Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Aalberte, ne se.ri 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Dzaba Torres ovlazio. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Hahahah nakon Lallane da dovedu i Keitu komotno mogu i bolnicu otvorit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne mogu od sramote ni citati svoje stare postove.
Zamisli Keita ode, to bi bilo najbolje pojacanje.
Zamisli Keita ode, to bi bilo najbolje pojacanje.
Ode spavat.
A jes me trzno lik, neću mu nikad zaboraviti ovo
O ovom se radi...
A jes me trzno lik, neću mu nikad zaboraviti ovo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koliko sam se puta trgao na ovaj lazni profil, jednom napisao da dovodimo Falcaa, ja u WCu vristim a ono krac
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jes lijepo čitati postove od prije 9 godina. Paradajz je bio prekvalitetan forumaš, možda i najbolji poznavalac fudbala na ovoj temi.
Dobar je bio @Paradajz, ali što se tiče čisto fudbalskog znanja kolega @Feldmarschall pa 10 mjesta prazno.ArtemisFowl je napisao/la: ↑02 sep 2022, 00:34Jes lijepo čitati postove od prije 9 godina. Paradajz je bio prekvalitetan forumaš, možda i najbolji poznavalac fudbala na ovoj temi.
I @Makaveli je bio tu negdje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
FeldMaršal se na kraju ispostavio kao obična neznalica i floskulaš. Uvijek se vidjela ta doza preseravanja u njegovim postovima. Na kraju ga je neki forumaš "otjerao" sa foruma.
A ovaj Paradajz, zar on nije govorio jednom da radi za neku licencu da bude trener, šta li
A ovaj Paradajz, zar on nije govorio jednom da radi za neku licencu da bude trener, šta li
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Imao je Feld onu opkladu sa Blejzerom, tu mu je i bio kraj 
Šta je sa Monologom, poželio sam one trnce kad vidim da me on citirao. Klikneš da vidiš šta je, odjavi te. Banovan.
Šta je sa Monologom, poželio sam one trnce kad vidim da me on citirao. Klikneš da vidiš šta je, odjavi te. Banovan.
Nema ga kako je produzio svoje prezime.
Ako se dobro sjecam FM je na kraju imao neki slom zivaca, al' nazalost nikad nisam vidio te postove.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mene je brat bratu banovao 15 put minimalno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bio je I neki lik sto mu je sin isao po nekim akademijama
Slavit ću kad ode
DIOGOAL is back
Arthuro ne igra sutra jer nema dozvolu što znači da nam je veza Fabinho, Elliott i Milner vjerovatno i bit će to jedno dugo rano poslijepodne.
Nema kakvih se balvana nisam nagledao u ovom time, ali Keita mi je daleko najmrži, ne mogu ni da vjerujem da mrzim nekog naseg igraca ali eto I tu smo.
Neznalica i floskulaš ne piše onakve postove. Ovaj forum nije imao takvog znalca od postanka.
Kakvu opkladu, nisam upratio to
@Monolog je bio solidan, ništa više-ništa manje od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.