Ciglar jedino moze uništiti ekipu koja nema dobru zaštitu reketa, jer taj ne moze kupiti šut da svane, a s obzirom da je Juka pod košem, čeka ga jako težak posaomarlostanf1eld je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:54Unistit ce nas Schroder mi profilno nemamo defanzivca kojeg mozemo staviti na njega
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Brate fanaticosi su ultras grupa a ne cirkus grupa. Svoju lokaciju ne odaju da ne ugroze druge regularne ljude ukoliko dodje do napada drugih ultra grupa.Sheyi je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:33Ovi Fanaticosi se pravo supacki ponasaju, hajde da imaju osnova, nisu to Fanaticosi kao nekada sa starom ekipom, ovi se ponasaju kao da su iznad ostalih, kriju od raje gdje ce se okupljati, svi bi da zajedno budu u gradu i da se krene ka dvorani, no oni po ko zna koji put supacki se nastroje, nece likovi da se mijesaju, popisam im se u tri pjesme.
Ne vidim sta je problem da budes clan BHFa i sve znas iz prve ruke.
Ne kazem da se slazem da je BHF iskljucivo ultra grupa ali je jedino strogim kodeksom moguce zastititi identitet grupe, a ne da u korteu uz BHF hoda neko obucen kao šejk ili turčin i daje utisak da to BHF podrzava i misli da je njihova vizija BiH.
Ništa nije bitno protiv Njemačke a i ostalih ekipa. Oni koji prave analize i statistike nemaju pojma. Ono što je bitno je vrelo srce i boj. Ima da se pred tim istope svi Šrederi, Luke i ostali. Nije lako uspostaviti vrelo srce, energiju i boj i igrati bez straha i respekta.
Utakmica protiv Njemačke je i za njih same izazov i iskušenje. Nema ništa džaba.
Utakmica protiv Njemačke je i za njih same izazov i iskušenje. Nema ništa džaba.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hoće li nas bit 3-4 hiljade danas u dvorani?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ja Slovencima nesto ne vjerujem bez obzira na sve,napatit ce se oni protiv madjara
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Anemična Hrvatska iako ima 'statističi i analitički' dobre igrače ne postiže dugo vremena ništa zbog anemičnog pristupa. Juče su se probudili u drugom poluvremenu i odmah je dalo rezultat, Da su imali više sreće mogli su dobiti bolju ekipu Grčke.
Moraš izaći kao ratnik na teren i ne bojati se nikoga ko stoji ispred tebe, jer i taj drugi se isto mora dokazati i on je u nepovolnjijem položaju, jer slovi kao 'bolji' . Sve se to mora dokazati isključivo na terenu, iznova i iznova u svakoj novoj utakmici. Dakle, germani mogu zaboraviti utakmice protiv Slovenije i Francuske i moraju IZNOVA ponuditi dobru igru da bi pobijedili. Neće im pomoći jučerašnja pobjeda u današnjem novom izazovu i utakmici.
A nije uvijek lako ponuditi dobru igru. Neće uvijek lopta ulaziti niti će skok služiti.
Moraš izaći kao ratnik na teren i ne bojati se nikoga ko stoji ispred tebe, jer i taj drugi se isto mora dokazati i on je u nepovolnjijem položaju, jer slovi kao 'bolji' . Sve se to mora dokazati isključivo na terenu, iznova i iznova u svakoj novoj utakmici. Dakle, germani mogu zaboraviti utakmice protiv Slovenije i Francuske i moraju IZNOVA ponuditi dobru igru da bi pobijedili. Neće im pomoći jučerašnja pobjeda u današnjem novom izazovu i utakmici.
A nije uvijek lako ponuditi dobru igru. Neće uvijek lopta ulaziti niti će skok služiti.
ono sto nam ova atraktivna grupa takode donosi, su bar koliko toliko ispunjene tribine, i ako nista po nas atraktivne protivnike, ako smo vec bili na eurobasketu, ipak smo igrali s najboljim
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Da hoće nasi dobit i Juka zabit 30 poena i da pred kraj tekme dođe ispred Njemačke klupe i pokaže prema njihovom treneru i kaže Jusuf Nurkic Jusuf Nurkic, Portland Trailblazers.......
I dobije tehničku <3
I dobije tehničku <3
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prebrzo oni igraju za Mađare, neće ih dobiti 40 razlike ali mislim da neće biti problema.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gega cita i smjeska semarlostanf1eld je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:54Unistit ce nas Schroder mi profilno nemamo defanzivca kojeg mozemo staviti na njega

