FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 13 feb 2011, 19:42

Megamon je napisao/la:Regoje kao igrac odlican kao covjek paksu.A valjda sad trebamo gledati kakav je k'o igrac :?

Ako cemo tako gledati onda mozes komotno ostaviti 3-4 igraca od ove nase ekipe i pustiti juniore da igraju

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 13 feb 2011, 19:58

Pehlić,neću da vas lažem,u Utorak 90% potpisuje i sa njim je gotova priča,ali Regoje ne treba nam igrač koji igra radi para,što će on i raditi ;)
1946

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 13 feb 2011, 20:52

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Pehlić,neću da vas lažem,u Utorak 90% potpisuje i sa njim je gotova priča,ali Regoje ne treba nam igrač koji igra radi para,što će on i raditi ;)
koji je igrac trenutno u Sarajevu zbog ljubavi :?:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2011, 21:12

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Pehlić,neću da vas lažem,u Utorak 90% potpisuje i sa njim je gotova priča,ali Regoje ne treba nam igrač koji igra radi para,što će on i raditi ;)
Onda bi u svijetu trebali zabraniti transfere i nek igraju samo domaci igraci koji igraju zbog ljubavi...wtf,kakav je to zakljucak igrat ce zbog para :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 13 feb 2011, 21:22

Je l' mislite da Ibrahimovic,Eto,Dzeko,Riberi i 90% drugih igraca igra iz ljubavi za svoj klub?

Svi oni koji mogu unaprijediti igru Sarajeva po meni nam i trebaju u ekipi,pa tako i Regoja.

Pelak se ne moze porediti sa ovom pricom,nase dijete KAPITEN kluba odlazi u zeljeznicar,on je mrtav za svakog navijaca Sarajeva. To nije isto.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 feb 2011, 21:26

ado-hz je napisao/la:Taj Regoje nas je samarao,udarao,psovao i sta sve nije radio kad je sarajevo igralo u Lukavici, najgori igrac koji postoji, znam ga licno i lik mrzi Sarajevo, cak je rekao kad samo igrali prvo kolo i izgubili da ako Sarajevo pobjedi da ce ako nista dobro da nas slomi a sad ga ljubite i bodrite serem se na njega....eee jesmo mi jadni kad nemamo svoje JA...ko god nam je zabio noz u ledja kad se vratio mi smo mu pjevali...zalosno :cry:
Ja sam bio i nisam vidio da je nekoga samarao, moze biti da si ti strumf jer su oni dozivjeli nesto slicno od Regoja na terenu, a tih prica ja ga znam i slicno mi je na vrh glave ,ne izmisljaj bezveze, mislim da se Regoje ne druzi sa balavcima od 15 godina ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 13 feb 2011, 21:34

padobranac1978 je napisao/la:
koji je igrac trenutno u Sarajevu zbog ljubavi :?:
nema ih puno....sta vise ima ih mozda dvoj'ca troj'ca i to po mojoj procjeni.Tako da to moras sam rjesiti,a ne ja za tebe da rjesavam xD
1946

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 13 feb 2011, 21:37

ma nista nama ce Regoje posluziti ako se budemo tukli na utakmicama ako nista ;) :!:
1946

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 feb 2011, 21:38

-A- je napisao/la:Je l' mislite da Ibrahimovic,Eto,Dzeko,Riberi i 90% drugih igraca igra iz ljubavi za svoj klub?

Svi oni koji mogu unaprijediti igru Sarajeva po meni nam i trebaju u ekipi,pa tako i Regoja.

Pelak se ne moze porediti sa ovom pricom,nase dijete KAPITEN kluba odlazi u zeljeznicar,on je mrtav za svakog navijaca Sarajeva. To nije isto.
nije to ista situacija
kad si vidio jednog od nabrojanih da govori prije utakmice, ako ne pobjedimo, barem cu ih polomiti, to nisi sigurno cuo od eta, dzeke, bilala ili zlatana(iako je zlatan supak kao covjek, al nije kao regoje :D ), to si samo cuo od lukavickog kostolomca bojana regoje, dovedite vi njega, halal osum :D
Za zivot cijeli!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 feb 2011, 22:29

