Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2022, 17:02

Bez obzira na rezultat, vidljivi su dobri momenti i pomaci.
:urnebes:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 sep 2022, 17:02

Došli po bod, uzeli bod

Užasno poslije njihovog gola

Sljedeće 3 u ligi i 3 poslije PSG-a moraju biti sve pobjede
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 03 sep 2022, 17:03

Italia je napisao/la:
03 sep 2022, 17:00
Pa jer je provincijska ekipa. **** vas Allegri realno. Uzmite sastav, uzmite igrace i ko su bili i sta prije Juventusa.

Milik, Kean, Di Maria, Srbin v2, Amer iz Salkea druga liga, Lokateli, Sandro, Danilo, Cuadrado, MDS, Bonucci 35 godina...

Sta vama nije jasno u ovim imenima jbt
A kakva imena ima fiorentina..uzmi i obzir kakvog trenera imaju.

Pa kako onda da izgledamo kao albinolefe?

I otkad to ne valjaju bonucci i mds?
#ALLEGRIOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 03 sep 2022, 17:05

Italia je napisao/la:
Pa jer je provincijska ekipa. **** vas Allegri realno. Uzmite sastav, uzmite igrace i ko su bili i sta prije Juventusa.

Milik, Kean, Di Maria, Srbin v2, Amer iz Salkea druga liga, Lokateli, Sandro, Danilo, Cuadrado, MDS, Bonucci 35 godina...

sve je to u redu sto ti pises ali mora bolje, jednostavno mora bolje. Kako Alegri vodi ovaj Juventus moze svaki trener na dunjaluku, ne znam koji je smisao da uopste on bude trener i prima nevjerovatni 9miliona. Zasto je Pirlo dobio nogu, zasto sto je njegova ekipa izgledala bolje, uigranije i opasnije za protivnicki gol.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 sep 2022, 17:07

JuventinoVero je napisao/la:
03 sep 2022, 17:03
Italia je napisao/la:

Pa jer je to logika veliki klub - mali klub. Da ne objasnjavamo sad te stvari, u periodu 2008-2010 mi smo na papiru imali 2 najjaci i najskuplji sastav, a zavrsavali smo 7. na tabeli.

Arsenal, Liverpool, Man Utd, Inter, Milan svi su prosli kroz isto sranje, koje je trajalo ili traje 5-6 godina i vise.

Ovo sto Allegri radi je ravno nicemu. Ali ima dosta faktora koji su "krivlji" za ovo u toj prici.
Ustvari, Allegri ovako ziheraski izvlaci maksimum iz ovoga. Skuplja bodove, uzima neke rezultate i nada se necemu. Sa ovakvim skartom mi smo u vrhu tabele...
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 03 sep 2022, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

NicoloFagioli

Post Postao/la NicoloFagioli » 03 sep 2022, 17:08

Ako izuzmemo potrebu da sve gledam kroz prizmu zajebancije, ja stvarno nisam pametan i ne znam sta da napisem, a da je taj post imalo konstruktivnog karaktera... trenutno mi sve u i oko kluba lici na neki Daytonski sporazum, ludjacka kosulja, pa hajd. :damn:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 03 sep 2022, 17:09

Italia je napisao/la:
03 sep 2022, 17:07
Italia je napisao/la:

Pa jer je to logika veliki klub - mali klub. Da ne objasnjavamo sad te stvari, u periodu 2008-2010 mi smo na papiru imali 2 najjaci i najskuplji sastav, a zavrsavali smo 7. na tabeli.

Arsenal, Liverpool, Man Utd, Inter, Milan svi su prosli kroz isto sranje, koje je trajalo ili traje 5-6 godina i vise.

