English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Duje koracima Dejana velikog u Southamptonu. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Da u Marseju nisu bili onda retardirani Duje bi već ulazio u četvrtu polusezonu na Anfieldu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Naravno da je City ubjedljivo najjači tim na svijetu. To barem navijači Liverpula treba da znaju jer bi se naosvajali titula da nije bilo Citya. Ja razumem da je do glave nerkelfca teško doprijeti ali eto, treba pokušavati pa šta bude.
41:34
Pa sto pocinjes sad opet kad su se taman cobani razisli 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mislim da je to gotova stvar,svakako dobar transfer za Arsenal potrebniji nam je nego Tilemans.Al nam gu jecer turi kroz gaće

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Meni je Luiz sila igrač. Prošle sezone sam ga konstantno hvalio, zna lopte, ima taj brazilski cigansko-fajterski mentalitet što će Arsenalu itekako dobro doći. Opet pametan izbor igrača i odličan transfer. Nema šta, Arsenal se mora uzeti za ozbiljno ubuduće.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakvq bi sila bili da smo se plasirali u lp,bilo bi jos novaca za pojacanja i vjerovatno bi dosla jos dva kapitalcs uz Zinchenka i Jesusa.bodi123 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:32Meni je Luiz sila igrač. Prošle sezone sam ga konstantno hvalio, zna lopte, ima taj brazilski cigansko-fajterski mentalitet što će Arsenalu itekako dobro doći. Opet pametan izbor igrača i odličan transfer. Nema šta, Arsenal se mora uzeti za ozbiljno ubuduće.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gdje nije sila igrač, dao nam gol iz kornera 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
Eh da je dovesti D.Luiza to vi već bio ozbiljan potez. Zato se sinoć nije radovao kada je matirao Ospinu iz kornera
41:34
Trosimo u pm net spend ovaj prelazni rok 90miliona,cekaju se odlasci AMN-a i Bellerina,vrlo lako ide ispod tih 90milki,al smo se istrosili

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Zadnjih par godina ugovora trošio je i on ali uglavnom na bukve.
Mada, jest mi žao malo jer u nekoliko navrata je imao ekipu koja je 100% mogla uzeti titulu i uvijek mu je falio 1 ili 2 igrača i vlasnici ga nikad nisu htjeli podržati.
Ornstein je neki dan baš pisao o tome kako porodica Kroenke nije htjela ulagati u klub dok nisu stekli potpuno vlasništvo nad 30% preostalog dijela vlasništva kojeg su tek 2019. kupili od Alishera Usmanova.
Tad nekako se i jesu počeli trošit novci ali tad smo bili strukturalno neorganizovani sa pogrešnim ljudima poput Raula Sanllehija npr. To je čovjek koji je pobjegao nazad u Španiju kad su se otkrile nepravilnosti u transferu Pepea.
Mislim da će budućnost bit dobra za klub ako nastave pametno radit i ako zadrže Artetu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Okej je pokusavat, al' nisi ti taj intelekt brate. Nemas faha za to i uredu je.
Nema sta po meni Arsenal ove god izgleda fantasticno, niko ovo nije ocekivao ovakav Boom, do sada smo se klali sa Cityem a sad Bgm moramo i sa Arsenalom, uglavnom top 3 ekipe ce bit City, Arsenal i Liverpool ko ce biti 4 ostaje da vidimo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Rejal osvaja lagano.
NEW: The FA are looking into the incident where a member of Newcastle's staff appeared to throw an object towards the Liverpool technical area after the Reds injury-time winner at Anfield last night. #lfc [bbc]
Ja sam vala očekivao da će biti dobri ove sezone. Bio je Arsenal dobar i prošle, ali ih je na kraju koštao uzak roster.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Amin. I to da raspored bude ovakav:
1. Liverpool
2. City
3. Arsenal
Al' ku*ac pajdo

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.