Mislis Šrajderu?Jucer smo Schröderu yebavali sve zivo,a danas navijamo za njega
Najjaci smo svega mi.Go Germany

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mislis Šrajderu?Jucer smo Schröderu yebavali sve zivo,a danas navijamo za njega
Najjaci smo svega mi.Go Germany
Francuska ce dobiti Mađare od nas i ako izgubi opet ima šansu u zadnjem kolu da budu na 3-2 posebno im odgovara sto igraju posljednju utakmicu i ako im bude trebala pobjeda mogu dobiti Slovence koji ce vec imati 4-0 i osigurano prvo mjesto. Tako da je najbolja opcija da Litva udje u utakmicu s nama omjerom 1-3.JohnCleese je napisao/la: ↑04 sep 2022, 10:58Pa i u slučaju danasnje pobjede Litvanije mi imamo taj direktan mec u srijedu za prolaz.lumani je napisao/la: ↑04 sep 2022, 10:49Zasto?neka Svabe idu na 3 :0....Litvanija 0:3...Vrlo Moguce da sa nama igraju za Prolaz i srijedu...JohnCleese je napisao/la: ↑04 sep 2022, 10:45
Po mojim kalkulacijama za Litvaniju, ali otom-potom jer problem ne sto ne znamo kakve cemo mi rezultate ostvariti danas i sljedeće kolo.
Dosta bi trebalo kucati da objasnim svoju kalkulaciju zasto danas Litva, ali uglavnom kalkulacija se ogleda u tome da mi zaradimo prolaz samo jos jednom pobjedom do kraja i to protiv Francuske ( za nas vjerovstno bolje opcija od Litve).
Uh lapsus
Pa i mi bi u tom slučaju opet imali to posljednje kolo o kojem pisete kao da toboze nece doci ako danas Litvanija dobije Svabe, zar ne?bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:08Francuska ce dobiti Mađare od nas i ako izgubi opet ima šansu u zadnjem kolu da budu na 3-2 posebno im odgovara sto igraju posljednju utakmicu i ako im bude trebala pobjeda mogu dobiti Slovence koji ce vec imati 4-0 i osigurano prvo mjesto. Tako da je najbolja opcija da Litva udje u utakmicu s nama omjerom 1-3.JohnCleese je napisao/la: ↑04 sep 2022, 10:58Pa i u slučaju danasnje pobjede Litvanije mi imamo taj direktan mec u srijedu za prolaz.
Dosta bi trebalo kucati da objasnim svoju kalkulaciju zasto danas Litva, ali uglavnom kalkulacija se ogleda u tome da mi zaradimo prolaz samo jos jednom pobjedom do kraja i to protiv Francuske ( za nas vjerovstno bolje opcija od Litve).
medjusobni prvo pa kos razlikaElCartel11 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:32Ako danas Litvanci zijane, a mi kojim cudom pobjedimo Slovence znaci mi imamo omjer 2/1 a oni 0/3.
Uzmimo onda u obzir, da ce oni nabiti Madjare, a mi izgubiti od Francuza, u zadnju tekmu bi tako usli sa omjerom mi 2/2 oni 1/3.
Jel se za prolaz onda gleda medjusobni mec ili kos razlika?
Međusobni se gleda.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:32Ako danas Litvanci zijane, a mi kojim cudom pobjedimo Slovence znaci mi imamo omjer 2/1 a oni 0/3.
Uzmimo onda u obzir, da ce oni nabiti Madjare, a mi izgubiti od Francuza, u zadnju tekmu bi tako usli sa omjerom mi 2/2 oni 1/3.
Jel se za prolaz onda gleda medjusobni mec ili kos razlika?
Sve ok. Al kako god pogledaš bolje da Litva nakon današnje utakmice ima 0-3 nego 1-2. Previse je kalkulacija, recimo mi dobijemo Sloveniju danas onda je puno bolje da Litva ima 0-3 nego 1-2. Ma da ima i tvoja varijanta smisla al onda mi moramo dobiti francuskuJohnCleese je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:27Pa i mi bi u tom slučaju opet imali to posljednje kolo o kojem pisete kao da toboze nece doci ako danas Litvanija dobije Svabe, zar ne?bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:08Francuska ce dobiti Mađare od nas i ako izgubi opet ima šansu u zadnjem kolu da budu na 3-2 posebno im odgovara sto igraju posljednju utakmicu i ako im bude trebala pobjeda mogu dobiti Slovence koji ce vec imati 4-0 i osigurano prvo mjesto. Tako da je najbolja opcija da Litva udje u utakmicu s nama omjerom 1-3.JohnCleese je napisao/la: ↑04 sep 2022, 10:58
Pa i u slučaju danasnje pobjede Litvanije mi imamo taj direktan mec u srijedu za prolaz.
Dosta bi trebalo kucati da objasnim svoju kalkulaciju zasto danas Litva, ali uglavnom kalkulacija se ogleda u tome da mi zaradimo prolaz samo jos jednom pobjedom do kraja i to protiv Francuske ( za nas vjerovstno bolje opcija od Litve).![]()
Jednostavno samo bi ovom mojom kalkulacijom dobili mogućnost vise.
Takodjer kalkulises da ce Slovenija imati 4:0 i obezbjedjeno prvo mjesto??
Mozda nece pa ce im biti bas vazna tekma protiv Francuske.
Teren je jedno a kalkulacije drugo, nismo nikakvi stručnjaci jednostavno diskutujemo koje su sve opcije moguce. Realno je da izgubimo i sve 3 do kraja i ides kuci. Al eto treba se nadati i vjerovati da mozemo dobiti bar još jednu.
Pošteno i slažem se.bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:56Teren je jedno a kalkulacije drugo, nismo nikakvi stručnjaci jednostavno diskutujemo koje su sve opcije moguce. Realno je da izgubimo i sve 3 do kraja i ides kuci. Al eto treba se nadati i vjerovati da mozemo dobiti bar još jednu.
De mi reci kako si zadovoljan Musetom jučer?Sarmica je napisao/la: ↑04 sep 2022, 12:15Pošteno i slažem se.bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:56Teren je jedno a kalkulacije drugo, nismo nikakvi stručnjaci jednostavno diskutujemo koje su sve opcije moguce. Realno je da izgubimo i sve 3 do kraja i ides kuci. Al eto treba se nadati i vjerovati da mozemo dobiti bar još jednu.
Realno ovo je naš maksimum. Sve preko ovog je veliki plus.