Salu na stranu ali djes porediti sa Mirzom bolan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Jes' dobro kad su ovako rano utakmice
Pa imat ce i Bobi bolju NBA karijeru ali kvalitet nebo i zemlja,to nije nikakvo mjerilo.
Na Pinku imas prenos
Samo školuj, bolje je da školuješ nego da te školuju. Nego nisam vidio tvoj neki post na forumu ihihi vremena...
Bas vala.Ovo je bolje nego navecer
Ma neradnik leži vazdan, mrsko mu i forum upalit
Po cemu to? Kad je Mirza bio najbolja 4 Evrope Juka nije znao za kosarku.
Nisam insajder, nemam taj podatak. Samo pratim desavanja tako da ne znam dokle je i kad bi moglo, jedino znam da su oba igraca i njihove porodice premotivisani za to i jedva cekaju, sto je dobro. Ostalo je na drzavi, savezu, lobiranju…lumani je napisao/la: ↑03 sep 2022, 10:41Chevalier je napisao/la: ↑03 sep 2022, 10:03Brate fanaticosi su ultras grupa a ne cirkus grupa. Svoju lokaciju ne odaju da ne ugroze druge regularne ljude ukoliko dodje do napada drugih ultra grupa.Sheyi je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:33Ovi Fanaticosi se pravo supacki ponasaju, hajde da imaju osnova, nisu to Fanaticosi kao nekada sa starom ekipom, ovi se ponasaju kao da su iznad ostalih, kriju od raje gdje ce se okupljati, svi bi da zajedno budu u gradu i da se krene ka dvorani, no oni po ko zna koji put supacki se nastroje, nece likovi da se mijesaju, popisam im se u tri pjesme.
Ne vidim sta je problem da budes clan BHFa i sve znas iz prve ruke.
Ne kazem da se slazem da je BHF iskljucivo ultra grupa ali je jedino strogim kodeksom moguce zastititi identitet grupe, a ne da u korteu uz BHF hoda neko obucen kao šejk ili turčin i daje utisak da to BHF podrzava i misli da je njihova vizija BiH.
Imam ja lokaciju a nisam Clan,niti cu ikada biti...Za one Koji pitaju ,bice danas vise nase raje...Problem sto se stide i shute kada su medu Svabama/Madarima itd....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.