BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Samo odbrana, ne mozes primiti 90+ poena i ocekivati pobjedu.
I barem jos jedan igrac koji ima barem neku ulogu, a ne kao Vrabac. Daj ovog Penavu, barem probaj.
I barem jos jedan igrac koji ima barem neku ulogu, a ne kao Vrabac. Daj ovog Penavu, barem probaj.
mosa zlatu mosa bodaslo
Sve cestitke na ogromnoj borbi!
Zna li sad trener gdje Musa igra?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra partija, svaka čast momci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Musa je zabio 30p sa 13-17 iz igre i izgubili smo. Ne valja.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- ElCartel11
- Kontakt:
Eh da je sad na ovu ekipu imati Teletovica bila bi haos ekipa. Ovako ce nam opet faliti ono nesto za napredak grupe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma nek poveća minute Gegiću i Sulejmanoviću pa nek malo rotacije promijeni
Nema Atiću fakat pomoći, svaku utakmicu je frajer u minusu, apsolutno ništa od njega nemamo...
Tako je kako je, sabrat se pa sutra se pobit sa Slovenijom. Nemamo sreće sa grupom, ove pogane švabe će završit prvi s ovim suđenjem. Da hoće neko Šroderu zube slomit, kakav cigan jbo sestru.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma buraz likovi ko on koji stavljaju ku.rac usta saigracima na spavanju (true story, bio izbacen sa priprema) ne smiju bit dio društva uopšte, degenerik najklasičniji. I ko košarkaš je rinaka, a to za psovanje se generalno slažem nikad nisam psovao porodicu nijednom našem sportisti od Vrapca preko Vršajevića ili bilo kome jer su to osobe koje se ako ništa ponašaju civilizovano. Prvi put da sam opsovo nekom nesto iz familije ima preko 5 godina i ne grize me savjest nikako. I pozdrav za tebe, idemo daljebombaysaphire je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:31Znaš da te gotivim i ja svašta psujem , nemoj nikad nekome djete psovati ljubi te brat .BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:24Sve naše igrače gotivim podržavam i pratim i uvijek ih razumijem i nikad im ne psujem niti ih vrijedjam al ovom Atiću jednoćelijskom organizmu **** i majku i dijete nerodjeno. Pa nek mi moralisti seru koliko hoće

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 03 sep 2022, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma bili smo dobri, ovo je realno nas neki maksimum. Ne mozes sa 2 igraca protiv ovako dobre ekipe kao sto je Njemacka.
Fali tu poena u vidu Halilovica i Robersona (koji se kad je vec sve bilo gotovo probudio).
Nemamo klupe, Atic i Vrabac udju i obavezno useru par napada i to i jeste nekih realnih 10 razlike za Nijemce.
Svaka cast za Dzanana i Juku, sjajna partija.
Nije nista izgubljeno, ali ono, vjerovatno je to to.
Fali tu poena u vidu Halilovica i Robersona (koji se kad je vec sve bilo gotovo probudio).
Nemamo klupe, Atic i Vrabac udju i obavezno useru par napada i to i jeste nekih realnih 10 razlike za Nijemce.
Svaka cast za Dzanana i Juku, sjajna partija.
Nije nista izgubljeno, ali ono, vjerovatno je to to.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nadam se da je ovo zadnje prvenstvo i utakmice ovim polugiracima ko Vrabac ,Atic i slicni,valjda se moze neki mladi igrac naci ,nesto uraditi po tom pitanju a ne da imas igrace koji nikako ne mogu da doprinesu na vecem nivou.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- marlostanf1eld
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jedine greske na I poluvremenu su faulovi na sutu 3 poena i uz to 2 tehnicke, to je 8 poena, razlika sasvim solidna za mirniju 3 cetvrtinu, i utakmica bi bila u egalu,
Roberson se kasno probudio
Mnogo straha kod ostalih na sutu za 3 poena, falilo je 3
Samo ponoviti ove igre i mislim da se mozemo nositi s Francuzima, mada i oni ce biti jako nabrijani protiv nas
Da li nervozu Slovenaca mozemo okrenuti u nasu korist, pitanje je
Roberson se kasno probudio
Mnogo straha kod ostalih na sutu za 3 poena, falilo je 3
Samo ponoviti ove igre i mislim da se mozemo nositi s Francuzima, mada i oni ce biti jako nabrijani protiv nas
Da li nervozu Slovenaca mozemo okrenuti u nasu korist, pitanje je
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Steta i veliko bravo za Musu i Nurkica nisu mogli sami pobjedit jaceg protivnika + sudije.Najveca enigma je pozicija Kamenjasa u ekipi,nezz koji se q izvlaci na trojku,Lazic takodjer nista zasada cak i odbranbeno.
Yebi ga,preteska grupa realno.Igracima se nema sta rec danas.Sudija je odlucio da Njemacka pobijedi.Da smo im prisli na 2-3 poena,izmislili bi im nesto sigurno.U svakoj drugoj grupi bi hladno prosli.Atic je zesci degenerik.Liku treba podhitno neka pomoc.Zabranit mu dolaske u reprezentaciju svega mi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Musa 30 koševa, 13/17 šut jbt, NBA nivo
Nurkić isto odličan.
Al to je to, mi više nemamo ni jednog igrača ni blizu nekog EL kvaliteta, a kamoli šta ozbiljnije. Roberson kad je već sve gotovo pogađa 3 trice, **** to. Halilović katastrofa utakmica, a ostale ne vrijedi ni spominjati. Lazić isto tako imao 3 ili 4 potpuno otvorene trice, nije dao ni jednu.
Nurkić isto odličan.
Al to je to, mi više nemamo ni jednog igrača ni blizu nekog EL kvaliteta, a kamoli šta ozbiljnije. Roberson kad je već sve gotovo pogađa 3 trice, **** to. Halilović katastrofa utakmica, a ostale ne vrijedi ni spominjati. Lazić isto tako imao 3 ili 4 potpuno otvorene trice, nije dao ni jednu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Gorak okus ostaje jer se ovo stvarno moglo dobiti. Šteta, ali idemo dalje! 
Sutra prebit Luku, pa nek nas ostali dobiju ako mogu.

Sutra prebit Luku, pa nek nas ostali dobiju ako mogu.
⚜️
Trenutno korisnika/ca: JHam, TripleThreat i 18 gostiju.