padobranac1978 je napisao/la:ma ok nisi strumf,samo reci koja je to utakmica bila,koje godine i sl. da je Regoje udarao i samarao nase igrace,mora da sam to prespavao :mrgreen:
jarane dragi hoces da se nadjemo na kafu da ti kazem ko sam ja....sta znam o sarajevu...od kada pratim sarajevo...koga sve znam...da uzmemo papir i olovku pa da pisemo sve igrace koje pamtis a imam i to napisano...da ponesem svesku sa izrezanim clancima....karte...itd itd...vjeruj da ja udjem vise puta na forum nas da vidim ima li ko sta pametno da napise, neka pojacanja,to procitam ako ima i izadjem jer cesto nema se sta pametno vidjeti ovdje ni procitati (da se niko ne naljuti) uglavno su to prepucanja sa strumfovima a mene to ne zanima...al haj....ako si nekad gledao Regoju a jesi pretpostavljam onda mozda znas kako on igra protiv nas i protiv strumfona....ni jedan igrac toliko ne udara u lukavici kao on, pa i na kosevu mu to dopustimo....dalje znam lika par puta je sjedio sa ljudima koje ja znam i rekao bas prije utakmice ako Sarajevo pobijedi ovu sad zadnju slomicu ih barem....takvog idiota ja nebi doveo u nas klub taman se ugasili, nije on jedini igrac na ovom svijetu i u ovoj ligi.Nisam ja rekao da ne treba dovesti nekoga ko ce igrati dobro za pare ne mora on voljeti klub, al takav idiot za mene nije pozeljan a nek i dodje da izvines **** se meni....kad smo mi sami od sebe debili....to sto ja kazem da smo debili opet moze sad neko da me napadne i kaze 1000 na ovo moje nije problem...nemozes ti nekoga dovesti ko te mrzi shvati to....isto kosto ja nemogu igrati za svinjki i listicu jer ih mrzim...moze za pare al je po meni grehota dati njemu pare...eto moj padobranac,budi mi pozzzz

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 feb 2011, 22:34

Jel ko pozelio HORDANJE?

Ja samo tako!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 feb 2011, 22:34

ado-hz je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:ma ok nisi strumf,samo reci koja je to utakmica bila,koje godine i sl. da je Regoje udarao i samarao nase igrace,mora da sam to prespavao :mrgreen:
jarane dragi hoces da se nadjemo na kafu da ti kazem ko sam ja....sta znam o sarajevu...od kada pratim sarajevo...koga sve znam...da uzmemo papir i olovku pa da pisemo sve igrace koje pamtis a imam i to napisano...da ponesem svesku sa izrezanim clancima....karte...itd itd...vjeruj da ja udjem vise puta na forum nas da vidim ima li ko sta pametno da napise, neka pojacanja,to procitam ako ima i izadjem jer cesto nema se sta pametno vidjeti ovdje ni procitati (da se niko ne naljuti) uglavno su to prepucanja sa strumfovima a mene to ne zanima...al haj....ako si nekad gledao Regoju a jesi pretpostavljam onda mozda znas kako on igra protiv nas i protiv strumfona....ni jedan igrac toliko ne udara u lukavici kao on, pa i na kosevu mu to dopustimo....dalje znam lika par puta je sjedio sa ljudima koje ja znam i rekao bas prije utakmice ako Sarajevo pobijedi ovu sad zadnju slomicu ih barem....takvog idiota ja nebi doveo u nas klub taman se ugasili, nije on jedini igrac na ovom svijetu i u ovoj ligi.Nisam ja rekao da ne treba dovesti nekoga ko ce igrati dobro za pare ne mora on voljeti klub, al takav idiot za mene nije pozeljan a nek i dodje da izvines **** se meni....kad smo mi sami od sebe debili....to sto ja kazem da smo debili opet moze sad neko da me napadne i kaze 1000 na ovo moje nije problem...nemozes ti nekoga dovesti ko te mrzi shvati to....isto kosto ja nemogu igrati za svinjki i listicu jer ih mrzim...moze za pare al je po meni grehota dati njemu pare...eto moj padobranac,budi mi pozzzz
Jos nam nisi dao primjer koga je on od nasih igraca osamario , pa cemo dalje nastaviti 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 13 feb 2011, 22:36

ado-hz je napisao/la:
znaci,frajer udara sviju na svakoj tekmi i nije bitno protiv koga je igrao,ali je bitno da lik igra za klub koji ga placa srcem i to se upravo desavalo dok je on igrao za Slaviju...e sad ako ce tako igrati i za nas i ako uopste dođe neka ga,jer nismo poslije Zuke ni imali takvog igraca koji ce ako prođe lopta zaustaviti igraca.A sad to je moje misljenje,a ustvari mozda (sigurno) nece ni doci,ali eto........... :mrgreen:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 13 feb 2011, 22:39

