AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nisam preoduševljen. Već imamo pun qurac igrača u rosteru na bitnim pozicijama kojima je donošenje odluka svemirski brod, sad dolazi još jedan. Mada, igre koje Calabria pruža već dobar period mi ulijevaju nadu da će i on malo poraditi da vrati staru formu i pofajtat se za mjesto u timu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jel vakat da komentarisemo marketooo? Ili cemo pricekati mister x do kraja dana?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Merakto je 7.5/10 da je riješen problem desnog krila i da su već sad produženi ugovori Leaou i Bennaceru, to bi bilo već za desetku. Ali Tomori je produžio a i Tonali je na korak od toga, tako da uz sve što se dešavalo, imamo sve osim desnog krila.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Necu puno detaljisati, vec sam vise puta iznosio misljenje...marketo 6 od 10, razlog konkretnog pojacanja za prve postave nisu doveli ( jedino belgijanac i to je upitno ), dovedeni su igraci koji mogu biti vrhunski a i ne moraju, a up grade za prvi tim nije doveden....to je neko moje misljenje...
Idemo u novu sezonu, biti ce sigurno turbulentno, treba ce nam mnogo zivaca....Forza Milan
Idemo u novu sezonu, biti ce sigurno turbulentno, treba ce nam mnogo zivaca....Forza Milan
- Beduin
- Kontakt:
Otis'o bi Leao hladno za 100mil samo da je ponuda dosla ranije i imalo se vremena za pronalazak zamjene. Ovako me ne bi cudilo da vec na zimu dogovore transfer i Leao ostane do kraja sezone.
Kad se prodao jedan Kaka ili Shevchenko, a da za vrtoglavih 100mil ne bi Leao, koliko god bili drugaciji vlasnici. Voli Elliot pare nego ista, ali sad je kasno i jer on ode, a i kraj merkata.
Mislim da je to to do zime. Dolaskom Desta mozda se malo popravio merkato, a sve ce se pokazati u narednim utakmicama.
Kad se prodao jedan Kaka ili Shevchenko, a da za vrtoglavih 100mil ne bi Leao, koliko god bili drugaciji vlasnici. Voli Elliot pare nego ista, ali sad je kasno i jer on ode, a i kraj merkata.
Mislim da je to to do zime. Dolaskom Desta mozda se malo popravio merkato, a sve ce se pokazati u narednim utakmicama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao može iz Milana samo ako neko uplati klauzulu, to je jedini način. Uostalom da ga Milan želi prodati i da igrač želi otići, prodali bi oni njega i jučer odnosno danas. Očito momak želimo ostati u klubu. Uskoro će dobiti i ponudu za ugovor pa ćemo da vidimo.
Ja sam uvjeren da smo jači nego lani i da postoji konačno širina u ekipi. Ostaje žal za desnim krilom, ali šta je tu je. Makar nismo dovodili istrošene matorce sa viskom platama.
Dat će se prilika mladim i talentovanim momcima da se dokažu. Što apsolutno podržavam.
Ja sam uvjeren da smo jači nego lani i da postoji konačno širina u ekipi. Ostaje žal za desnim krilom, ali šta je tu je. Makar nismo dovodili istrošene matorce sa viskom platama.
Dat će se prilika mladim i talentovanim momcima da se dokažu. Što apsolutno podržavam.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma koliko god nama se ne sviđa, ipak je to neka sigurnost kod igrača. Trener ima vjeruje i to može biti razlog da daju ponekad i više nego što realno mogu. Eh kada bi se mogli od Saleta i Mesiasa sklopiti jednog, imali bi savršeno desno krilo. Jedan brz, trči k'o mahnit, drugi tehničar i malo konta fudbalRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:42To je jedna od opcija, ali to će se desiti tek kad i Pioli konačno shvati da od one dvojice nama haira.
