Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ko bi rekao da je Miretti
, niko nikad od nas to nije govorio i prije nego je i zaigrao. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ne mozes svaki put brisati igru…
Tesko stvaramo sanse, a jedva o golove dajemo…
Tesko stvaramo sanse, a jedva o golove dajemo…
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fuj fuj fuj
Forza Viola,3-4 komada treba da dobije otkaz,ucinite to
#allegriOUT
Forza Viola,3-4 komada treba da dobije otkaz,ucinite to
#allegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zanima me zbog cega Mireti igra ovako kako igra, a recimo Amer, Rabiot, Zakaria, Kostic, Locateli i slicni ne znaju li lopte primiti, dodati naprijed, a kamoli predriblati ili nedaj Boze asistirati.
Jel moguce da ovi mladji ne prisustvuju brifingu kada Allegri ovim igracima govori da ne dodaj, ne driblaju, da samo gube lopte ?
Ekipa ranga Lazia i Rome realno.
Jel moguce da ovi mladji ne prisustvuju brifingu kada Allegri ovim igracima govori da ne dodaj, ne driblaju, da samo gube lopte ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Mučno, ali 3 boda, jedino bitno
Nikakvog ritma u napadu, previše sporo, istrzano, neuigrano.
Miretti je dragulj. Imao je i grešaka što je normalno, 3 puta ide na šut umjesto asistencije, ali kako se kreće, kako prima loptu i šalje je dalje u jednom potezu, zna unaprijed šta će uraditi. Svaka čast
Protiv Fiorentine bit će i puno više prostora, a i Bonucci se vraća napokon. Fali još jedan igrač u odbrani koji zna s loptom. Ili bek da Danilo može na stopera ili stoper koji je pismen, ali eto. To, lijevi bek i prodorno krilo će biti najveći problem u toku sezone
Nikakvog ritma u napadu, previše sporo, istrzano, neuigrano.
Miretti je dragulj. Imao je i grešaka što je normalno, 3 puta ide na šut umjesto asistencije, ali kako se kreće, kako prima loptu i šalje je dalje u jednom potezu, zna unaprijed šta će uraditi. Svaka čast
Protiv Fiorentine bit će i puno više prostora, a i Bonucci se vraća napokon. Fali još jedan igrač u odbrani koji zna s loptom. Ili bek da Danilo može na stopera ili stoper koji je pismen, ali eto. To, lijevi bek i prodorno krilo će biti najveći problem u toku sezone
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zato jer se ovakav radja jednom u 20godina.Italia je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:47Zanima me zbog cega Mireti igra ovako kako igra, a recimo Amer, Rabiot, Zakaria, Kostic, Locateli i slicni ne znaju li lopte primiti, dodati naprijed, a kamoli predriblati ili nedaj Boze asistirati.
Max Allegri
Ne znam zasto se ljuti pored klupe? Pogotovo zasto u 90oj minuti? Radili su tacno ono sto je trazio, poslije gola u 9oj minuti, prestali igrati fudbal. Nakon sto 80 minuta nismo igrali fudbal ali smo se dobro branili, i to se mora priznati, on se ljuti? Po meni, neopravdano.
Momci su se trudili, rabiot najbolja utakmica, mireti crko, dusan se pobio sa svima, bremer zid, milik smekerski....
Ps. Joj sta ce nam neko uraditi ko stvarmo bude znao sta da radi sa 250 lopti koje im damo na centru i onda gledamo sta protivnik radi...to je moguci gangbang u najavi.
Momci su se trudili, rabiot najbolja utakmica, mireti crko, dusan se pobio sa svima, bremer zid, milik smekerski....
Ps. Joj sta ce nam neko uraditi ko stvarmo bude znao sta da radi sa 250 lopti koje im damo na centru i onda gledamo sta protivnik radi...to je moguci gangbang u najavi.
PSG.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Onaj krmak se ima obraza javiti na forum
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Još mu nije ispran mozak od strane pacova, kao i svi igrači kad tek dodju.Italia je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:47Zanima me zbog cega Mireti igra ovako kako igra, a recimo Amer, Rabiot, Zakaria, Kostic, Locateli i slicni ne znaju li lopte primiti, dodati naprijed, a kamoli predriblati ili nedaj Boze asistirati.
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema njega bar mjesec, a ovakva povreda može i do 12 sedmica. Sletio je direktno Rabiotu na nogu i izvrnuo zglob
"Dobro sam, malo fali"