@ado-hz

Covjek se samo bori za svoj klub, da je nama u FKS vise takvih 8-)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 feb 2011, 22:40

Regoje je takav igrac da na svaku loptu ide 100% . Svaku utakmicu igra najbolje sto zna,ne bitno je li to Euro ili kup protiv treceligasa. Malo sam citao i istrazivao i mogu reci da nacionalizma od njegove strane prema nama nije bilo. To sto covjek udara sviju da sudija ne vidi :mrgreen: ce nama u ekipi dobro doci. REGOJE DOBRO DOSAO U SARAJEVO(ako dodjes) .
Okanite se vise tih stvari,po toj logici neko ko god nam je uvalio go ili slucajno uletio klizeci ne smije prismrdit FKS..hahah :lol:
Samo nemojte odma formacije pravit i slicno vec pricekajmo da dodje. :)

@DIRK upravo tako...regoje bi nam mogao biti najvece pojacanje :) Ovi iz slavije nas nikad nisu razocarali :D :D

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 feb 2011, 22:41

padobranac1978 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
znaci,frajer udara sviju na svakoj tekmi i nije bitno protiv koga je igrao,ali je bitno da lik igra za klub koji ga placa srcem i to se upravo desavalo dok je on igrao za Slaviju...e sad ako ce tako igrati i za nas i ako uopste dođe neka ga,jer nismo poslije Zuke ni imali takvog igraca koji ce ako prođe lopta zaustaviti igraca.A sad to je moje misljenje,a ustvari mozda (sigurno) nece ni doci,ali eto........... :mrgreen:

ma nek dodje ba necu ga ja placati ni ti, jos ti mene nisi skontao...sto se tice zuke to je car nas al....ma nista oticemo daleko sa raspravom...da ti nebi igrac tako cesto pobjegao u ovoj nasoj ligi onda trebas imati brze stopere...Zuka je Zuka isao je glavom gdje nebi neko nogom al recimo ako cemo gledati tehnici meni je uvijek bio bolji i sigurniji Elvedin Beganovic kad sam njega vidio u sastavu nikad me nije bilo strah...neznam jel me kontas uopste...nije rjesenje Regoje mesar koji ce u svakoj utakmici dobiti zuti karton,treba nam brz i pametan stoper...najlakse je udariti...slomiti...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 feb 2011, 22:45

samosarajvo je napisao/la:Regoje je takav igrac da na svaku loptu ide 100% . Svaku utakmicu igra najbolje sto zna,ne bitno je li to Euro ili kup protiv treceligasa. Malo sam citao i istrazivao i mogu reci da nacionalizma od njegove strane prema nama nije bilo. To sto covjek udara sviju da sudija ne vidi :mrgreen: ce nama u ekipi dobro doci. REGOJE DOBRO DOSAO U SARAJEVO(ako dodjes) .
Okanite se vise tih stvari,po toj logici neko ko god nam je uvalio go ili slucajno uletio klizeci ne smije prismrdit FKS..hahah :lol:
Samo nemojte odma formacije pravit i slicno vec pricekajmo da dodje. :)

@DIRK upravo tako...regoje bi nam mogao biti najvece pojacanje :) Ovi iz slavije nas nikad nisu razocarali :D :D
Dobro Regoje je pojacanje...eto skontao i ja :D :D :D welcome Regoje ako dodjes :D :D :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 13 feb 2011, 22:46

Neka nam njega,opet kazem ako dođe,kone se prepale pravo :lol: trnu obrazi :oops:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 feb 2011, 22:49

haj neka ga **** ga...al sutra ako ne potpise nece ni doci...sutra je zadnji dan prelaznog roka..jbg

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 feb 2011, 22:55

isto ste djeca.... ja ne kontam u cemu je problem sa NEKIM navijacima zeljeznicara.....sta vas boli briga sto je on REGOJE ... tuko je sve redom, i nas i vas...ja ne kontam sto se morate baviti politikom naeg kluba????? ok pisati na temi pametne stvari ...al ovo sto neki od vas pisu je ravno nivou desetogodisnjaka.... (a ne sumljam da su neki u pravo to) , a jos gori su navijaci Sarajeva, koji se hvataju na tu pricu....a i ti @zagor bi mogao poceti raditi posao svoj brate,jer il nemas vremena il nemas dopustenje? .
usput,ja ne vjerujem ni u limuna ni regoju dok ne potpisu!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Kyle88 i 25 gostiju.