Safet Sušić - Pape

Željovac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2011, 15:28

Pasodzigera je napisao/la:Pa sto to taj tvoj sa potpisa ne preuze ikad reprezentaciju i dovede nas na neko od prvenstava?
U potpisu mu je pjesma za Amara Osima. A nemoj samo živ bio Sušiću pisati k'o plus to što nas je ikako preuzeo. Da je mogao naći klub i bolju reprezentaciju da vodi, to bi i uradio. Preuzeo nas je čisto jer u tom momentu(a i ubuduće) nije mogao ni sanjati bolju priliku za ličnu promociju, kako bi ga nekad i neki klub angažovao. Da je imao reputaciju Ivice, nikad nas ne bi ni pogledao. I sam kaže da je milion puta odbio da vodi reprezentaciju BiH, a alternative su mu bile iz donjeg doma turske lige. :roll: Patriota pravi! :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 feb 2011, 15:33

Željovac je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Pa sto to taj tvoj sa potpisa ne preuze ikad reprezentaciju i dovede nas na neko od prvenstava?
U potpisu mu je pjesma za Amara Osima. A nemoj samo živ bio Sušiću pisati k'o plus to što nas je ikako preuzeo. Da je mogao naći klub i bolju reprezentaciju da vodi, to bi i uradio. Preuzeo nas je čisto jer u tom momentu(a i ubuduće) nije mogao ni sanjati bolju priliku za ličnu promociju, kako bi ga nekad i neki klub angažovao. Da je imao reputaciju Ivice, nikad nas ne bi ni pogledao. I sam kaže da je milion puta odbio da vodi reprezentaciju BiH, a alternative su mu bile iz donjeg doma turske lige. :roll: Patriota pravi! :roll:
Patriota pravi se pokazao 1993-ce ,al ocito ti to ne znas. Nesto ne vidjeh 93-ce ostale da se osnuje reprezentacija BIH i pomogne ;)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 13 feb 2011, 15:34

Pasodzigera je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Rođen si kao seljak, neka si šta ima veze! Pa si stekao slavu neviđenu, ali ne, to ti nije bilo dovoljno, morao si se vratiti da sve *aebeš i da dokažeš da od korijena nisi odmakao ni pedalj! Od ovaca si krenuo, njima ćeš se na kraju i vratiti!

Toliko o Safetu Sušiću igračkoj legendi zvanoj "pape", a danas još poznatijem u narodu kao, *ARINA od selektora!

Molio bih da moj post ne citiraju "razni Šabani" jer im je lingvistika i dijalog na nivou 9-ogodišnjaka! Na iste se neću obazirati jer sastavi tipa: Šta je pape radio na raspustu me ni najmanje ne interesuju!
Pozdrav!
Profesore,doktore ,kralju fudbala,ma nek si nam reko. Neka si ti jedini ciji se postovi ne smiju citirati i nek smo mi svi 9-togodisnjaci,a ti stara skolovana faca. Pa sto to taj tvoj sa potpisa ne preuze ikad reprezentaciju i dovede nas na neko od prvenstava?Sto to tvaj sa potpisa ubroja i svoju rodnu grudu Bosnu u zemlje kad je rekao da nece trenirati nikog sa prostora bivse Jugoslavije? Zar je to njegova rodna gruda zasluzila,koja mu je i donjela uspjeh u zivotu?! Dolazis ovdje pljuvati po Safetu samo zato sto je iz Sarajeva,mislim na klub,jer vi Sarajlije ste jedini gradjani u BIH,pa i svijetu.U BIH osim Sarajeva i nema grada,svi ostali su seljaci za vas,jer vi ste najskolovaniji,najpametniji,naj,naj,naj. Ne nece nacija na Bilinom Polju pljuvati po Papetu,ako se i to desi dolazice od OTPADAKA,SMECA,IZRODA,ISFRUSTRIRANIH LJUDI KOJI NISU IMALI SEX-A U ZIVOTU i vidili onu zensku stvarku samo preko TV-a,eh ti ce pljuvati po najvecoj fudbalskoj legendi koja se rodila na prostoru bivse Jugoslavije.
E nek si je ti vidio PAPČICU sve što je čovjek rekao stoji.**** vas Pape,seljačina još ne zna pričati a živi u Parizu 100 godina

