Strah od čega?

Jedino me strah na EPL temi pročitati nešto o Air Martinezu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Strah od čega?
Ma ja jednostavno znam da ćemo danas izgubit, pišaj ga.
Paul Tierney rodjen 3 minute hoda od Old Trafforda, jel treba vise sta reci
Oni samo neće da priznaju kako očekuju pobjedu, valjda da ne ureknu. Doduše, Brokula je već pripremio dobre izgovore u slučaju kiksa.topnik1 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:42Yebo majku jeste ludi pa pregazit cemo ih ko plitak potok u prvih pola sata cemo imati 0:2,spori su oni za nas ide qaranje sa stilom.Uopste me ne brine utakmica danas jer oni sta god izvedu ne mogu nas iznenaditi niti nam ozbiljno zaprijetiti,opusteno momci ide prskanje nejaci iz Manchestera.
Kakvi su ovo mitovi o tome da sam ja alkoholicar,davno proslo vrijeme kada sam ja rokao kao veliki ,danas uz sokic lagano ispracam utakmicu
Ma fakat ne očekujem, jedina dva stadiona gdje znam da ne možemo ni uz pomoć trikova pobijediti su Old Trafford i Etihad.Poligon10 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:46Oni samo neće da priznaju kako očekuju pobjedu, valjda da ne ureknu. Doduše, Brokula je već pripremio dobre izgovore u slučaju kiksa.topnik1 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:42Yebo majku jeste ludi pa pregazit cemo ih ko plitak potok u prvih pola sata cemo imati 0:2,spori su oni za nas ide qaranje sa stilom.Uopste me ne brine utakmica danas jer oni sta god izvedu ne mogu nas iznenaditi niti nam ozbiljno zaprijetiti,opusteno momci ide prskanje nejaci iz Manchestera.![]()
Ti si ovdje jedini pravi Topnik.![]()
Samo nemoj ti gledatiQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:55lokongi je sad biti ili ne biti, mora se dokazati u ovim okolnostima inace ide sut karta..
mozda i odegarda povuce sa xhakom u sredinu a smith rowe gurne na desetku..
5/5 ove sezoneanell je napisao/la: ↑04 sep 2022, 15:30Samo nemoj ti gledatiQUARTERBACK je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:55lokongi je sad biti ili ne biti, mora se dokazati u ovim okolnostima inace ide sut karta..
mozda i odegarda povuce sa xhakom u sredinu a smith rowe gurne na desetku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.