FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Najbolji četvrti RB.
Još uvijek se razmatra transfer Kanea u 2023 ukoliko ne produži ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da ih vidimo sad kada moraju ganjati rezultat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imamo bas nerealno sudjenje jos kada na to dodamo prgave Berlince dobijemo pravu malu nocnu moru.
Mislim da kod prvog gola nije uopste bio prekrsaj nad domacim igracem.
Coman je katastrofa u prvom poluvremenu.
Mislim da kod prvog gola nije uopste bio prekrsaj nad domacim igracem.
Coman je katastrofa u prvom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imam osjećaj da nas svaka ekipa koja se postavi kao BMG i Union može namučiti
Nadam se da nas ovaj Bagelsmannov sistem za bodovanje s treninga nije doveo do toga da je Sabitzer standardni član prve postave, da Muller počinje s klupe i da Kimmich biva zamijenjen Gravenberchom. Sabitzer i Gravenberch su trening igrači i oni mogu krv propišat, al u bitnim trenucima će uvijek biti niko i ništa.
- Centre forward
- Kontakt:
Dubravac, baš sam pisao o tome neki dan. Recept po kojem će svi igrati protiv nas.
Upamecano pravi previše piydarija. Lik se na momente izgubi k'o abdest. Pitanje je dokle će se to moći tolerisat'?
Upamecano pravi previše piydarija. Lik se na momente izgubi k'o abdest. Pitanje je dokle će se to moći tolerisat'?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mi smo danas Aerodrom u Sarajevu, a Union je Aerodrom u Tuzli i iz nepoznatog razloga Aerodrom u Tuzli ostvaruje iste rezultate kao Aerodrom u Sarajevu
De Ligt - Hernandez mora bit naš štoperski par i više bih volio gledat Manea na krilu, a Gnabrya na #9
De Ligt - Hernandez mora bit naš štoperski par i više bih volio gledat Manea na krilu, a Gnabrya na #9
Gravenberch i Sabitzer pure Fred & McTominay vibes
-
- Kontakt:
Ko god polaže neke nade u dobre rezultate prije svega u LP a nije iskljuceno da se zjani i liga i kup taj nije pri zdravoj pameti. Dok je zubonje na klupi Bayern će biti lutajuća ekipa. Poserem se u ekipu u kojoj je startnih 11 redovno Sabitzer, taj je lik za osrednji klub nikako igrač za visoku razinu. JALOVI BAYERN NA ČELU SA ZUBONJOM.
-
- Kontakt:
Tabletasev ckasti fudbal opet zaustavljen uz dovoljnu dozu agresivnosti i sistem. Taj lik Bayern pokusava pretvoriti u Barcelonu i njihovo meljanje lopte. Mozes ti skakat oko aut linije ko majmun ali nema u tebi damara, a to se vidi na igri tima. Sad im opet daj 2 dana odmora, umorili su se plaho.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Čuj jalovi Bayern a prosjek golova 4 grob te yebo.
Izgleda trebamo voditi 5:0 do 30 min ili ne valja ništa.Odmah uručiti otkaz Nagelmasnu i dovesti Dieter Heckinga.

Ovo danas je bilo bas lose. Volio bih vidjeti statistiku zadnjih par godina koliko puta smo primili gol iz prvog udarca u okvir. Napada se neplanski, bez automatizama, pogotovo ako se protivnik dobro postavi. Vise od boda nismo ni zasluzili.
U srijedu imaju priliku da poprave stvari, ako i trecu utakmicu zaredom ne pobijede dizu se alarmi.
U srijedu imaju priliku da poprave stvari, ako i trecu utakmicu zaredom ne pobijede dizu se alarmi.
Nije sramota ne pobijediti strasni Union. Bitno da se penzioner Lewandovski uvalio za velike pare raspaloj Barceloni. Jos jednom bravo za najbolju upravu na svijetu. I danas se pokazalo da 40 miliona ulozenih u anonimusa od 17 godina je bio veliki potez Bayernove uprave 

Neko mora odgovarati za Upamecana, Gravenbercha i Sabitzera 

Gledaj separatista što su nervozni valjda što se bliži dan kad će opet pognute glave hodati po NC.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da su momci sa postovima iznad ozbiljni.
Union je Njemacki Atletiko Madrid.
Isti nacin igre koji im nekako prolazi.
Ekipa prepuna vojnika.
Mi smo danas bili srednje raspoloženi za igru, pogotovo bekovske pozicije.
Pavard i Davies su djelovali prosječno u najmanju ruku.
Ni ostatak tima nije nesto ekstra pokazao.
Union je Njemacki Atletiko Madrid.
Isti nacin igre koji im nekako prolazi.
Ekipa prepuna vojnika.
Mi smo danas bili srednje raspoloženi za igru, pogotovo bekovske pozicije.
Pavard i Davies su djelovali prosječno u najmanju ruku.
Ni ostatak tima nije nesto ekstra pokazao.
-
- Kontakt:
Samo ti broji statistiku i tjesi se sa time. Cim dodje imalo agresivna ekipa nema nas nigdje na terenu. Odjednom Union atletico madrid u pm sta sve covjek nece procitat. Nemas ideje kralju na postavljenu odbranu JALOVI NEGI STA JE DANAS BIO. BEZIDEJNO I JALOVO. AKO SE NADAS DA CES DOGURATI U EVROPI DALEKO NASTAVI SANJATI. ZUBONJA NIJE DORASTAO BAYERNU KAO NI SABITZER UPAMECANO NITI OVAJ STO JE ZAMJENIO KIMIHA. AL ETO BITNE SU TABELE NA TRENINGU. PRICAT CEMO DA JE OVO SUPER BAYERN HEJ HEJ. NAJJACI SMO.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.