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Chevalier je napisao/la: ↑03 sep 2022, 10:03Brate fanaticosi su ultras grupa a ne cirkus grupa. Svoju lokaciju ne odaju da ne ugroze druge regularne ljude ukoliko dodje do napada drugih ultra grupa.Sheyi je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:33Ovi Fanaticosi se pravo supacki ponasaju, hajde da imaju osnova, nisu to Fanaticosi kao nekada sa starom ekipom, ovi se ponasaju kao da su iznad ostalih, kriju od raje gdje ce se okupljati, svi bi da zajedno budu u gradu i da se krene ka dvorani, no oni po ko zna koji put supacki se nastroje, nece likovi da se mijesaju, popisam im se u tri pjesme.
Ne vidim sta je problem da budes clan BHFa i sve znas iz prve ruke.
Ne kazem da se slazem da je BHF iskljucivo ultra grupa ali je jedino strogim kodeksom moguce zastititi identitet grupe, a ne da u korteu uz BHF hoda neko obucen kao šejk ili turčin i daje utisak da to BHF podrzava i misli da je njihova vizija BiH.
Imam ja lokaciju a nisam Clan,niti cu ikada biti...Za one Koji pitaju ,bice danas vise nase raje...Problem sto se stide i shute kada su medu Svabama/Madarima itd....
Vidim da si upućen i zanima me kakve su šanse da dobiju naša državljanstva u skorije vrijeme?Chevalier je napisao/la: ↑02 sep 2022, 21:25Problem je sto su njih dvojica dobili sportsko drzavljanstvo, sto znaci da mogu igrati samo kao naturalizovani, a s obzirom da je pravilo jedan naturalizovani, dogovor je bio da nam je ovaj trenutni potrebniji jer smo tanki totalno na toj poziciji.
Radi se na tome da Alibegovic i Garza (koji su rodjaci btw.) dobiju prava drzavljanstva da nastupaju regularno a ne kao naturalizovani.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Iskreno mi smo svoj cilj ispunili pobjedom protiv Madjarske nedovoljnu sirinu imamo u rosteru za nesto vise..Ostale selekcije su sve dva levela iznad tako da nek momci iskoriste minute na Eurobasketu u igrama sa najvecim reprezentacijama..
Mi smo prije puno jaci bili u ekipi pa nismo mogli proci grupu pogotov onda sa Litvanijom kad nam je kos razlika odlucila uz ludu partiju Teletovica..
Mi smo prije puno jaci bili u ekipi pa nismo mogli proci grupu pogotov onda sa Litvanijom kad nam je kos razlika odlucila uz ludu partiju Teletovica..
-
- Kontakt:
Ima li gdje livestream protiv Njemacke?
- BenjooJutub
- Kontakt:
U tom segmentu im možemo parirati. Slovenci su sto se skokova tiče među lošim reprezentacijama, Francuzi imaju sve predispozicije ali su raštimani orkestar.Espiritosanto je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:57Samo da danas bude služio šut,njemci su u skokovima pojeli i Sloveniju i Francusku
Mi danas moramo imati 90% slobodna i manje izgubljenih od Njemačke. Sve ostalo ne igra veliku ulogu. Barem možemo fizički parirat cijelu tekmu a to je danas, najvažniji segment.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Iz te generacije...zgembo89 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 10:57Iskreno mi smo svoj cilj ispunili pobjedom protiv Madjarske nedovoljnu sirinu imamo u rosteru za nesto vise..Ostale selekcije su sve dva levela iznad tako da nek momci iskoriste minute na Eurobasketu u igrama sa najvecim reprezentacijama..
Teletović=Nurkic
Đedović=Musa
Ostalo je bara bara. Ova reprezentacije nije slabija od one 2013, naprotiv, ponavljam deseti put - ovi momci mogu trčat i skakat tri dana bez da se oznoje.

Teletovic nikad = NurkicBenjooJutub je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:23Iz te generacije...zgembo89 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 10:57Iskreno mi smo svoj cilj ispunili pobjedom protiv Madjarske nedovoljnu sirinu imamo u rosteru za nesto vise..Ostale selekcije su sve dva levela iznad tako da nek momci iskoriste minute na Eurobasketu u igrama sa najvecim reprezentacijama..
Teletović=Nurkic
Đedović=Musa
Ostalo je bara bara. Ova reprezentacije nije slabija od one 2013, naprotiv, ponavljam deseti put - ovi momci mogu trčat i skakat tri dana bez da se oznoje.![]()
Mirza je bio u stanju svakoj repki uvalit 30 poena uz 6-7 trica. Nurkic opste nije isti tip igraca a za ekipu je puno vaznije imati dobrog sutera nego dobrog centra.
15.10.2013.
Mirza je bio jaci za repku i nama atraktivniji naravno, ali gledajuci samo njihove karijere Juka je klasa iznad.
Jos 2 sata i 51 minuta

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, CAGarfia, Homelander, invincible1921, sLucajni, StevieG8, TETRAPAK, THEC, Vaya i 63 gosta.