Ja bih ga tu postavio od prvog meča. Ali Pioli to neće uraditi tek tako. Imaju ona dvojica kredita kod njega ko i Brahim. I ako veze nemaju

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad je sve do Piolija, ima izuzetno mladu i potentnu ekipu, sad je do njega kad i kako će naći formulu da sve to uklopi u jednu jaku cijelinu. Trebat će vremena, bit će turbulencija ali očekujem pozitivne rezultate svakako.
S obzirom sa kakvim budžetom je Maldini raspolagao, merkato je ispao više nego dobar. Jedan vrhunski igrač u vidu Ketelara i nekolicina mladih i talentovanih igrača čiji je potencijal ogroman.
Najveća greška je nedolazak krila, iako se nadam da će to već u januaru doći na red. Druga primjedba bi bila nedostatak ozbiljnijeg veznjaka, ovaj Vranks je baš prezelen igrač i neko ko je u suštini u ovom momentu samo zalog za budućnost, a Pobega i Krunić su ok igrači za rotacije, ali ništa za ozbiljnije role. I ovo bi nam se moglo obiti o glavu već prve prilike kad Tonali ili Benaser budu odsutni.
Iako se i ovo može promjeniti promjenom formacije jer su i Adli i Krunić i Vranks više box to box veznjaci... ali novo krilo izmisliti ne možeš, tu pomoći nema.
Najveća greška je nedolazak krila, iako se nadam da će to već u januaru doći na red. Druga primjedba bi bila nedostatak ozbiljnijeg veznjaka, ovaj Vranks je baš prezelen igrač i neko ko je u suštini u ovom momentu samo zalog za budućnost, a Pobega i Krunić su ok igrači za rotacije, ali ništa za ozbiljnije role. I ovo bi nam se moglo obiti o glavu već prve prilike kad Tonali ili Benaser budu odsutni.
Iako se i ovo može promjeniti promjenom formacije jer su i Adli i Krunić i Vranks više box to box veznjaci... ali novo krilo izmisliti ne možeš, tu pomoći nema.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ja sad najveci problem Milana vidim u cinjenici da nemas iskusnog lidera na terenu. Ibra je to bio i odrzavao ekipu dok je igrao redovnije, Kjaera vise nema, Giroudcto nije nikad bio niti ce i kod nas.
Mladost na stranu, ali...
Mladost na stranu, ali...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ibra je tu uz ekipu, kao i lani. Mada ne mogu se uzdati u njega i treću sezonu zaredom. Mnogi igrači su puno zreliji nego kad su došli. Recimo Theo, potpuno drugi igrač nego prije 3 god kad je došao. Jedan od onih koji mogu predvoditi novu generaciju.
Kjaer je isto i dalje tu. Ne treba zanemariti ni Origija koji je sve osvojio sa Liverpoolom.
Maignan ima karizmu i liderske sposobnosti također.
Miks mladosti i iskustva je tu. Sad Pioli mora uraditi svoj posao kao i lani pa čak i bolje.
Kjaer je isto i dalje tu. Ne treba zanemariti ni Origija koji je sve osvojio sa Liverpoolom.
Maignan ima karizmu i liderske sposobnosti također.
Miks mladosti i iskustva je tu. Sad Pioli mora uraditi svoj posao kao i lani pa čak i bolje.
U suštini to je to. Kad se se sve uzme u obzir ok mercato. Ništa posebno ali ostaje da vjerujemo u procjenu Maldinija i Masare kada su u pitanju vezni i stoper. Do sada su njihove procjene bile na mjestu pa ćemo vidjeti kako će biti sa ovom dvojicom. Činjenica da nismo bas bili odusevljeni ni ranijim prelaznim rokovima pa su nas razuvjerili. Sjetimo se sta se pisalo kada su doveli Girua. Samo zato od mene mogu dobiti prolaznu ocjenu iako sam se potajno nadao, kao i većina nas, da će ipak dovesti neko kvalitetnije desno krilo.rope11 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 15:16S obzirom sa kakvim budžetom je Maldini raspolagao, merkato je ispao više nego dobar. Jedan vrhunski igrač u vidu Ketelara i nekolicina mladih i talentovanih igrača čiji je potencijal ogroman.