Ovo sto Allegri radi je ravno nicemu. Ali ima dosta faktora koji su "krivlji" za ovo u toj prici.
Ustvari, Allegri ovako ziheraski izvlaci maksimum iz ovoga. Skuplja bodove, uzima neke rezultate i nada se necemu. Sa ovakvim skartom mi smo u vrhu tabele...
Znači trener je dobar ali sve ostalo treba mijenjati?
#ALLEGRIOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 sep 2022, 17:11

03 sep 2022, 17:09
Italia je napisao/la:

Ne, nego. Ako uprava u zadnje dvije godine na transferima posluje pozitivno i gleda samo da napravi ustede. A, prije te dvije godine se desio pad ekipe gdje je jasno bila potrebna smjena i rekonstrukcija. Tada ima malo i do ambicija i ciljeva menadzmenta.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 sep 2022, 17:12

NicoloFagioli je napisao/la:
03 sep 2022, 17:08
Ako izuzmemo potrebu da sve gledam kroz prizmu zajebancije, ja stvarno nisam pametan i ne znam sta da napisem, a da je taj post imalo konstruktivnog karaktera... trenutno mi sve u i oko kluba lici na neki Daytonski sporazum, ludjacka kosulja, pa hajd. :damn:
Pa otprilike je to, na svim nivoima u Juventusu je dominantan manjak kompetencije, a rezultati su onda jasni. Od predsjednika, direktorskog dijela, skautinga koji ne postoji, selekcije igraca, trenera, doktora. Pa juventus ne zna Adisasu više ni inpute dati da im naprave prvi dres, a da nije za klaune. Ne postoji odjel u klubu koji funkcionira, kanceri na sve strane.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 sep 2022, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 sep 2022, 17:13

@Juventinismo hajmo analizirat,jedva si docekao da povedemo da me se sjetis,ali dzaba to jer si bio hitar,zaboravio kako ziherica igra fudbal nakon sto povede.
slika

slika

Evo slike i prilike Juventusa pod palicom mistera bunkera,što kaze Pogba kad god prebacis na kanal gdje ih prenose non stop se ljudi brane....
Prelazak centra misaona imenica,presing miseona imenica,neka normalna igra misaona imenica

Ekipa srozana na najnize grane gdje te ponizava svako ko hoce.

I za kraj,uvijek i zauvijek #allegriOUT

slika
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 03 sep 2022, 17:15

Italia je napisao/la:
03 sep 2022, 17:11
03 sep 2022, 17:09
Italia je napisao/la:

Ne, nego. Ako uprava u zadnje dvije godine na transferima posluje pozitivno i gleda samo da napravi ustede. A, prije te dvije godine se desio pad ekipe gdje je jasno bila potrebna smjena i rekonstrukcija. Tada ima malo i do ambicija i ciljeva menadzmenta.
Ma pusti zadnjih 3 godine, 2008. godinu, ofsajd protiv nigerije i šta se prije dešavalo.
Šta je problem ove sezone?
Šta je problem po tvom mišljenju što poslije gola nismo više od 3x prešli centar?
I što igrači izgledaju kao da nemaju volju da žive a ne da igraju ili da trče..o želji za pobjedom da ne pričam.
#ALLEGRIOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 03 sep 2022, 17:18

1 sut u okvir gola za 90 minuta, to moze opravdati samo nedojebani degenerik.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 sep 2022, 17:29

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

NicoloFagioli

Post Postao/la NicoloFagioli » 03 sep 2022, 17:32

Allegri veoma koncizno i elokventno, cekamo Gibrin odgovor :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 sep 2022, 17:41

Andrej je napisao/la:
03 sep 2022, 17:29
Vrijeđaš mi inteligenciju ćelava ubleho
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 03 sep 2022, 17:46

Ovo je sramno i kukavicki bilo. J.ebo bod na ovakav nacin, nista ne vrijedi. Sta si pokazao igracima kakav je mentalitet ovo na ovako kukavicki kao da smo Spezia ili Spal. Meni je izgradnja pobjednickog mentaliteta ekipe bitnija.

Weston umjesto da suta on dodaje, totalno pogubljen ispade pravi americki cirkusant.
Allegri nervozan vidi se nemoc, moze on pricati i lagati sta hoce na presu ali mora se trznuti inace ovo ide u provaliju.
Nije covjek pametan ponekad se cini kao da ne treniraju, ovo je nestvarno da nemamo akcije ni zelje da se nesto uradi naprijed.

