Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
- NicoloFagioli
Re: Juventus FC
Fiorentina mnogo bolja i kvalitetnija ekipa, zasluzeno dali gol, nakon sto 450 min nikome nisu uspjeli dati, uz to osteceni za jos 1 penal od strane Cuadrada 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
A jes Gibra uguši gumenu patku..
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Igramo sa jednim igracem na sredini terena. Odavno ne pamtim losijeg igraca od MC, Loca se takmici sa njim koji ce biti losiji. Odmah Miretija, odmah! Perin 

Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Potpuni pad nakon njihovog gola. Dotad su se dobro i branili, trebali dati još jedan gol, totalni raspad poslije.
Cuadrado ne može biti bek protiv napadačke ekipe, pogotovo kad je Di Maria krilo i nema nikakve pomoći. Kostića van, Cuadrado lijevo, Bonucci unutra i Danilo desno.
Hajmo jak odgovor u drugom poluvremenu
Cuadrado ne može biti bek protiv napadačke ekipe, pogotovo kad je Di Maria krilo i nema nikakve pomoći. Kostića van, Cuadrado lijevo, Bonucci unutra i Danilo desno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Tek se vidi koliko je Rabiot dobar igrač u odnosu na ove koji igraju
Napravit ce pacov od svakog igraca poluamatera ...ne sumnjam u to ...a nedo Bog da izvuce iz nekog igraca 12o %
Vidi ovog,nije ga ni sram reći "dobro se branili",igras protiv Fiorentine jarane 

Hajd nema veze bod protiv Vioke u gostima je uvijek dobar,treba savuvati remi,svi u odbranu i strogo "back pass"
Hajd nema veze bod protiv Vioke u gostima je uvijek dobar,treba savuvati remi,svi u odbranu i strogo "back pass"
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Viola je baš onako napadačka ekipa, 4 utakmice gola nisu dali.IlCapitano je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:51Potpuni pad nakon njihovog gola. Dotad su se dobro i branili, trebali dati još jedan gol, totalni raspad poslije.
Viola i City, nema trećeg
#ALLEGRIOUT
JuventinoVero je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:54Viola je baš onako napadačka ekipa, 4 utakmice gola nisu dali.IlCapitano je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:51Potpuni pad nakon njihovog gola. Dotad su se dobro i branili, trebali dati još jedan gol, totalni raspad poslije.
Viola i City, nema trećeg

Kad ga bubne dragi nas kapetan

Protiv nas i spezia izgleda kao napadacka ekipa
- Juventinisimo
- Kontakt:
Gibra, pa gledam utakmicu covjece...necu valjda samo cekati tvoja pitanja? Polako ba..
Inace, bacam i ja grah po sobi, pogotovo kod penala..iz lavora leti po dvije/tri kile...
Nije Allegri kriv sto Keno usra motku, a mogao rijesiti utakmicu jos u prvom..
Momci, bez zayebancije, jeste li vi odgledali makar jednu utakmicu Fiorentine ove sezone? Pitam ove sto se zayebaju na forumu..
Posjed lopte, napadi, udarci na gol, agresivnu igru punu trke, itd?
To sto su neefikasni nije do igre, nego realizacije...
Inace, bacam i ja grah po sobi, pogotovo kod penala..iz lavora leti po dvije/tri kile...

Nije Allegri kriv sto Keno usra motku, a mogao rijesiti utakmicu jos u prvom..
Momci, bez zayebancije, jeste li vi odgledali makar jednu utakmicu Fiorentine ove sezone? Pitam ove sto se zayebaju na forumu..
Posjed lopte, napadi, udarci na gol, agresivnu igru punu trke, itd?
To sto su neefikasni nije do igre, nego realizacije...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
To sam i ja onako iz dosade radio. Prebacim na nacionalnu georgrafiju i vratim na tekmu nakon desetak minuta cisto da vidim jesmo li golmanu u krilu
Cekaj, napisao sam da i di maria izlazi, i vjerovayno upitan za paris 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Treba bjezati sa ovoga foruma...nema vise copora, samo vracevi ostali... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jos jedan divan dan i spektakl u reziji trenerskog maga. Mi cemo se nakon ove propasti tesko navici na neki normalan fudbal. Sjeme mu se zatrlo odvratno...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bukvalno ..tesko i sljedeci trener da moze ovaj luzerski mentalitet izbiti ...jedino neko tipa Conte ili Klop ...BuffonGigi je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:11Jos jedan divan dan i spektakl u reziji trenerskog maga. Mi cemo se nakon ove propasti tesko navici na neki normalan fudbal. Sjeme mu se zatrlo odvratno...
Davno sam ja to rekao. Ili napraviti dvije teme, za navijace Juventusa, i ove bolesnike sto navijaju protiv Juventusa a drze Juve na avataru.Juventinisimo je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:08Treba bjezati sa ovoga foruma...nema vise copora, samo vracevi ostali...![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.