BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Ma samo odbrana i u kost od prve minute,drzat egal.. nema ovdje suta u tragovima ni kod jednih a pogotovo kod francuza.... 

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Kakva majstorija Strudle 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakva majstorija Dennisa!!!
Umislio Theis da je Nurkic 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Dobro je sto ce njemacka dobiti samo se nadam sa sto manje razlike. Jer kad dobiju nas ce potcijeniti
-
- Kontakt:
Bgm Njemačka opasna. Prije 4-5 dana nagazili Slovence 20 razlike evo sad i Francusku.
Neka, bolje sto su Svabe pobjedili,odmah neka nama dodu za bitnu tekmu...
theiss pokusao staviti poiriera na poster (na isti nacin kao nurkic), zaljepi ga covjek :urnebes:
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Evo sve trčim. Smeta mi i igra lokalnog kluba, možda da položim trenersku licencu? Smeta mi načelnik, da se kandidujem idući put? Reci onda čitavom forumu da ne kritikuju igrače već da se uhvate lopte.
Inače cijenim trud, ali njih treba ismijavati na svakom koraku, baš kao što ljudi nas ismijavaju zbog njih. Tipa onda kad su napali Ukrajince jer su mislili da nas provociraju zastavom Srbije.

Neću više da kvarim temu.
Zadnja izmjena: BuggyTheClown, dana/u 01 sep 2022, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️
- ElCartel11
- Kontakt:
A mogao je lijepo dodati svom saigracu, jer se je vidjelo iz aviona, da ce ga blokirati Poirier

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Realno, francuzi, ako se psihicki ne poprave u ova 2 dana nastradat ce i od Litve. Nama s Njemackom utakmica za prolaz, a i ako izgubimo, ima zadnja opcija s francuzima!
Njemacka ce svoje lice pokazat protiv Slovenije i Litve, i ako tu iznenade onda kao domacin mogu do zavrsnice. Ali tek je pocetak....
Njemacka ce svoje lice pokazat protiv Slovenije i Litve, i ako tu iznenade onda kao domacin mogu do zavrsnice. Ali tek je pocetak....
-
- Kontakt:
Na SK2 imate reprizu protiv Madjarske, zadnja cetvrtina
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Gledam sad reprizu i ova budaletina Halimic vice dobro izgledamo na terenu za razliku od utakmice protiv CG nakon 2 napada