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2011, 15:55

Pasodzigera je napisao/la:Patriota pravi se pokazao 1993-ce ,al ocito ti to ne znas. Nesto ne vidjeh 93-ce ostale da se osnuje reprezentacija BIH i pomogne ;)
Igrao za reprezentaciju. Super. Meša je bio prvi kapiten reprezentacije, a Osim je dao ostavku na mjesto selektora Jugoslavije zbog napada na Sarajevo i BiH, kad su se mnogi pravili ludi. Znaš ti dobro zašto je Sušić preuzeo reprezentaciju i ni on to ne krije, koliko znam. Bježao je od nje koliko je god mogao, dok nije ispucao sve manje turske klubove i dok nije izrasla vrlo kvalitetna generacija naših fudbalera. A sve i da je pregolem patriota, a daleko je od toga, najbitnija od svega je sposobnost da radi svoj posao. Izgleda i da nije loš čovjek, ali to fakat ne treba da ima ni gram važnosti. Samo potezi na mjestu selektora i to je to. I izabran je od saveza iz inata navijačima, koji su u većini bili za Barbareza, a kojeg su ponizili nekakvim razgovorima kad je sve sa Sušićem bilo gotovo :oops:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 feb 2011, 17:29

Joj glupog razmisljanja pa normalno da je Susicu nasa repka odskocna daska.Sta tu ima cudno..Sta bi to Barbarezu bila.Samo Barbarez je pametan pa zna koju statru da pukne glupim Bosancima..Sto je rekao Njemcima da je nedgovorno da uzme prvi tim Hamburga jer nema iskustva..
Znaci Ceska ne treba primiti ni jednog naseg fudbalera jer nasi igraci smatraju njene klubove kao odskocnom daskom za nesto vise..
Jel to matere ti Zeljovac ti bi sad mijenjao selektora

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 feb 2011, 17:32

aziz je napisao/la:E nek si je ti vidio PAPČICU sve što je čovjek rekao stoji.**** vas Pape,seljačina još ne zna pričati a živi u Parizu 100 godina
Je li onda i Mesa seljak?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 18:04

Željovac je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Patriota pravi se pokazao 1993-ce ,al ocito ti to ne znas. Nesto ne vidjeh 93-ce ostale da se osnuje reprezentacija BIH i pomogne ;)
Igrao za reprezentaciju. Super. Meša je bio prvi kapiten reprezentacije, a Osim je dao ostavku na mjesto selektora Jugoslavije zbog napada na Sarajevo i BiH, kad su se mnogi pravili ludi. Znaš ti dobro zašto je Sušić preuzeo reprezentaciju i ni on to ne krije, koliko znam. Bježao je od nje koliko je god mogao, dok nije ispucao sve manje turske klubove i dok nije izrasla vrlo kvalitetna generacija naših fudbalera. A sve i da je pregolem patriota, a daleko je od toga, najbitnija od svega je sposobnost da radi svoj posao. Izgleda i da nije loš čovjek, ali to fakat ne treba da ima ni gram važnosti. Samo potezi na mjestu selektora i to je to. I izabran je od saveza iz inata navijačima, koji su u većini bili za Barbareza, a kojeg su ponizili nekakvim razgovorima kad je sve sa Sušićem bilo gotovo :oops:
Opet se sve svodi na isticanje klupske pripadnosti, Kakve sada Bazdarevic ima veze, tema je o Susicu, kada Bazdarevic bude selektor onda cemo o njemu, pa cu ja prvi spomenuti da je bio kapiten reprezentacije kada su mnogi izbjegavali reci da su Bosanci. Ivica Osim je bio i ostao Yugosloven (u prevodu i Hrvat i Bosanac i Srbin i Slovenac, Makedonac...). I nije dao ostavka na mjesto selektora YU kada se Sarajevo bombardovalo (Yugoslavije mnogo prije toga nije bilo), vec na mjesto trenera Partizana. Sa Osimom nemam problema, stara skola i fudbalska i komunisticko politicka...ali kad ga vec potezete rekao bih da je cudno sto je i ostao na klupi Partizana sve do bombardovanja Sarajeva. Agresija na Bosnu pocela me mnogo ranije...A i licno sam ga slusao kada komentarise utakmice SP u zagrebackom studiju za Hrvatsku reprezentaciju govori "nasa reprezentacija, nasi igraci...". Kao slag na tortu ide izjava da "NIKADA NECE VODITI NITI JEDNU SELEKCIJU SA PROSTORA BIVSE YU". Znaci, sve u isti kos? Kazem, ja bi sve to ostavio iza, jer nikome ne ide u prilog nekakvo klupsko natezanje, uporedjivanje...Jos jednom - selektor je SAFET SUSIC PAPE - i molim ucesnike u diskusije da to prime k'znanju, a ako ne mogu neka dudlaju i kvit.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 feb 2011, 18:25

Susicu veliki plusevi za sve sto radi na uvodjenju profesionalnosti u repci. Ove bitke sa igracima koji ne zele da se podrede kolektivu imace i veoma pozitivne efekte za dolazece trenere.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 18:29

otpravnik_vozova je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Rođen si kao seljak, neka si šta ima veze! Pa si stekao slavu neviđenu, ali ne, to ti nije bilo dovoljno, morao si se vratiti da sve *aebeš i da dokažeš da od korijena nisi odmakao ni pedalj! Od ovaca si krenuo, njima ćeš se na kraju i vratiti!

