Sram bilo Ukrajinaca sto imaju priliku da se brane
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako narod Ukrajine želi da se prikloni Americi i NATO-u ( zbog vrlo ružnog i tragičnog iskustva sa Rusijom u prošlosti) ko je to Putin da im brani?RedBlue je napisao/la: ↑01 sep 2022, 22:23Cekaj malo, kazes imperijalisticki ciljevi. Pa ko kontrolise citavu Evropu, ko upravlja NATO-m? Koja to evropska drzava smije nesto da uradi na svoju ruku a da to ne odobri veliki brat? Sta kad recimo Ameri poklope cijelu Ukrajinu, ko je sljedeci de mi reci? Ko je tu imperija?Brokula je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:21Ozbiljno te pitam, jel vi ignorisete izjave Putina kad otvoreno potrdjuje da rat nema veze sa NATOm na njihovoj granici, nacistima i ostalim glupostima koje prosipate na sva usta. Covjek je mjesecima unazad potvrdio da je cilj imperijalisticke prirode i osvaajanje teritorije.RedBlue je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:06Ja ne posjedujem ni jedan forum, ne znam o cemu pricas, ali neces vjerovati meni je zao kad se sloveni tuku, posebno kad jedni izigravaju obicno zivo meso za anglosaksonce. Vas Bosnjake mozda zaboli briga i za jedne i za druge ili za jedne malo vise jer vam je tako servirano od vasih saveznika.
To sto je glupi Putin pao na volej Americi ne krivi anglosaksonce ( jer su iskoristili serviranu priliku) nego njega samog.
I postedi me te fejk ljubavi prema slavenima. Slavio bi sutra da porobe cijelu Ukrajinu, isto kao sto bi slavio da sutra Srbija zauzme cijelu Bosnu
FoSte95 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 07:59Ako narod Ukrajine želi da se prikloni Americi i NATO-u ( zbog vrlo ružnog i tragičnog iskustva sa Rusijom u prošlosti) ko je to Putin da im brani?RedBlue je napisao/la: ↑01 sep 2022, 22:23Cekaj malo, kazes imperijalisticki ciljevi. Pa ko kontrolise citavu Evropu, ko upravlja NATO-m? Koja to evropska drzava smije nesto da uradi na svoju ruku a da to ne odobri veliki brat? Sta kad recimo Ameri poklope cijelu Ukrajinu, ko je sljedeci de mi reci? Ko je tu imperija?Brokula je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:21
Ozbiljno te pitam, jel vi ignorisete izjave Putina kad otvoreno potrdjuje da rat nema veze sa NATOm na njihovoj granici, nacistima i ostalim glupostima koje prosipate na sva usta. Covjek je mjesecima unazad potvrdio da je cilj imperijalisticke prirode i osvaajanje teritorije.
To sto je glupi Putin pao na volej Americi ne krivi anglosaksonce ( jer su iskoristili serviranu priliku) nego njega samog.
I postedi me te fejk ljubavi prema slavenima. Slavio bi sutra da porobe cijelu Ukrajinu, isto kao sto bi slavio da sutra Srbija zauzme cijelu Bosnu
Jesmo li i mi Slaveni?RedBlue je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:06Ja ne posjedujem ni jedan forum, ne znam o cemu pricas, ali neces vjerovati meni je zao kad se sloveni tuku, posebno kad jedni izigravaju obicno zivo meso za anglosaksonce. Vas Bosnjake mozda zaboli briga i za jedne i za druge ili za jedne malo vise jer vam je tako servirano od vasih saveznika.
