti u FKS, nadamo se da je u pravu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Odskače momak od drugih individualno, ali timski slabo.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, napoleon72, nedimmmm1337, ŠTA_JE i 42 gosta.