Da si ti ziv i zdrav, juka je igrao manje jer je usao u Problem s licnim. A s druge strane, imamo sad b2b utakmice, Tempo je uzasan i juka se mora odmarati koliko moze. Nema njegova minutaza nikakve veze s odbranombordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2022, 23:31Kako si zaključio da selektor nije primjetio da je Juka bio loš u odbrani ??*p!p!t@* je napisao/la: ↑02 sep 2022, 22:42Jedna stvar mi je doista nevjerovatna, a to je činjenica da smo protiv Mađara sa Jukom u odbrani dosta slabiji bili, nego bez njega. Trener poslije tekme nam izjavljuje da mu nije jasno šta su Mađari igrali, a evidentno je bilo da su uvijek išli na Nurkića, i onda radili pas u reketu, što on ne bi stizao odbraniti. Evidentno je da su Mađari igru u reketu podredili Nurkiću, i svojoj brzini u istom, samo mi je nevjerovatno da nam trener to nije shvatio... Ali ruku na srce ne treba mu ni zamjeriti, čovjek je imao smrtni slučaj u porodici, i treba mu čestitati što je ikako vodio momke sa klupe! Sve u svemu šarena smo ekipa, i to nam može biti i najveća prednost...
Pa Juka je igrao 20 min jer je Selektor vidjeo da smo u odbrani bili dobri bez Juke. A to je dobro kad znamo da mozemo igrati i bez najboljeg igraca pola utakmice.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bice brate bod ako nista, u har jeIceplayer je napisao/la: ↑03 sep 2022, 01:35Iskreno očekujem dobru utakmicu, zalaganje, rezultat mi je u drugom planu, dojče je prejaka, ako bude bodova superBojudaosinebu je napisao/la: ↑03 sep 2022, 01:28Iskreno se divim svima vamaa koji ocekujete nesto od nas sutra, ja pokusavam cijeli dan al mi ne ide nikako![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jedva cekam sutra strucne komentate Keme i Halimica,ovaj drugi primjetio sam dosta cesto i ne ispravlja Kemu kad se ovaj ispali,valjda i njega sramota.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- egzodus1946
- Kontakt:
Trebalo bi ovog Buzu naturalizirat
Fina grupica kad pobjede ganjas protiv svaba i francuza 
Ko tesko prihvata poraze neka propusti ostatak eurobasketa, da mu repka ostane u dobrom sjecanju

Ko tesko prihvata poraze neka propusti ostatak eurobasketa, da mu repka ostane u dobrom sjecanju

NEMA NAZAD
Najbolje ekipe su nedostižne. Krila Srbije Kalinić i Lučić koji su tu samo da daju čvrstinu bi kod nas bili među najboljim igračima u napadu. I pored povreda Bogdanovića i Avramovića Pešić nije poveo Teodosića, Anđušića i Dobrića, trojicu bekova koji bi činili bolju vanjsku liniju od pola ekipa na eurobasketu. Mi ne možemo da ostavimo Atića kod kuće, iako je zreo za to, loša sezona u klubu, a za reprezentaciju se više niko i ne sjeća kad je zadnji put odigrao dobro, jer imamo trojicu igrača od kojih je i on kvalitetniji.
-
- Kontakt:
I dobrooo jutrooo! Idemooo po pobjedu 
Bit ce tesko, ali barem se idemo boriti
Bit ce tesko, ali barem se idemo boriti
Ima prenos na sk1... raditi ce Ahmetovic prenos...
Bezvezno razmišljanje i bez konteksta. Isto kao kad bi se pitao i našao zamjerku travi zašto je zelena i što je nebo plavo.Drape je napisao/la: ↑03 sep 2022, 09:00Najbolje ekipe su nedostižne. Krila Srbije Kalinić i Lučić koji su tu samo da daju čvrstinu bi kod nas bili među najboljim igračima u napadu. I pored povreda Bogdanovića i Avramovića Pešić nije poveo Teodosića, Anđušića i Dobrića, trojicu bekova koji bi činili bolju vanjsku liniju od pola ekipa na eurobasketu. Mi ne možemo da ostavimo Atića kod kuće, iako je zreo za to, loša sezona u klubu, a za reprezentaciju se više niko i ne sjeća kad je zadnji put odigrao dobro, jer imamo trojicu igrača od kojih je i on kvalitetniji.
-
- Kontakt:
Neprijatelj svako mi je ko Bosnu ne voli.

