FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

husrefbeg
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la husrefbeg » 01 sep 2022, 21:34

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
01 sep 2022, 21:30
husrefbeg je napisao/la:
01 sep 2022, 21:12
01 sep 2022, 21:06
Velike turbulencije i očajna forma kod našeg narednog protivnika.
Uz ozbiljan i planski pristup treba to iskoristiti i uzeti bodove, a oni nek se konsoliduju posle utakmice sa nama. Nista lično.
Nemamo kartoniranih, povrijeđen je samo Hrkač sto zneči puno slatkih muka i opcija za Jovića.
Ja mislim da smo mi bolji od njih i da nemaju tih problema. Krenuti odlučno i uzeti tri boda jer ako bude kalkulacija može svašta biti. Važnu ulogu igrat će i sudije kako bi nas zaustavile u prodoru prema samom vrhu.
Do sada u ovih nepotpunih 8 kola nisam primjetio da su sudije nekog drastično oštetili niti nekome bili izrazito naklonjeni kao prošlih nekoliko sezona. Nadam se da će ti ljudi u crnom/žutom prestati da kroje tabelu.
Posle Veleza nam dolaze dvije "lakse" utakmice pa će u tome i mini pauza. Bilo bi lijepo dočekati je na vrhu.
Pa nisu Al cim vide da mi krenemo ka vrhu to će se desiti.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 01 sep 2022, 21:39

- Mi se nećemo referirati na probleme u upravi Veleža.Valja se okrenuti terenu i protivniku.Nije Velež zaboravio igrati fudbal.Još bi gore bilo da pročepe protiv nas.Mi jesmo odlična ekipa i nominalni favoriti ali, valja to opravdati i pobijediti u Gabeli.Nije loše što je utakmica u ponedjeljak.Dan odmora i za nas jer je Velež igrao u utorak.Mislim da našu startnu postavu ne treba mijenjati.Istih 11 momaka koji su počeli kontra Širokog trebaju istrčati kao starteri u Gabeli.Oni su pobjednička škvadra.Fereira će imati poseban motiv.Iako je danas četvrtak i do ponedeljka ima dana,ipak trebamo svi biti uveliko u utakmici protiv Veleža.Sarajevo gostuje Zrinjskom a Borac Širokom.Prilika je to da mi i uz 2 utakmice manjka zasjednemo na čelo tabele.Neka nam je sa srećom.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 sep 2022, 07:28, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 01 sep 2022, 21:43

Prvenstvo.

--------------------------------------------------------------------------
Kup.

Prljavi posao su odradili najviše Nukić i Mehidić ,naravno i Fejzić.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 sep 2022, 07:35, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 01 sep 2022, 21:57

slika
---------------------------------------------------------------
slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 02 sep 2022, 09:50

FK VELEŽ - FK TUZLA CITY ,05.09.2022 17:00 TV prenos ARENA
Sudija Mulahasanović

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 02 sep 2022, 21:34

U utakmici sa Veležom treba biti maksimalno oprezan. Poslije kantanja Sarajeva umisllili smo da smo favoriti protiv Želje pa smo fasovali. Da se nebi ponovio scenario sa Grbavice treba odigrati mudru utakmicu sa akcentom da se izbjegne poraz a kad se to uspije nerijetko se i pobijedi. Zrinjski je prošlu sezonu na taj fazon dobio polovinu svojih utakmica.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 02 sep 2022, 21:46

Beledija je napisao/la:
02 sep 2022, 21:34
U utakmici sa Veležom treba biti maksimalno oprezan. Poslije kantanja Sarajeva umisllili smo da smo favoriti protiv Želje pa smo fasovali. Da se nebi ponovio scenario sa Grbavice treba odigrati mudru utakmicu sa akcentom da se izbjegne poraz a kad se to uspije nerijetko se i pobijedi. Zrinjski je prošlu sezonu na taj fazon dobio polovinu svojih utakmica.
Naravno. Velez ima solidnu ekipu kojoj mora krenuti. To što imaju probleme u upravi ne mora apriori značiti da smo ih pobijedili. Ozbiljan pristup i rezultat neće izostati.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 02 sep 2022, 22:33

Od svih ekipa u PL mislim da nam najmanje lezi Velez. Pogotovo kad se igra u Mostaru, nekako igramo pod rucnom sa njima. Nadam se da ovaj put idemo sa spustenom rucnom, iskoristimo losi forumu i previranja u Velezu. Jos uz to neutralan teren, ali samo uz ozbiljan i maksimalan pristup mozemo ocekivati bod(ove).
Tuzla City / Sloga Simin Han