Zasto je PSG bitniji od lige i bodova nikako mi nije jasno.
1946

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 sep 2022, 17:54

Ja pokusavam docarati neke stvari na forumu...moram priznati, ne ide mi najbolje... :oops:
Ljudi, mi imamo jedan novi tim, Paredes, jucer dosao, danas igrao...Milik..Marija se "vrnuo", Kostic.....ima tu posla koliko hoces, treba vremena..
Kada smo vec ostali na Allegriju, MORAMO mu dati vremena...tako sam isto govorio za Pirla, i dalje mislim da ga nismo trebali tek tako bez veze iskoristiti za sezonu i sutnuti..

Novi list smo okrenuli, nove igrace doveli, koliko je tu novih?? 10-12 haman...

Sve ovo je neuobicajeno za Juventus, kostur tima ni na vidiku, tek se pravi...od kako pamtim JAK Juventus, godisnje se tim nadopunjavao jednim, eventualno sa dva igraca...

Ljudi ba, treba VREMENA..

Paredes je odigrao dobro, za ruku mu necu zamjeriti, desava se...imao je nekoliko presjecanja..samo treba da se uklopi u tim..moze on i bolje..
Sve u svemu, ja zadovoljan Paredesom...vremenom ce to biti i bolje.. :thumbup:
Milik nije ni imao nekih lopti, zabio, ja zadovoljan.
Kostic asistirao, kako smo odigrali ne mogu ocekivati da bi trebao nesto vise napraviti u napadu, nije realno..
Pored Bremera nista ne prolazi.. :thumbup:
Perin.. :thumbup:
Sandro, Cuadrado, Keno, Lok..pogubljeni... :crazy:
Marija, slabo..da ne duzim..

2022/2023 5. Round ACF Fiorentina - Juventus 1:1 (1:1)
2021/2022 38. Round ACF Fiorentina - Juventus 2:0 (1:0)
2020/2021 33. Round ACF Fiorentina - Juventus 1:1 (1:0)
2019/2020 3. Round ACF Fiorentina - Juventus 0:0 (0:0)
Away 84 23 33 28 96 : 107

Za viole je ovo utakmica sezone, svake godine ja ovo za njih utakmica sezone...nije nama bas tako lako tamo otici i pobjediti..
Izdominirali su nas, ali opet nisu pobjedili..
Mi se pripremamo i za CL...teska uitakmica, idemo dalje..

Ko god cita forum, zna dobro da ja ne branim nikoga...ne interesuje me Allegri, Sarri, Pirlo, itd..
Medjutim, treba objektivno sagledati situaciju, pa nov tim imamo...NE MOZE PREKO NOCI...
Koji je to trener nesto napravio preko noci sa gotovo novim timom?

Godinama ljudi prave ekipu, evo vam primjer Uniteda, svake godine spiskaju 200M+...Klopp pravio tim 2-3 godine..
PSG mijenja trenere kao na traci, to nemaju dobrih igraca??

Hajde, da ne duzim...i dalje bez poraza...idemo dalje..

Ja ocekujem bolji Juventus za mjesec/dva...do tada se moramo strpiti...ako ga ne bude, ode Allegri, na transferu nismo nista potrosili, i nece biti problem uruciti mu otkaz..

PS.Miretti, predobar pas za bezvijednog Keana..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 03 sep 2022, 18:04

Andrej je napisao/la:
Nije mi odvratan radi nesposobnosti nego radi takvih izjava koje ili su djelo poremecene osobe ili nekoga ko voli da podjebava. Treceg nema.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 03 sep 2022, 18:05

I mene kita boli ko je na klupi al fakat treba malo da se poslozi vidi se da je najbitnije ne gubiti pa polako se slaze ekipa, jbt ovdje tema postala nista ne valja, valjda navijamo za Juve a ne za trenera jbm.

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 03 sep 2022, 18:08

Mozda i najgora tekma do sad, prvih mozda 15 minuta izgledalo obećavajuće ali nakon toga 0. Kad citam Denama sa ju1897 malo zamrzim Allegrija, a kad citam ragiba postane mi draži, dobar balans.
GIBRA je napisao/la:
03 sep 2022, 17:41
Andrej je napisao/la:
Vrijeđaš mi inteligenciju ćelava ubleho
Sta ti vrijedja? I sto prozivas Guardiolu?

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.