Toliko o Safetu Sušiću igračkoj legendi zvanoj "pape", a danas još poznatijem u narodu kao, *ARINA od selektora!

Molio bih da moj post ne citiraju "razni Šabani" jer im je lingvistika i dijalog na nivou 9-ogodišnjaka! Na iste se neću obazirati jer sastavi tipa: Šta je pape radio na raspustu me ni najmanje ne interesuju!
Pozdrav!
Prije nego das bilo koji komentar moras se upitati sta je nagnalo ovoga covjeka da napise ovakav post. Totalno losi rezultati reprezentacije? Nikakva igra, uprkos sto su u ekipi sve same zvijezde najpoznatijih evropskih klubova, koji nikako nisu kako neko lazno nabroja, u zadnjem kolu uglavnom presjedili na klupama ili na tribinama? Glupost? Bolest? Ljubav? Ljubomora?...Posto prvo dvoje ne moze doci u obzir jer i najokoreliji protivnici Susica pocinju da saginju noseve pred igrom reprezentacije BiH, znaci nije to...a ne bi rekao ni da je ovaj covjek nesto posebno glup, niti je na nivou devetogodisnjaka i osnovca (kako kao glavni argument da nekoga oblati voli reci Zeljinovac :D ). Ostaje onda kombinacija belesti i ljubomore...Ocito je decko kao navijac Zelje dozivljavao nervne lomove nako briljantnih Papetovi igara kada je resetao i Zelju, ali i Rumune, Argentince, Talijane...Vjerovatno se tada u momcicu rodila mrznja koju nikada nije mogao prevladati pa mu ovo dodje kao kec na desetku, da izbaci taj svoj otrov, te frustracije. Neka, zdravo je to, zivjeti sa frustracijama i nocnim morama u vidu sna kako ga Pape uvaljuje Skrbi,Janjusu,Suici... je zaista tesko. Kementarisati njegov tekst? Sta komentarisati? Tu zapravo nema niceg konkretnog osim eto cinjenice da je Pape rodjen kao seljak???? Pa pedddercicu, neka si ti rodjen kao gradjanin, jakih mi gradova po Bosni, bi reko da su te isprnuli negdje oko Statue Slobede u Njujorku ili da si u najmanju ruku napravljen na zidinama ajfelovog tornja. Sto je dosao? Sto je uzeo mjesto, moze bit Osimu? A raja vapila "sto nam legende nece u savez, sto bjeze od nas ko djavo od krsta, gdje su Susic, Bajevic, Halilhodzici". Onda kada dodju - sto su dosli? E yebbo ja nas - ma u stvari yebbo ja vas, sto da sebe, i mnoge druge normalne ljude - ubrajam u tu salabajzersku skupinu. Zvizdace mu u Zenici? Hoce, vjoravtno isti oni, koji su psovali Markale, pravi navijaci i pravi Zenicani, Bosanci i Hercegovci sigurno nece. U stvari neka zvizdi cijeli stadion ako igra bude za zvizdanje, ali ti vise govoris o linchu o psovanje, licnom vrijedjanju. Vec sam rekao ali da opet ponovim, to ce raditi oni koji su nadjebavajuci se sa navijacima Zelje ili Sarajeva "pjevali" - "Yebemo vam Markale". Ti i jos neki ovdje ko da bi podrzavali takve, samo ako ti je u interesu i ako je protiv Susica. Prema tome momak iskreno se nadam da ti je sada malo lakse kada si ovo izrecitovao, da si se oslobodio bar djela frustracija iz mladosti i da ce one opadati uprkos cinjenici da je taj strasni Pape jos sad i selektor kao da mu nije bilo dosta da ti bol nanosi dok je igrao. Ali razumi i ti nas i nemoj vise ovako: svakakvih budala mi ovdje trpimo, pokusavamo pomoci nekom vrstom terapije...ali nakotilo se toga u zadnje vrijeme a jos postaje i agresivno. Ziv bio postedi nas svojih bolesnih i nepovezanih baljezganja.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 13 feb 2011, 18:42

Ma kako neki gledali na Safeta, potez koji je povukao protiv Asmira je sasvim ok., i nadam se da ce sa Senaidom prvom prilikom razgovarati o njegovom nestasluku... Asimrov gest se ponavlja vec drugi put zaredom i tu vise nema opravdanja tpa: "dalek put, kad moze Dzeko mogu i ja, izgubicu mesto prvo golmana u Stoku...."!

