BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Njemci i Francuzi katastrofalni. Niko me iz naše grupe nije očarao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nesto kontam mogli bi mozda ovi Francuzi nayebat u ovoj skupini "smrti" kao kolege im fudbaler na SP 2010 kad nisu ni grupe prosli.
Uvijek bude po neko iznenadjenje na velikim takmicenjima, a oni za sad djeluju kao rastiman orkestar.
Uvijek bude po neko iznenadjenje na velikim takmicenjima, a oni za sad djeluju kao rastiman orkestar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Utakmica teška za gledati neutralnim navijačima, mogu misliti kako je njima. Ljudi se takmice ko ce više promašiti i napraviti gluplji potez. S ovima se moze igrati definitivno.
Ibreti se Kommentator losem sutu Schröder, a covjek je ciglar samo takav vazda bio
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Beduin
- Kontakt:
Pa sta koji qurac cekas, sto ne organizujes grupu, upoznas je sa jednostavnim i lako pamtljivim pjesmama i podignete nas na noge, a onda eto i nas da te pratimo?BuggyTheClown je napisao/la: ↑01 sep 2022, 20:13Fakat danas teški podbačaj na tribinama. EP, naša najbitnija utakmica, a bauštelatikosa ni na vidiku, ali bitno je da dođu u vojnoj opremi i pregaze zastavu Izraela u Zenici.Stotinjak ljudi bi danas napravilo havariju u onako mrtvoj dvorani.
Na fudbalu kako izgledaju i zvuče, protivnici vjerovatno i ne znaju za koga navijaju. Šaka likova u crnom, pjeva nešto što niko na stadionu ne zna. Treba nam jedinstvena navijačka grupa iza koje će svi stati. Ubaciti neke jednostavne, lako pamtljive pjesme koje podižu publiku na noge, a da nisu one "mene život razočarao" i "Bosna je šampinjon".
Off topic jer se ne razumijem plaho on topic.
Do kraja se sa svima pobit onako šljakerski pa svejedno kako završi.![]()
Jok, pojma nemas o zivotu, ali je bitno ismijavati nekoga ko makar dodje i pokusava nesto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Obje ekipe čiste fizikanerske, barem po onom što večeras pokazuju, puno trke,kontakta, al šuta nigdje, pošto smo i mi takvi, pobjedu možemo tražiti protiv ove dvije selekcije, Slovenija i Litvanija su klasa više ako je suditi po današnjoj utakmici
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da nema Yabuselea i Furnijera, ne znam ko bi u Francuza mogao ubacit 10 poena
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda ali polako. Njemačka je jaka i igraju pred svojom publikom, ovo je očekivano.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 22:14Nesto kontam mogli bi mozda ovi Francuzi nayebat u ovoj skupini "smrti" kao kolege im fudbaler na SP 2010 kad nisu ni grupe prosli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Danas pravo efikasna utakmica, raduje energija u drugom poluvremenu i mentalitet pobjednika.
Gledam Francuska-Njemacka, patnja i skroz nezanimljiva tekma, nema prepoznatljivog tempa Francuske, one skocnosti i energije koja ih je nekad krasila. A i Njemacka je daleko od nepobjedive, itekako se moze igrati protiv njih.
Gledam Francuska-Njemacka, patnja i skroz nezanimljiva tekma, nema prepoznatljivog tempa Francuske, one skocnosti i energije koja ih je nekad krasila. A i Njemacka je daleko od nepobjedive, itekako se moze igrati protiv njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
uh kako ce zapeti svabe u subotu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma ja, vidi se koliko je Gobert limitiran u napadu kada nema nekog playa da ga filuje, nema lik jedan legitiman potez.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 sep 2022, 22:19Da nema Yabuselea i Furnijera, ne znam ko bi u Francuza mogao ubacit 10 poena
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ukoliko fourniera ne krene sut, dobicemo francuze ponovo
preduslov je da ponovo odigramo strasnu odbranu, samo zalaganje na max i sve ce biti okej
preduslov je da ponovo odigramo strasnu odbranu, samo zalaganje na max i sve ce biti okej
Evan se bruka veceras,dok Gobert u ovakvoj ekipi protiv koje ce se svako zakopati u reket nema nikakvu funkciju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uzimamo i jedne i druge, trece mjesto u grupi.
Ne morate me citirati kroz koji dan, bit ce previse notifikacija.
Ne morate me citirati kroz koji dan, bit ce previse notifikacija.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
aBd brate
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Iskreno mislim da cemo Francuze naprije uzeti. Najteze ce nam biti protiv Litve.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Napapijri, Proximic i 43 gosta.