Medjusobni omjer se gleda ako mi i Litva budemo na 2-2. Mozemo mi dobit npr francuze i imat 2 pobjede a da litva dobije nas i madjare i mi ispadamo. Dakle, zavisit ce od sutrasnje utakmice litve sa njemackom, a donekle i mozda nasa sa francuzima. Potukao bi se ja i tu...ipak se moze nesto ocekivati nego protiv Slovenije...farenhajt je napisao/la: ↑03 sep 2022, 22:51moze nas Litva cekati i sa 2:2. opet je ta zadnja odlucujuca, bez obzira sto mi imamo samo 1 zasad, ako se gleda omjer izmedu nas samoNKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑03 sep 2022, 22:41I ja se iskreno nadam pobjedi Njemacke nad Litvom, jer bi u tom slucaju za nas bilo najpovoljnije. Onda zadnje kolo ukrstimo koplja, i naje**** im se majke za ono iz Stožica. A u medjuvremenu mozemo sutra lagani trening, da se neko ne povrijedi (cega me najvise strah, npr.Musa,Nurk), i onda Francuska, otvorenih karti odigrat opet,pa Litva.
Medjutim, napravi li Litva sutra trijumf, e onda mi moramo sutra slaviti protiv Slovenaca, sto je veoma tesko, ali mislim da ce nam biti dovoljna protiv litve zadnje kolo.
Tko ima veci pritisak, Litva koja mora sve dobiti do kraja, ili mi kojima odgovara i pobjeda u zadnjem samo
A ako bi slovenci kalkulisali sutra hmmm ....da izgube kako bi izbjeli zavrsnicu losiji zrijeb....