Ako ovako odigraju i ostale utakmice dugo ce se pricati o porazu protiv nas i psiholoskom efektu koji je imao na tim.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑01 sep 2022, 22:50Realno, francuzi, ako se psihicki ne poprave u ova 2 dana nastradat ce i od Litve. Nama s Njemackom utakmica za prolaz, a i ako izgubimo, ima zadnja opcija s francuzima!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne štima nešto kod Francuza. Mnogo toga bi se u subotu moglo riješiti l. Mi kad bi znali igrati opet utakmicu u kojoj smo kao totalno podcijenjeni to bi nam najbolje bilo. Sve su prilike da sa 2 pobjede se grupa prolazi. A kad se sjetim fucking Jesenica i 3 pobjede 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Danas smo lijepo odigrali. Opravdali smo ulogu favorita, a kvartet Nurkic, Musa, Roberson i Halilovic se lijepo iskristalisao. Drzali smo tempo od pocetka do kraja na istom nivou, madjari su oscilirali a na kraju i pali fizicki.
Pozitivno me je iznenadio Beciragic sa rotacijom, doziranjem minuta, tajmingom i vodjenjem utakmice. Psihicki korektno pripremljeni.
Ono sto me i dalje brine je ucinak igraca van pomenutog kvarteta. Bice tesko u narednim utakmicama, jer svako svakog skenira. Slobodna bacanja su danas bila mnogo bolja, ali ima jos prostora da se podigne postotak. Lazic, Gegic, Atic, Sulejmanovic moraju uzeti ucesce u vanjskom sutu i dopuniti kvartet poenima.
Bojim se da ce protivnik krenuti u igru da sa tri igraca markira reket udvajanjem Nurkica i blokiranjem Halilovica/Kamenjasa trecim u reketu stvarajuci guzvu, a sa visokim izlaskom i udvajanjem Muse, odsjeci ce se trojac od kvarteta. Roberson je odlicno odgovorio zadacima ali njegov problem je sto nema ulaza, probijanja, sve se svodi na distancu 5 do 7 m od kosa, ali u pomenutoj reket postavci i visoko pozicioniranoj vanjskoj liniji on ce biti odsjecen i daleko od kosa. Preostala 2 nasa igraca ce sustinski biti otvoreni i ako ne budu kaznjavali vanjskim sutem i razvlacili odbranu, tesko cemo dolaziti do poena sa markirana 3 igraca a i 2 konstantno udvojena.
Veceras su njemci izresetali kos francuza, svi sutaju odsvakud, neuhvatljivo. Stalno su mijenjali tempo igre jer im je raznovrsnost prolazila. A da bi ulaz funkcionisao, jako bitno je ubacivati trice jer se odbrana razvlaci. Defanzivno su se zbili u reket i isprofanisali centarsku liniju francuza.
Teska je grupa, ali me iznenadjuju francuzi koliko su losi veceras bili. Kao da su van forme. Ako ponove ovakvu igru u narednom mecu protiv Litvanije, mec s nama ce im biti odlucujuci. Nasa pobjeda protib francuza nakon ove utakmice sa njemcima nije ni slucajnost ni nesto nestvarno.
Opet ponavljam, slobodna vjezbati i vjezbati a Gegic, Atic, Sulejmanovic i Lazic svakodnevno stotine trojki bacati sa distance i iz coska. Bice u narednim utakmicama jako cesto slobodni. Bez njihovih poena i razvlacenja odbrane, nema drugog kruga.
Pozitivno me je iznenadio Beciragic sa rotacijom, doziranjem minuta, tajmingom i vodjenjem utakmice. Psihicki korektno pripremljeni.
Ono sto me i dalje brine je ucinak igraca van pomenutog kvarteta. Bice tesko u narednim utakmicama, jer svako svakog skenira. Slobodna bacanja su danas bila mnogo bolja, ali ima jos prostora da se podigne postotak. Lazic, Gegic, Atic, Sulejmanovic moraju uzeti ucesce u vanjskom sutu i dopuniti kvartet poenima.
Bojim se da ce protivnik krenuti u igru da sa tri igraca markira reket udvajanjem Nurkica i blokiranjem Halilovica/Kamenjasa trecim u reketu stvarajuci guzvu, a sa visokim izlaskom i udvajanjem Muse, odsjeci ce se trojac od kvarteta. Roberson je odlicno odgovorio zadacima ali njegov problem je sto nema ulaza, probijanja, sve se svodi na distancu 5 do 7 m od kosa, ali u pomenutoj reket postavci i visoko pozicioniranoj vanjskoj liniji on ce biti odsjecen i daleko od kosa. Preostala 2 nasa igraca ce sustinski biti otvoreni i ako ne budu kaznjavali vanjskim sutem i razvlacili odbranu, tesko cemo dolaziti do poena sa markirana 3 igraca a i 2 konstantno udvojena.
Veceras su njemci izresetali kos francuza, svi sutaju odsvakud, neuhvatljivo. Stalno su mijenjali tempo igre jer im je raznovrsnost prolazila. A da bi ulaz funkcionisao, jako bitno je ubacivati trice jer se odbrana razvlaci. Defanzivno su se zbili u reket i isprofanisali centarsku liniju francuza.
Teska je grupa, ali me iznenadjuju francuzi koliko su losi veceras bili. Kao da su van forme. Ako ponove ovakvu igru u narednom mecu protiv Litvanije, mec s nama ce im biti odlucujuci. Nasa pobjeda protib francuza nakon ove utakmice sa njemcima nije ni slucajnost ni nesto nestvarno.
Opet ponavljam, slobodna vjezbati i vjezbati a Gegic, Atic, Sulejmanovic i Lazic svakodnevno stotine trojki bacati sa distance i iz coska. Bice u narednim utakmicama jako cesto slobodni. Bez njihovih poena i razvlacenja odbrane, nema drugog kruga.
- JohnCleese
- Kontakt:
Vec sad je izvjesno da ce nam za prolaz grupe biti potrebne minimalno tri pobjede 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Gledao sam danas komplet meceve iz nase grupe , hajmo biti realni neke sanse imamo protiv Francuza , protiv ostalih imamo imamo minimalne sanse . Njemce potcjenjujete, oni ce daleko dogurati na ovom prvenstvu , domacini su uvijek imali malo nervoze na otvaranju prvenstva .
Slovenci i Litvanci odigrali zanimljiv i dobar mec.
Slovenci i Litvanci odigrali zanimljiv i dobar mec.
-
- Kontakt:
Bas nakon ove pobjede Njemci ce nas potcijeniti
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, marlostanf1eld i 23 gosta.