FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
zhirkov zeli u bayern... (navodno)
chelsea je odusto, a cijena bi bila 10-12 mio eura kazu u kickeru..
uvjet, bayern se mora kvalificirat za ligu prvaka...navodno sve je dogovoreno samo se ceka rezultat utakmice u subotu
chelsea je odusto, a cijena bi bila 10-12 mio eura kazu u kickeru..
uvjet, bayern se mora kvalificirat za ligu prvaka...navodno sve je dogovoreno samo se ceka rezultat utakmice u subotu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobar dres, vidi rajfeslus se vraca u modu.
Oddo se definitivno vraca u Cizmu, kupovina Zhirkova bi bila velika stvar.
Ponovo aktuelan transfer Gomesa u FCB, nadam se da je to samo patka, da bi "Svabe" uznemirili pred sutrasnji okrsaj. Mario previse slican Toni-u, sem toga i previse skup (35 mio).
Sutra ocekujem pobjedu, a sta ce biti u Wolfogradu vidjecemo
, ne vjerujem da posle 14 uzastopnih domacih pobjeda kuci nisu u stanju sada kad je najpotrebnije izvuci remi....ali Diego je cudo.

Ponovo aktuelan transfer Gomesa u FCB, nadam se da je to samo patka, da bi "Svabe" uznemirili pred sutrasnji okrsaj. Mario previse slican Toni-u, sem toga i previse skup (35 mio).
Sutra ocekujem pobjedu, a sta ce biti u Wolfogradu vidjecemo

Vom Jäger zum Gejagten
vratite nam crne dresove
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Nevaljaju ako hoce uspjeh moraju nositi Nike dresove
hehe ...dobro si evo Sarajeva u evropi hehe ...Ma dres je odlican nema sta ....
Jel to i za domace i gostujuce utakmice ili ????

A C A B !
- Omerbavarac
- Kontakt:
I ja se takodje nadam sutrasnjoj pobjedi bayerna, i da verder odigra najbolju utakmicu sezone i naravno pobijedi wolfsburg. Poslije poraza u finalu od shaktara verder ce pokusati obradovati svoje navijace pobjedom nad liderom ako bog da samo do sutra.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo za domaće utakmice! Uvijek imaju posebni za goste i Ligu prvaka (ili eventualno Evrope, ne daj Bože!)Emir_ZENICA je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Nevaljaju ako hoce uspjeh moraju nositi Nike dresove
hehe ...dobro si evo Sarajeva u evropi hehe ...Ma dres je odlican nema sta ....
Jel to i za domace i gostujuce utakmice ili ????![]()
Sent from my Philips Smart TV.
bajke su ti na drugom podforumu:Domerbavarac je napisao/la:I ja se takodje nadam sutrasnjoj pobjedi bayerna, i da verder odigra najbolju utakmicu sezone i naravno pobijedi wolfsburg. Poslije poraza u finalu od shaktara verder ce pokusati obradovati svoje navijace pobjedom nad liderom ako bog da samo do sutra.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Evo vam sutrasnjeg scenarija. Wolfsburg izgubio kuci od Werder-a sa 3-1, u Bayern se igra sudijsko vrijeme rezultat je 0-0. Slobodan udarac na jedno 20 metara od gola Lehmann-a, u Wolfsburgu strepe cekajuci gdje ce lopta zavrsiti i hoce li se poceti sa slavljem. No tada Schweinsteiger uzima zalet sutira loptu koja pogada gornji lijevi ugao Lehmann-ovog gola i tako taj pogodak Bayern-u donosi titulu. Ako ovo sutra bude vako nek vas ne cudi jer je Bayern majstor za osvajenje titula u posljedni trenutak (poraz Leverkusena u Unterchahing-u, Andersson-ov gol protiv HSV-a u 95. minutu utakmice). Ja mislim da RZ 88, Geronimo i Ribery ne bi imali nista protiv da sutra u 17.25 h proslavljaju titulu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ko budali samar bi takav scenariji dosao ,ali sumnjam iskreno ,potajno se nadam al ne previse ,trenutno vise sam zabrinut za ligu prvaka ,nek oni samo pobjede Stuttgarta da se tako osiguraju ,pa Werder sta uradi uradi
Decki, uozbilji se, dijamant ce sve nade da ti razjebe, i to do davdestog min.geronimo je napisao/la:Dobar dres, vidi rajfeslus se vraca u modu.![]()
Sutra ocekujem pobjedu, a sta ce biti u Wolfogradu vidjecemo, ne vjerujem da posle 14 uzastopnih domacih pobjeda kuci nisu u stanju sada kad je najpotrebnije izvuci remi....ali Diego je cudo.
93,4 % " !!!
ma nema sanse da wolf zijani od werdera moze samo nerjeseno da odigra... znaci wolfu je dovoljan bod za titulu jer sumnjam da bi bayern mogao pobjediti 8:0 ili stuttgart da pobjedi 14:0.. isto tako ne moze da se desi da wolf izgubi i da herta pobjedi preko 20:0 pa da oni osvoje titulu.. znaci ljudi moji wolf je prvak smao je pitanje sutra oce li odigrati remi ili ce pobjediti...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
ja mislim da nakon Shaktara nece moci hodat po terenu...nek im bude drago ako dobiju "samo" 3 golaomerbavarac je napisao/la:I ja se takodje nadam sutrasnjoj pobjedi bayerna, i da verder odigra najbolju utakmicu sezone i naravno pobijedi wolfsburg. Poslije poraza u finalu od shaktara verder ce pokusati obradovati svoje navijace pobjedom nad liderom ako bog da samo do sutra.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- rob do bagro
- Kontakt:
ma ako zijane od bremena onda stvarno nisu normalni pa gdje ces izgubiti titulu u zadnjoj tekmi...kako bih volio da s e ponovi hamburg,nadam se da ce danas bayern pobjediti stuttgart bilo bi stvarno sramota ako ne pobijede
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Čestitke za brušeni dijamant, čestitke za LP, čestitke za lijep završetak sezone
U narednih 2 mjeseca, slijedi onaj najteži dio sezone
P.S. Kakvi su im ono dresovi bili danas? Mislim na reklamu umjesto T-Mobile...

