Samo na tome treba igracima i Kloppu skinuti kapu, al ne moze se tako vjecno, pa masinama se promjeni softver ili se nadograde a kamoli ljudi, al eto haman da se mora imati katasttrofalna sezona da se investitori dozovu pameti.Finn je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:44Nismo mi nikada imali dostojno popunjene sve pozicije, uvijek je nastajao problem kad se neko bitan povrijedi. Samo smo imali srece sezonama da niko nije dugo pauzirao.qaa18 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:41
Za velike ekipe nikakvo opravdanje nije izostanak pa ni 5 igraca,ako si vrhunski tim ocekuje se da imas dostojno popunjenje sve pozicije, a ne da bude vvd povrijedjen propala sezona, tiago povrijedjen propala sezona, ako nemas para i ne zelis ulagati onda nemoj kukati kad ti ispadne znacajan igrac, to je za podlige a ne najjacu ligu na svijetu.
Istina da danas nije bilo ni srece s onim silnim stativama, al to se vratilo od njuke, vvd je propo ko nanin kauc, samo na ime nije dobio crveni, nunez nema pristojene lopte a firmino znamo da ne ruca, salah odradi sto je do njegovih asista, bekovi katasrofalni.
Kad sve sagledas realan X.
Vec 5 sezona guramo sa tipa 15ak igraca.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
CPOJ
Ovih 5 izmjena je bezvezica teška, samo syebe ritam ekipe.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo liverpool nije dao gol protiv evertona ove sezone, jos jedna dodatna sramota ako gledamo s kim ne sve everton igrao.
Uzeto je 7 bodova od poraza protiv MU, sljedece dvije i porazi da se upisu prevazisli su moja ocekivanja od 5 bodova do pauze.
Uzeto je 7 bodova od poraza protiv MU, sljedece dvije i porazi da se upisu prevazisli su moja ocekivanja od 5 bodova do pauze.
CPOJ
Neće se investitori dozvati, jer ganjaju profit, a mislim da neće ni Klopp, jer gaji taj ultra-prijateljski odnos sa svim igračima. Ja sam pisao preko ljeta da je ekipa zrela za malo jači remont, Mane, Salah, Henderson, Firmino, Matip... Svi su odradili svoje, vidi se da nemaju više motivacije. Sad će neko izbaciti brojke Salaha, i za to me zaboli qrac, lik je nevidljiv 95% svake utakmice. A ne može više ni brojke izgleda. Prije se on morao prodati nego Mane. Onaj novi ugovor ćemo skupo platiti.
Svaka generacija ima svoj peak i svoj neizbježni kraj, ovoj se kraj desio na kraju prošle sezone.
Richarlison kad god igra, igra odlicno. Bas sam pozitivno iznenadjen.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Ja sam ga hvalio. Ne znam sto ste iznenadjeni.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:52Druga asistencija. I kakva lopta Kanea prije Sonove grede.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako Celzi brani kornere
.
4ti gol iz kornera ako se ne varam.

4ti gol iz kornera ako se ne varam.
-
- Kontakt:
Celzi s tri zadnja vezna i tri stopera i dva beka 

Do kad Tuchel planira igrati s Thiagom Silvom u prvoj postavi?
- wadethegreat
- Kontakt:
Da je Abramovic jos tu veceras bi se pisali neki natpisi vec...
Fulham danas bas ocajan,zaista cudno kako ne gube vec 3 razlike,bas su katastrofa danas
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hoćel UEFA ubacit četvrto takmičenje neki intertoto kup da se celzi uspije kvalifikovat? 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I dalje proljev golovi Kanea
Ovi na Arena2 multiprenosu veze nemaju o ovom sportu
Ovi na Arena2 multiprenosu veze nemaju o ovom sportu
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 03 sep 2022, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Ali kakav je tim Conte izgradio auuf, ne bi me čudilo da sezonu završe bez poraza. Nazad stameni ,naprijed će već ući nešto. Miriše na njegove godine iz Juventusa (2013-2014). Nosi to ludak sa sobom, do igrača je da iznesu, a za sad dobro rade.Plus naklono suđenje ne treba zanemariti, takav tretman također nije imao od Juventusa ( govoreći o njegovoj eri u Interu i Chelseau)
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
RollMan je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:41Ali kakav je tim Conte izgradio auuf, ne bi me čudilo da sezonu završe bez poraza. Nazad stameni ,naprijed će već ući nešto. Miriše na njegove godine iz Juventusa (2013-2014). Nosi to ludak sa sobom, do igrača je da iznesu, a za sad dobro rade.Plus naklono suđenje ne treba zanemariti, takav tretman također nije imao od Juventusa ( govoreći o njegovoj eri u Interu i Chelseau)
Ti gdje god pises, pises gluposti. Zaista ne znam kako ti to polazi za rukom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jorginho ulazi u igru i u roku od 5 minuta stvara priliku za West ham.
Kakav kreator.
Kakav kreator.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.