Pa htjeli su Rusi pandan NATO-u, nije im uspjelo. Znaš i zašto.RedBlue je napisao/la: ↑01 sep 2022, 22:23Cekaj malo, kazes imperijalisticki ciljevi. Pa ko kontrolise citavu Evropu, ko upravlja NATO-m? Koja to evropska drzava smije nesto da uradi na svoju ruku a da to ne odobri veliki brat? Sta kad recimo Ameri poklope cijelu Ukrajinu, ko je sljedeci de mi reci? Ko je tu imperija?Brokula je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:21Ozbiljno te pitam, jel vi ignorisete izjave Putina kad otvoreno potrdjuje da rat nema veze sa NATOm na njihovoj granici, nacistima i ostalim glupostima koje prosipate na sva usta. Covjek je mjesecima unazad potvrdio da je cilj imperijalisticke prirode i osvaajanje teritorije.RedBlue je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:06Ja ne posjedujem ni jedan forum, ne znam o cemu pricas, ali neces vjerovati meni je zao kad se sloveni tuku, posebno kad jedni izigravaju obicno zivo meso za anglosaksonce. Vas Bosnjake mozda zaboli briga i za jedne i za druge ili za jedne malo vise jer vam je tako servirano od vasih saveznika.
Slijedi volju naroda jer je vecina protiv rusa jbga historija je takva,kao i sto komplet evropa osim nek8h izuzetaka ne mogu ruse smislit sto se i vidi iz prilozenog,sto bi to nijemci kontrirali amerima a isli u korist Rusiji? Zaboravi tu politiku Rusija je zavrsila sa zapadom za sva vremena se rijesili divljaka,hoceno skuplju struju i gorivo ako je to cijena da se oslobodi jedna suverena zemlja od barbara,divljakaRedBlue je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:36Pa o tome ja pricam, ovaj kaze mali smo. Ko je uopste rekao da ja zelim biti pod Rusijom ili pod bilo kim, uopste nemam zelju da mi neko drugi kroji kapu u toj mjeri kao sto ameri rade sad svabama recimo, pa vidis da Njemac na kraju trpi a amera boli ****. Svjestan sam ja ne mozes biti nezavisan 100% osim ako se ne preselis na Mars, ali ebemu mater valja sacuvati malo dostojanstva. Ona Berbok danas izjavljuje, sankcije ostaju pa i ako budu protesti Njemaca, skontaj ti tog mentalnog sklopa, pa tuko jedna ti si tu izabrana od tog naroda da provodis volju tog naroda a ne tate jenkija, danas si tu sutra ko zna gdje.
Mislim da su još 4 došla ali to ne mijenja suštinu, čuj 44
Propaganda je sastavni dio rata i sukobljene je koriste u svrhu dizanja (svojim) obaranja (protivničkim) morala, sticanja strateške prednosti, al ovo što Rusi rade, to vrijeđa mozak, ta propaganda je toliko jeftina.
Tako nekako, mislim ok je slagati i to svi rade pa i sami Ukrajinci ali daj reci da si uništio tipa 12 od 16, da ti neko i povjeruje a ne 44 od 16Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2022, 11:15Propaganda je sastavni dio rata i sukobljene je koriste u svrhu dizanja (svojim) obaranja (protivničkim) morala, sticanja strateške prednosti, al ovo što Rusi rade, to vrijeđa mozak, ta propaganda je toliko jeftina.
Jel tebi jasno da NATO nije uzrok rata već želja da se stvori nešto ala SS......RedBlue je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:39FoSte95 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 07:59Ako narod Ukrajine želi da se prikloni Americi i NATO-u ( zbog vrlo ružnog i tragičnog iskustva sa Rusijom u prošlosti) ko je to Putin da im brani?RedBlue je napisao/la: ↑01 sep 2022, 22:23
Cekaj malo, kazes imperijalisticki ciljevi. Pa ko kontrolise citavu Evropu, ko upravlja NATO-m? Koja to evropska drzava smije nesto da uradi na svoju ruku a da to ne odobri veliki brat? Sta kad recimo Ameri poklope cijelu Ukrajinu, ko je sljedeci de mi reci? Ko je tu imperija?
Ako rusko govoreci narodi Ukrajine to ne zele, ko je Bajden da ih gura u Nato? Jbg ti pa zbog tog se i ratuje, jedni hoce jedno, drugi drugo i sta sad?
Pa Putin se proglašava doživotnim carom, a carstvo ima svoju doktrinu, koliko, šta i gdje pripada u to carstvo.FoSte95 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 12:18Jel tebi jasno da NATO nije uzrok rata već želja da se stvori nešto ala SS......
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 5 gostiju.