FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Sta ocekivati od Depaya iskreno?
Sa igračkim kadrom kojeg ima na raspolaganju, realno gledajući dva trofeja su minimum da se sezona može smatrati uspješnom i to da barem taj jedan trofej bude bitan kao što je La Liga ili LP a drugi kup/superkup. Mislim da su to realna očekivanja ipak su/će mu ispuniti skoro sve želje oko transfera.
Brko iz druge galaksije!!!
Bolje šuta penale od Jorginha.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne bi se složio nikako.1921boy je napisao/la: ↑01 sep 2022, 19:25Sa igračkim kadrom kojeg ima na raspolaganju, realno gledajući dva trofeja su minimum da se sezona može smatrati uspješnom i to da barem taj jedan trofej bude bitan kao što je La Liga ili LP a drugi kup/superkup. Mislim da su to realna očekivanja ipak su/će mu ispuniti skoro sve želje oko transfera.
Ne vjerujem da je uprava dala Xaviju ultimatum da se mora uzeti dupla kruna.
Da se Barca takmici u nekoj slabijoj ligi, pa hajd i nekako. Ne mogu se nabijati takva očekivanja pored prvaka evrope i španije. Nije Primera škotska liga pa da se tako lako osvaja. Ipak tu ima dosta jakih klubova, biće neizvjesno prvenstvo.
I polovina onih pojacanja koja su mu dovedena, nije on birao.
Pa nije igrica boktejebo, promijenila se kompletna ekipa treba valjda vremena da se i uigraju, nauče jedan drugom imena i to. Pored toga još uvijek nemamo bekova. Kakva 2 trofeja prestanite se lupat' sintetikom.
Sevilla tri utakmice (Osasuna, Valladolid, Almería) samo jedan bod. 

Brko iz druge galaksije!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Znaci ulazemo u instagramuse imamo vec par takvih uklopit ce se znaci.
Tugo moja..
Tugo moja..
JUST IN: Nabil Fekir is at the offices of Real Betis to complete his transfer to FC Barcelona.
@Manu_Sainz
@Manu_Sainz
Ma zna on lopte samo motivacija upitna, jedan od onih tipova koji djeluju k'o da im je fudbal hobi.wadethegreat je napisao/la: ↑01 sep 2022, 19:53Znaci ulazemo u instagramuse imamo vec par takvih uklopit ce se znaci.
Tugo moja..
- Felixians4
- Kontakt:
Jel to iznenađenje koje je Laporta najavio prije koji sat ili je ovaj trač neki o 100+milijuna od kluba iz La Lige neki vaš business,recimo TAA ili Leao
Ma nitko trenutno nema pojma i svi lupaju, fekir je odlican al nesto sumnjam u to?
Pitanje je koliko se Fekir uopce uklapa u sistem.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovaj je novinar Asa sto je objavio s tim vjerujem da je suplja. Nadam se dobrom napadacu kao sto je Auba bio
- jasonstatham
- Kontakt:
Kad bude TAA za 100 mil...

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Prati li ko stream Romera hahahaha. Frajer samo sto nije iskocio iz ekrana
Sta se desava u pm. 
A evo poceo je i da psuje.

A evo poceo je i da psuje.

@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pedrerol sa Wisha
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.