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 02 sep 2022, 22:44

elvirbaljic je napisao/la:
02 sep 2022, 22:33
Od svih ekipa u PL mislim da nam najmanje lezi Velez. Pogotovo kad se igra u Mostaru, nekako igramo pod rucnom sa njima. Nadam se da ovaj put idemo sa spustenom rucnom, iskoristimo losi forumu i previranja u Velezu. Jos uz to neutralan teren, ali samo uz ozbiljan i maksimalan pristup mozemo ocekivati bod(ove).
Još mi je pred očima ona prečka Arežine na Tušnju iz penala.
Da je tad zabio Veležu mi bi igrali Evropu jos prije dvije sezone.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 02 sep 2022, 22:47

02 sep 2022, 22:44
Ma nema sanse, jer nebi se prekinulo prvenstvo dok nas bojac nebi preskocio.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 02 sep 2022, 22:53

02 sep 2022, 22:47
02 sep 2022, 22:44
Ma nema sanse, jer nebi se prekinulo prvenstvo dok nas bojac nebi preskocio.
Nisam siguran da bi baš nas preskočio.
Ali otom potom, sta bi bilo kad bi bilo. Samo kažem još su svježa sjećanja na taj njegov promašaj.
Okrenimo se mi budućnosti.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 03 sep 2022, 10:23

Da, Velez nam je prosle sezone (u kombinaciji sa Zrinjskim) smjenio trenera. 0:9 u tri dana.

Rijetko kad imam neki dobar osjecaj pred Vrapcice, al eto, ovaj put nisu Vrapcici u pitanju, nego neutralni teren. Ne vjerujem da ce Velez imati neku preveliku podrsku... Tako da ce to biti slicnije Srebreniku odnosno nekom neutralnom terenu.

Ma trebamo pokusat igrat nasu igru, drzat posjed, pravit viskove po krilima, izborit sto vise kornera ili nekih prekida oko sesnaesterca..
I onda - nadam se da cemo biti dovoljno efikasni da to sve iskoristimo i pobjedimo...

Velez nije los, ima sigurno dosta dobrih igraca... Vjerovatno da ce bit vrlo tvrdo i neizvjesno...
Sumnjam da ih bas mozemo potpuno nadigrat, ali opet - vise smo pokazali na startu sezone.
Ako nastavimo podizat formu I u ovoj utakmici – mozemo do pobjede.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 03 sep 2022, 10:35

emir012 je napisao/la:
03 sep 2022, 10:23
Da, Velez nam je prosle sezone (u kombinaciji sa Zrinjskim) smjenio trenera. 0:9 u tri dana.
Hvala Veležu na tom potezu. Godilo nam je.
Sad je red da im se odužimo istom mjerom.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 03 sep 2022, 10:41

Ne bi trebali podcjenjivati Veležovce ali još lošija opcija je precijeniti protivnika pa se koncentrirati na njegove osobine a zanemariti vlastite mogućnosti i kvalitete.Nekako svi pa i navijači TC previše pamte taj poraz u kupu a zaboravljaju da smo taj prošlogodišnji " jači" Velež pobijedili u prvenstvu prošle godine u dva meča,i u TZ i Mostaru.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 03 sep 2022, 10:46

Odigrati maksimalno angažovano i probati sačuvati Fejzinu mrežu netaknutom.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 03 sep 2022, 11:06

Ma samo igrati svoju igru, puno trke i pritiskati njihovu zadnju liniju i bice prilika sigurno puno..Ne sumnjam da ce Jovic pripremiti ekipu..Oni ce sigurno biti nalozeni s obzirom da su novcano kaznjeni a tu je "nas covjek" najosjetljiviji :D Bez obzira na to ako budemo igrali kao sto znamo i ne budemo pravili glupe greske i poklanjali golove (Nukic na beku) mislim da mozemo do tri boda cime bi bili legitiman kandidat za sami vrh.. Odlična je stvar sto dosta u tisini i bez velike pompe igramo najljepši fudbal i za sada se ne stvara pritisak igracima da nesto moraju..Jovic je ustimao orkestar..nase je da uzivamo i da ih podržimo maksimalno..

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2022, 11:57

........................................FEJZIĆ

FEREIRA............ČELIKOVIĆ.................ŠUKILOVIĆ...............MEHIDIĆ

.....................................KARJAŠEVIĆ

KULIBALI...............MIŠIĆ....................PANTELIĆ................KUZMANOVIĆ

.....................................NARGALIĆ(SMAJLAGIĆ 2.POL.)

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2022, 12:01

slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 sep 2022, 12:14

Ako pobijedimo Velež bit ćemo prvi na tabeli.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 03 sep 2022, 13:21

Ocekujem od Kuzmanovica vise,definitivno...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 7 gostiju.