Reprezentacija je kao vojska! Ili sluzis casno i posteno, ili je eskiviras...
U danasnje doba to je u neku ruku drzavni organ... sportisti danas imaju ulogu amabasadora zemlje iz koje dolaze i zato se prema dresu treba vojnicki ophoditi, tj., nema i ne postoje reci "necu i ne mogu!"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 feb 2011, 18:45

Reprezentacija je svetinja, tako se ovdje pise i to je tacno. Za reprezentaciju se uvjek traze najbolji igraci, selektori, pomocnici, doktori itd... Kod nas je to sve tako osim selektora, hajd mogu da skontam nekako da je nekom igracu repka odskocna daska, ono trener ga pogura, nasavjetuje ga kako da igra, nalozi ga, ovaj zabije koji gol, skonta neke stvari u fudbalu i proda se u neki dobar klub i onda i reprezentacija ima hajra od tog "guranja", ali SELEKTOR, pa dajte ljudi, tu treba da bude mrtvi profesionalac, veliki srucnjak, ma doktor za fudbal, da ima taktike, strategije u malom prstu, da bude nevidjeni lozionicar, a mi dovodimo Susica koji ne moze voditi Erzumspor, Malatiaspor i sl.turske nizerazredne klubove koji i u tim klubovima dobije otkaz. :shock:
I takavog trenera vi podrzavate, vi kontate da ce nas takav trenerski otpad odvesti na EP ili SP, ma nece nikad garantujem vam.
Nama treba selektor koji je "faca", koji ima reputaciju svjetskog trenera, koji iza sebe ima rezultate i uspjehe, za kojeg je dunjaluk cuo... imamo mi takvih trenera podosta, a oni ako nece da se prihvate tog posla onda nam jedino preostaje da platimo nekog stranca da nas on vodi, sponzori se uvjek mogu naci. Ovo sve pricam pod uslovom da zelimo plasman na E(S)P.
Dajmo ljudi opametimo se vise jednom...
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 13 feb 2011, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 feb 2011, 18:46

@Saban
Par dana ti citam postove i samo mogu reci svaka cast !!! Ovi tipovi sto ih spominjes nisu sigurno gledali Susica to su sve mladjarija koja u svom zivotu nisu nikada vidjeli i navijali za profesionalca igraca uzivo (OVO BUKVALNO) ne krivim ih zato samo zalim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 18:48

Za Ibricica sam vec rekao - trebalo bi odvagati i prema tome postupiti. Ima i olaksavajucih, ali i otezeavajucih okolnosti (ja bi ga kaznio na neki nacin). Ne znam samo kako bi to islo da se on prijavi Fifi- negdje gore procitah da je automatski suspendovan i da ne moze igrati pet dana za svoj klub. Koja bi svrha Ibrine prijave bila ako je tih pet dana ta kazna, njegov tim svakako i neci imati zvanicne utakmice u tih pet dana? De je ispao djubre, jeste, yebo ga punac i cijeli Split.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 feb 2011, 18:50

A čemu onda ovo
Ovo mu je, da tako kažem, bio prvi prekršaj.
? Da l' to znači da će i Hasagić, Ibišević, Salihović, Medunjanin, Misimović, Spahić, Mujdža, Lulić itd, moći jednom neopravdano izostati? Jer, i njima bi to bio 1. prekršaj, zar ne? Dakle, vjerovatno će i s njima(ukoliko urade nešto slično k'o Ibričić) Pape samo popričati i potapšati po ramenu. :roll:

Ukoliko se Begović kazni, treba se kazniti i Ibričić. Nije valjda da ćemo se odreći jednog odličnog golmana(činjenica da Hasagić i Šehić nisu Begovićeva klasa), a da ćemo se izviniti Ibričiću(a tu imamo barem 2 kvalitetnija igrača: Pjanić i Misimović)? :(

Izgleda da Pape ne razmišlja kada je u kontaktu sa novinarima, jer se do sada barem 5-6 puta pošteno obruk'o kada je odlučno stao ispred njih da da neku izjavu.