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
3 boda ali tanko je ovo. Isto kao da ne treniraju i igraci izgledaju kao da su se prvi put vidjeli, nevjerovatno stvarno.
Nece ovako moci Max, da li ce se nesto okrenuti vidjecemo.
Vlahovic, Bremer, Miretti odlicni. Dobro je da se Di Marija vratio.
Jedino pozitivno je da smo dobili veznog igraca bravo mali. Okretan ide hrabro naprijed ne boji se. Bravo Miretti
Nece ovako moci Max, da li ce se nesto okrenuti vidjecemo.
Vlahovic, Bremer, Miretti odlicni. Dobro je da se Di Marija vratio.
Jedino pozitivno je da smo dobili veznog igraca bravo mali. Okretan ide hrabro naprijed ne boji se. Bravo Miretti
1946
Samo kontuzija za Woja, dobro je.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 sep 2022, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

Max ne smije da ga izvede vani jer zna da ovisimo o njemu,na kraju je sam sebe nagradio asistom. Treba naglasit da je on igrao EP za mlade, pripreme poceo tek 4.8 i djeluje dominantno u svakom segmentu. Draguljcina

Max Allegri
4 kola 1 primljeni gol
Jel to Theo Hernandez na tribinama
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Izvisili simpatizeri Spezie, izvisice i simpatizeri Fiorentine..
Ali prvo pobjediti PSG, pa idemo dalje..
Nego, ima li kakve pozitive ovdje? Sve negativci haman...
Zar nismo prosle godine u ovo doba imali 2 boda i gol razliku 4:6? Nama Romi zabise iz prekida...gol iz igre nismo dobili...
Prosle godine nam se desilo da smo vodili 2:0, pa zavrsilo 2:2, pa vodili 1:0, pa izgubili 1:2, vodili 1:0, pa 1:1..
Imamo gotovo novi tim, trebace vremena da se to uigra...Paredes ce donijeti ono sto cekamo...stabilnost..
U zadnjih pola godine imamo preko 10 novih igraca..
Ne branim ja Allegrija ni pod razno, samo treba malo i hladnom glavom razmisljati...lako je meni kad se naljutim..
Uvidio je i Allegri da smo sa Mirettijem dobili nesto novo..malac opet 90 minuta na terenu..
Nece to tako biti cijelu sezonu, barem ne ovu, ali.....nadoce...
Bice to dobar tim za mjesec/dva...
Jos kad se potpuno vrate Pogba, Marija...Bremer vrijedi i zadnji euro vec sada, samo mu pronaci pravog partnera..
Ide scudetto

Zar nismo prosle godine u ovo doba imali 2 boda i gol razliku 4:6? Nama Romi zabise iz prekida...gol iz igre nismo dobili...
Prosle godine nam se desilo da smo vodili 2:0, pa zavrsilo 2:2, pa vodili 1:0, pa izgubili 1:2, vodili 1:0, pa 1:1..
Imamo gotovo novi tim, trebace vremena da se to uigra...Paredes ce donijeti ono sto cekamo...stabilnost..

Ne branim ja Allegrija ni pod razno, samo treba malo i hladnom glavom razmisljati...lako je meni kad se naljutim..

Uvidio je i Allegri da smo sa Mirettijem dobili nesto novo..malac opet 90 minuta na terenu..

Jos kad se potpuno vrate Pogba, Marija...Bremer vrijedi i zadnji euro vec sada, samo mu pronaci pravog partnera..

Ide scudetto

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
- Kontakt:
Kakva sigurnost,nama ne treba to..nama treba da nas nešto šokira i trzne iz letargije, da konačno počnemo igrati..mani me se allegrijeve sigurnosti..to se zove alibi fudbal ili ti ga nedo bog napasti, da nam slučajno spezia ne bi uvalila 3 komada
#ALLEGRIOUT
Par korekcija, Mireti je trenutno najbolji Juventusov veznjak, bice van terena samo kad bude odmarao, Bremer vec sad ima partnera, Danilo,Gati,Bounci se idealno nadopunjuju.Juventinisimo je napisao/la: ↑01 sep 2022, 04:25Izvisili simpatizeri Spezie, izvisice i simpatizeri Fiorentine..![]()
Imamo gotovo novi tim, trebace vremena da se to uigra...Paredes ce donijeti ono sto cekamo...stabilnost..![]()
Uvidio je i Allegri da smo sa Mirettijem dobili nesto novo..malac opet 90 minuta na terenu..![]()
Ide scudetto![]()
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.