Ja mislim da može. Imam keca na jednom.haris1812hz je napisao/la:Dali uplatim malo love na Boston, jer je kvota sad 2.75 na live betting.
Mozeli Boston do pobjede?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja mislim da može. Imam keca na jednom.haris1812hz je napisao/la:Dali uplatim malo love na Boston, jer je kvota sad 2.75 na live betting.
haris1812hz je napisao/la:Dali uplatim malo love na Boston, jer je kvota sad 2.75 na live betting.
Prosao, dobitak 71 markeharis1812hz je napisao/la:
Jos samo Siena i Barcelona
Ja čekao KAC preko 5,5. Prvi gol pao u 39. minuti i na kraju prošao over 6,5... ma čista sreća...jasko_juve je napisao/la:hajd sto sam sinoc masio Siroki i bio x,danas cekam ovu Albu preko golove..i bude naravno-5..a granica je 5,5..a tu istu Albu sam odigrao na eci peci pec..i naravno,da bude jos baksuznije sve ostale tekme su bile preko sam ona nije bila..ljudi,nema boga..ja tako mislim..
Hmm, jesi li siguran da je maloprije ?haris1812hz je napisao/la:Maloprije uplaceno.
1 BOS Celtics @ 2.85
2 Real Madrid @ 1.44
Multiple Bets
1 x 2.00 Doubles
Stake: 2.00
Potential Winnings: 6.23
Nek nam je sretno, koji su stavili kec na Boston
Ma jesam, vidis kako je kvota na Boston skocila na 2.85OTNYS_YNWA je napisao/la:Hmm, jesi li siguran da je maloprije ?haris1812hz je napisao/la:Maloprije uplaceno.
1 BOS Celtics @ 2.85
2 Real Madrid @ 1.44
Multiple Bets
1 x 2.00 Doubles
Stake: 2.00
Potential Winnings: 6.23
Nek nam je sretno, koji su stavili kec na Boston
HAJDE VILLAREAAAAAAAAAAAAAAL !!!!
Ništa od njih. Žalosna utakmica.OTNYS_YNWA je napisao/la:HAJDE VILLAREAAAAAAAAAAAAAAL !!!!
Nema Bog veze s' kockom, sve ljudi štimaju.volimliverpool je napisao/la:I Medveščak u doigravanje?Pa ja sa svojom ekipom iz kvarta bi na ledu jednom od 2x iskoristio 5 na 3 igrača.![]()
Mamicu im žabarsku,na narodnom me obrnuše za 79KM.Istina,ostala su mi još 3 para (poprilično niske kvote) tako da...
Na tiketu gdje sam uložio 9KM shebao me Palermo i na dobrom je putu da bude jedini...
I nemojte govoriti kako nema Boga,molim vas.Nema smisla,Boga ima,čak i u kocki.Koliko sam samo puta bio u minusu,najveći do sada bio je 290KM.Nisam prestajao vjerovati u Boga,i da li ćete mi vjerovati ili ne,to je vaš problem,ali 2x sam otišao na džumu-namaz i za 2 mjeseca dobio 400KM.Dakle ne samo da sam se izvukao iz minusa nego sam bio i u plusu.Sadašnji minus je 370KM za 3 i pol mjeseca tako da je i najveći.
Ja i dalje vjerujem da ću sve vratiti (vjerujte,ići ću na džumu dok ne vratim bar pola od ovog minusa).Ali obećao sam Bogu-ako vratim 3/4 od minusa,odnosno 250KM,ulozi više neće biti viši od 3KM NIKADA.
Vjerujem u Boga,jer i on sam zna da sam 60KM dao gladnima u Tuzli kad sam dobio 412KM, i još nekoliko puta po 30KM kada bi dobijao 150+.Samim tim vjerujem da ću vratiti pare.
Izgleda smiješno,ali sve što sam napisao je istina.Pa ljudi moji,sami ste svjedoci da sam u zadnji mjesec imao više tiketa na kojem sam fulio po jedan par nego više.I da,to je istina.Sve tikete čuvam i ne bacam,te sam sinoć napravio mali obračun,i ...Od 62 listića na tačno 40 fulio sam po jedan par,najmanji dobitak 41KM,a najveći 166KM.Teško je povjerovati u ovo(znam da mi niko ne vjeruje),ali je zaista tako.
Može Real i sa 3 igrača manje.haris1812hz je napisao/la:Casillas crveni karton u 2 minuti
OTNYS_YNWA je napisao/la:Može Real i sa 3 igrača manje.haris1812hz je napisao/la:Casillas crveni karton u 2 minuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.