Ovi Fanaticosi se pravo supacki ponasaju, hajde da imaju osnova, nisu to Fanaticosi kao nekada sa starom ekipom, ovi se ponasaju kao da su iznad ostalih, kriju od raje gdje ce se okupljati, svi bi da zajedno budu u gradu i da se krene ka dvorani, no oni po ko zna koji put supacki se nastroje, nece likovi da se mijesaju, popisam im se u tri pjesme.
-
- Kontakt:
Nije igrao ni prvu cetvrtinu ni pocetak druge kad nije imao problema s ličnim greškama. Igrali smo dobru odbranu bez njeg i zato ga duze drzao na klupi. Ja sam replicirao na to sto je napisano da je Juka loše igrao odbranu i da selktor to nije vidjeo, ja mislim baš suprotno da je on to vidjeo i zato ga je duze drzao na klupi od ocekivanog. Naravno i prekršaji su uticali na to al kao sto sam vec pisao i prvu i drugu cetvrtinu je bio dosta van igre a tad nije imao problema s faulima._dreamer_ je napisao/la: ↑03 sep 2022, 01:59Da si ti ziv i zdrav, juka je igrao manje jer je usao u Problem s licnim. A s druge strane, imamo sad b2b utakmice, Tempo je uzasan i juka se mora odmarati koliko moze. Nema njegova minutaza nikakve veze s odbranombordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2022, 23:31Kako si zaključio da selektor nije primjetio da je Juka bio loš u odbrani ??*p!p!t@* je napisao/la: ↑02 sep 2022, 22:42Jedna stvar mi je doista nevjerovatna, a to je činjenica da smo protiv Mađara sa Jukom u odbrani dosta slabiji bili, nego bez njega. Trener poslije tekme nam izjavljuje da mu nije jasno šta su Mađari igrali, a evidentno je bilo da su uvijek išli na Nurkića, i onda radili pas u reketu, što on ne bi stizao odbraniti. Evidentno je da su Mađari igru u reketu podredili Nurkiću, i svojoj brzini u istom, samo mi je nevjerovatno da nam trener to nije shvatio... Ali ruku na srce ne treba mu ni zamjeriti, čovjek je imao smrtni slučaj u porodici, i treba mu čestitati što je ikako vodio momke sa klupe! Sve u svemu šarena smo ekipa, i to nam može biti i najveća prednost...
Pa Juka je igrao 20 min jer je Selektor vidjeo da smo u odbrani bili dobri bez Juke. A to je dobro kad znamo da mozemo igrati i bez najboljeg igraca pola utakmice.
Molim sve bh navijace da izmjene tekst navijanja iz
"KO NE SKACE, MRZI BOSNU...HEJ HEJ HEJ"
u tekst
"KO SAD SKACE, VOLI BOSNU...HEJ HEJ HEJ"
"KO NE SKACE, MRZI BOSNU...HEJ HEJ HEJ"
u tekst
"KO SAD SKACE, VOLI BOSNU...HEJ HEJ HEJ"
igramo u gostima protiv ekipe sa 3 nba igraca,ekipa koja napada medalju,ali i nasa prilika da se skine skalp nekoj vecoj drzavi u nasoj grupi.Da ne bi ganjali litvance i francuze
ocekujem Musu na 25p i Juku 20/15,Robertsona 15 i onda mozemo nesto traziti
ocekujem Musu na 25p i Juku 20/15,Robertsona 15 i onda mozemo nesto traziti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Unistit ce nas Schroder mi profilno nemamo defanzivca kojeg mozemo staviti na njega
-
- Kontakt:
Samo da danas bude služio šut,njemci su u skokovima pojeli i Sloveniju i Francusku
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara