English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakav fudbal sa obje strane
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad god komentator spomene ime Justina, obavezno je neka greska. Kakav panj Allahu mili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- f0rest1946
- Kontakt:
Al ima losa krila ovaj United ..
Valjda im se Antony pokaze kao pojacanje.
Valjda im se Antony pokaze kao pojacanje.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 01 sep 2022, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Forrest je prelud, doveli preko 20 igraca ovog ljeta, evo i danas cetvorica (Boly, Badé, Batshuayi i Aurier), zasad
Don't believe the hype.
Unit3d odigra uzas 4 od 5 tekmi i imat ce 3 pobjede, niko vise nema takvu nafaku
Ide United jako
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vala ovo sto radi Lester zasluzuje oduzimanje bodova. Pa kao da su u kolektivnoj depresiji svi
Samo da se citiram. Policija da istrazi lika

I uz sve to Manchester odigra katastrofa.
Pa lik je u drugom haman uveo sve defanzivce osim glavonje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
E cuj ko se javlja, nasao se nafakas da komentarise, sta reci tek za Liverpool, imate srece ko govvana.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Treba samo odati priznanje Rodžersu za izmjene. Vadi Tilemansa u 75-oj, a ostavlja mrtvog konja Djuzberija nakon čega mu se sredina bukvalno raspala. Na sve to, čeka sa Dakom do 87-e minute. Arteta definitivno ima konkurenciju po tom pitanju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma ovo sto United igra je teski kriminal ali idu pobjede uz mala guranja sudija
Pazi naslova na ss.ba. 
De nek ovim pulitzerovim pokusajima kaze da je u mance - 2 gol razlika i dalje.

De nek ovim pulitzerovim pokusajima kaze da je u mance - 2 gol razlika i dalje.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ronaldo je prod'o 3 gola od ulaska. Nevjerovatan je lik majke mi. Ovo zadnje kad ima Brunu samog, poklanja loptu i skoro da ga primimo. Antony mora odmah u vatru, ovo je očaj kako se borimo sa Elangom u prvoj, pa onda još i ovakav Ronaldo uđe. Antony i Martial bi mogli biti baš osvježenje za ekipu.
Bruno večeras ponovo maestralan. Trči kao lud 90 min i svugdje ga ima. Rashford također dobar, fin gol Sancha i odbrana jako dobra. Varane odličan.
Bruno večeras ponovo maestralan. Trči kao lud 90 min i svugdje ga ima. Rashford također dobar, fin gol Sancha i odbrana jako dobra. Varane odličan.
Leicester bukvalno izgleda ko Liverpool na Brendanovom kraju. Imam flešbekove.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel te stid citat ss.ba

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ronalda je ubilo to što ga niko od ozbiljnih klubova nije htio. Čovjek je u teškoj depresiji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)