U narednih 2 mjeseca, slijedi onaj najteži dio sezone

P.S. Kakvi su im ono dresovi bili danas? Mislim na reklamu umjesto T-Mobile...
Höneß: Moj nasljednik je Christian Nerlinger
Sportski direktor minhenskog Bayerna Uli Höneß objavio je javno da će ga na kraju godine, kad definitivno napusti operativnu funkciju u stručnom stožeru, zamijeniti Christian Nerlinger...
- Od prvog srpnja Nerlinger će početi svoj mandat na mjestu sportskog direktora Bayerna - izjavio je dosadašnji sportski direktor kluba, koji istu dužnost neprekidno obnaša od 1979. godine, kada je naprasito prekinuo igračku karijeru zbog ozljede koljena u 28. godini.
Skupa s uredom i direktorskom foteljom, Höneß će 36-godišnjemu bivšem igraču Bayerna prepustiti i mjesto na klupi, koje je uvijek imao rezervirano uz trenera momčadi.
Pretpostavlja se da će Nerlinger uz sportski sektor kluba preuzeti i općenito direktorsku rolu.
Höneß će pak preseliti u Izvršni odbor minhenskog kluba te otamo usmjeravati i nadgledati Nerlingera.
Sportski direktor minhenskog Bayerna Uli Höneß objavio je javno da će ga na kraju godine, kad definitivno napusti operativnu funkciju u stručnom stožeru, zamijeniti Christian Nerlinger...
- Od prvog srpnja Nerlinger će početi svoj mandat na mjestu sportskog direktora Bayerna - izjavio je dosadašnji sportski direktor kluba, koji istu dužnost neprekidno obnaša od 1979. godine, kada je naprasito prekinuo igračku karijeru zbog ozljede koljena u 28. godini.
Skupa s uredom i direktorskom foteljom, Höneß će 36-godišnjemu bivšem igraču Bayerna prepustiti i mjesto na klupi, koje je uvijek imao rezervirano uz trenera momčadi.
Pretpostavlja se da će Nerlinger uz sportski sektor kluba preuzeti i općenito direktorsku rolu.
Höneß će pak preseliti u Izvršni odbor minhenskog kluba te otamo usmjeravati i nadgledati Nerlingera.
-
- Kontakt:
Sis........ ga Uliiiiiiiiii !!!!!!!!!!dr.adnan je napisao/la:Höneß: Moj nasljednik je Christian Nerlinger
Je li ti lahnulo, loptico? Ne moras se ba toliko ponavljati, nego izadji i proslavi to malo.lopta je okrugla je napisao/la:
Sis........ ga Uliiiiiiiiii !!!!!!!!!!

Dosta je vise frustracija, vrijeme je za slavlje...jel' tako? Haj zivio

Vom Jäger zum Gejagten
Ma pusti ga, napisao je to na 2-3 teme. Ignore.
Danas poslije utakmice, gledam na Ard pregled kola. Rummenige je rekao da Ribery ostaje 100%
Herta cetvrta, hvala Karlsruheu.
Danas poslije utakmice, gledam na Ard pregled kola. Rummenige je rekao da Ribery ostaje 100%

- Omerbavarac
- Kontakt:
ribery je napisao/la:Ma pusti ga, napisao je to na 2-3 teme. Ignore.
Danas poslije utakmice, gledam na Ard pregled kola. Rummenige je rekao da Ribery ostaje 100%![]()
Nadam se da su rijeci Rummenigea posljednje sto se tice transfera Riberya jer i ja bi volio da Ribery ostane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Van Bommela treba otjerati isto kao i Schweinsteigera. Što sam ovako počeo svoj komentar, pa jednostavno. Ljudi nisu čitavu sezonu ništa pokazali, 2 najgora igrača ne računajući Lella. Tu smo najtanji bili. Kako god treba pružiti ruku i priznati i čestitati Vukovima na tituli jer ih neće nikad više vidjeti. 5 godine 5 titula Bayerna, ako Bog da zapamtite ovaj post, jer sada će doći do promjena, Zhirkov skoro pa potpisao, 12 miliona lijevi bek na transfermarktu vrijedi i više. Odličan igrač, gledao sam ga par puta, ČUDO JE, Lahm će moći napokon da igra desno, još da dovedu i Akinfevva.....Hoće Gomeza i to ili Edina Džeku, i sam Kaiser je rekao da ga žele. Ako ćemo pošteno ja ne bi nijednoga u Bayernu, Gomez je bezze, a Edin nije za Bayerna , bolje mu je Engleska liga, ili još bolje Španska.
Ribery traži već stan u Madridu, ma moramo ga zadržati i dovesti još par igrača, mi smo elita i pripadamo u vrh, nismo prosjećne ekipe kojima odu najbolji igrači kada žele. Nema to smisla, idemo opet ako Bog da u vrh.
Ribery traži već stan u Madridu, ma moramo ga zadržati i dovesti još par igrača, mi smo elita i pripadamo u vrh, nismo prosjećne ekipe kojima odu najbolji igrači kada žele. Nema to smisla, idemo opet ako Bog da u vrh.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.