Iako se i ovo može promjeniti promjenom formacije jer su i Adli i Krunić i Vranks više box to box veznjaci... ali novo krilo izmisliti ne možeš, tu pomoći nema.![]()
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko para toliko muzike, u takvim okolnostima nije moglo bolje i to je to.
Izvukao je Maldini maksimum, doveo šta je mogao, cjenkao, natezao..
Valjda bude više para za njega u budućnosti, baš me zanima kakve bi poteze povukao da ima više finansijskih mogućnosti.
Izvukao je Maldini maksimum, doveo šta je mogao, cjenkao, natezao..
Valjda bude više para za njega u budućnosti, baš me zanima kakve bi poteze povukao da ima više finansijskih mogućnosti.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jbt kad se sjetim frke zadnjih par sati mercata kad je čelo vodio glavnu riječ, a sad unaprijed znam da zadnjih dan Nema ništa novo 

Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Na glavnoj stranici dva puta čitam da Dest prelazi u Milan i da je lik Holanđanin.
Ako je bakayoko ostao kod nas onda je prelazni rok katastrofalno odradjen.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
kad se sjetim ko je sve igrao u zadnjih par godina (Sosa,Fernandez,Biglia)Bakayoko je odlican igrac.
Nije ni njemu lako sigurno,Chelsea ga je platio 40m i onda slao na posudbe prvi put kod nas,u Monako,pa Napoli i onda opet kod nas,bukvalno raspali Chelsea ti sroza psihu skroz

Potrebna 2 igraca za SportSport.ba ligu, ako ima zainteresovanih nek se jave.
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga sastoji se od 30 klubova koji su svrstani u tri ranga takmicenja po 10 klubova. Svaki klub sastoji se od tri igraca koji tipuju jednom sedmicno tacne rezultate za utakmice lige petice i nase lige. Ako ste zainteresovani i za vise informacija javite se meni ili na ovu temu
viewtopic.php?f=52&t=575&start=30600
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ostaje žal za desnim krilom.
Merkato po meni nit dobar niti los. Ne moze se ni od talenta zivjeti,a koliko znam cilj im je iskorak u LP. Od ovih momaka tek nesto vise mozes ocekivati u narednim sezonama.
Najvise naravno ocekujem od Charlesa.
Merkato po meni nit dobar niti los. Ne moze se ni od talenta zivjeti,a koliko znam cilj im je iskorak u LP. Od ovih momaka tek nesto vise mozes ocekivati u narednim sezonama.
Najvise naravno ocekujem od Charlesa.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Roster fino proširen, jesu to mladi momci ali ne sumnjam u njih.
Bakayoko je glup čovjek. Igrati neće nikad skoro a ostaje. Dakle on fudbal više ne želi niti ga zanima.
Dest će igrati kao desno krilo dosta mečeva tvrdi Longo a i Vittiello.
Mada pravo desno krilo očekujem u januaru. RedBird će tad prvi put financirati merkato. A nakon Mundijala bit će sigurno zanimljivih ideja.
Dalje, Origi će bit spreman za derbi. Rebić i dalje radi zasebno i on će u najgorem slučaju biti spreman za Salzburg.
Bakayoko je glup čovjek. Igrati neće nikad skoro a ostaje. Dakle on fudbal više ne želi niti ga zanima.
Dest će igrati kao desno krilo dosta mečeva tvrdi Longo a i Vittiello.
Mada pravo desno krilo očekujem u januaru. RedBird će tad prvi put financirati merkato. A nakon Mundijala bit će sigurno zanimljivih ideja.
Dalje, Origi će bit spreman za derbi. Rebić i dalje radi zasebno i on će u najgorem slučaju biti spreman za Salzburg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.