Al vidi, sto bi Njemacka isla onda na to prvo mjesto? Pogotovo ako izgube od Slovenije, zadnje kolo je Madjarska, koju mogu dobiti i sa cetvoricom. Imam osjecaj da bi Slovenija-Njemacka mogla biti antipropaganda kosarke

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Al vidi, sto bi Njemacka isla onda na to prvo mjesto? Pogotovo ako izgube od Slovenije, zadnje kolo je Madjarska, koju mogu dobiti i sa cetvoricom. Imam osjecaj da bi Slovenija-Njemacka mogla biti antipropaganda kosarke
Otiđi pogledaj na Musinoj temi šta sam napisao.Raonffa je napisao/la: ↑04 sep 2022, 12:32De mi reci kako si zadovoljan Musetom jučer?Sarmica je napisao/la: ↑04 sep 2022, 12:15Pošteno i slažem se.bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:56
Teren je jedno a kalkulacije drugo, nismo nikakvi stručnjaci jednostavno diskutujemo koje su sve opcije moguce. Realno je da izgubimo i sve 3 do kraja i ides kuci. Al eto treba se nadati i vjerovati da mozemo dobiti bar još jednu.
Realno ovo je naš maksimum. Sve preko ovog je veliki plus.![]()
Evo vidim, aferim.
Najavio je Bećiragić više minuta za Sulejmanovića, tako da je moguće da će Kameni većinu vremena provesti na prirodnoj poziciji a ne glumiti neku stretch četvorku koja ne smije dići tricu ni kada oko njega u krugu 4 metra nema nikoSarmica je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:38I kod Vedrana a i kod Adisa Kameni nema pravu poziciju i nije iskorišten na način kako je to bio u Sparsima i Studentskom. Dobro, igra protiv jačih i boljih igrača i odbrana, ali ostaje utisak da je njegova pozicija nedefinisana i da čak smeta u nekim segmentima. Posebno mi ne ide u glavu njegovo izvlačenje na tricu gdje redovno ne puca iz otvorenih šuteva i nešto pokušava na prodor umjesto šuta, što često završava neuspjehom.
Njegov je reket i low post i tu je njegova snaga i tu na toj poziciji bi on trebao da igra kada Juka odmara.
Trebalo mu je tri utakmice da to skonta? Adisu, mislim.Raonffa je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:44Najavio je Bećiragić više minuta za Sulejmanovića, tako da je moguće da će Kameni većinu vremena provesti na prirodnoj poziciji a ne glumiti neku stretch četvorku koja ne smije dići tricu ni kada oko njega u krugu 4 metra nema nikoSarmica je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:38I kod Vedrana a i kod Adisa Kameni nema pravu poziciju i nije iskorišten na način kako je to bio u Sparsima i Studentskom. Dobro, igra protiv jačih i boljih igrača i odbrana, ali ostaje utisak da je njegova pozicija nedefinisana i da čak smeta u nekim segmentima. Posebno mi ne ide u glavu njegovo izvlačenje na tricu gdje redovno ne puca iz otvorenih šuteva i nešto pokušava na prodor umjesto šuta, što često završava neuspjehom.
Njegov je reket i low post i tu je njegova snaga i tu na toj poziciji bi on trebao da igra kada Juka odmara.![]()
Odkako postoji ovaj forum, nikad za nikad se ni jedna kalkulacija vezana za prolaz nasih repki nije obistinila .... puntobordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:56Teren je jedno a kalkulacije drugo, nismo nikakvi stručnjaci jednostavno diskutujemo koje su sve opcije moguce. Realno je da izgubimo i sve 3 do kraja i ides kuci. Al eto treba se nadati i vjerovati da mozemo dobiti bar još jednu.
Ma bjezi,smijesna reprezentacija bgm.Da se igra na neutralnom terenu ne bi ni nas pobijedili sigurno.Radi yebenog domacinstva me ne bi cudilo da dodju do finala
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], TripleThreat i 15 gostiju.