Bolje da ništa ne govori, nego da se ovako još više ukopava. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 18:55

Harrison je napisao/la: ...ali SELEKTOR, pa dajte ljudi, tu treba da bude mrtvi profesionalac, veliki srucnjak, ma doktor za fudbal, da ima taktike, strategije u malom prstu, da bude nevidjeni lozionicar, a mi dovodimo Susica koji ne moze voditi Erzumspor, Malatiaspor i sl.turske nizerazredne klubove koji i tim klubovima dobije otkaz. :shock:
I takavog trenera vi podrzavate, vi kontate da ce nas takav trenerski otpad odvesti na EP ili SP, ma nece nikad garantujem vam.
Nama treba selektor koji je "faca", koji ima reputaciju svjetskog trenera, koji iza sebe ima rezultate i uspjehe, za kojeg je dunjaluk cuo... imamo mi takvih trenera podosta, a oni ako nece da se prihvate tog posla onda nam jedino preostaje da platimo nekog stranca da nas on vodi, spoznori se uvjek mogu naci. Ovo sve pricam pod uslovom da zelimo plasman na E(S)P.
Dajmo ljudi opametimo se vise jednom...
Cekaj momak, je li ti pricas o BiH selektoru ili o selektoru neke od zapadnih drzava gdje zivis. Ko da mi ne znamo da je bolji selektor onaj koji je vodio Real Madrid, Barcelonu, Mancester...od onoga koji je vodio turske timove...ama jedva smo i ovoga dobili jer su ostali kandidati bili za horror filmove...Safet je najbolje MOGUCE rjesenje, zamamti to. I treba ga pustiti da radi, da zavrsi ove kvalifikacije na miru, pa cemo onda natenane, sve ostalo je kontraproduktivno. Nadam se da si dobronamjeran, da nisu jedan od onih klubasko obojenih i da je ovo moje vrijeme tj. objasnjenje posluzilo necemu te da nisam pogresio sto sam imao strpljenja.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 18:57

kimbo je napisao/la:@Saban
Par dana ti citam postove i samo mogu reci svaka cast !!! Ovi tipovi sto ih spominjes nisu sigurno gledali Susica to su sve mladjarija koja u svom zivotu nisu nikada vidjeli i navijali za profesionalca igraca uzivo (OVO BUKVALNO) ne krivim ih zato samo zalim.
Hvala!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 feb 2011, 19:12

zasto mjesas igracku i trenersku karijeru ??? :roll:

mi od njegove igracke karijere nemamo nikakve koristi...svi ovde znaju kakav je igrac bio i zato mu se kapa skida...
trenerska karijera je bitna..koju on nema...
i zar je to toliko tesko priznati ??? :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 feb 2011, 19:13

Kreno je kako treba (Atlanta) i sad mi zao sto mu ovo servirase reprezentativci. Boga mi nije mu lahko :cry: Sta sad ?
Od mene podrska ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 feb 2011, 19:19

Saban je napisao/la:Cekaj momak, je li ti pricas o BiH selektoru ili o selektoru neke od zapadnih drzava gdje zivis. Ko da mi ne znamo da je bolji selektor onaj koji je vodio Real Madrid, Barcelonu, Mancester...od onoga koji je vodio turske timove...ama jedva smo i ovoga dobili jer su ostali kandidati bili za horror filmove...Safet je najbolje MOGUCE rjesenje, zamamti to. I treba ga pustiti da radi, da zavrsi ove kvalifikacije na miru, pa cemo onda natenane, sve ostalo je kontraproduktivno. Nadam se da si dobronamjeran, da nisu jedan od onih klubasko obojenih i da je ovo moje vrijeme tj. objasnjenje posluzilo necemu te da nisam pogresio sto sam imao strpljenja.
Ja pricam o BH selektoru, naravno. Ako je Safet najbolje rjesenje onda se pitam koje je najgore. Cilj je plasirati se na EP, a mi to sa Safetom ne mozemo definitivno. Ne znam kako jos to ne shvatas. Nasa repka sa Safetom nije postala zaj.ebana, nije podigao ekipu na visi psihicki i igracki nivo. Ekipa nam nema karakter, donekle smo ga imali sa Cirom.. Ciro je smece, prodao bi sve svoje za saku eura, ali smo sa njim opet licili na nesto...
Onaj otpravnik je napisao odlican post samo mu zamjeram puno sto vrijedja Safeta kao covjeka, Sajo je ljudina, ali zaista se nije trebao prihvacati ovog posla koji ne zna raditi. Sto kaze mogao je uzivati u Parizu (ili na Carsiji) sa svojom madam i da sacuva ugled koji je stekao kao igrac.
Skupo ce nas kostati ako ga pustimo da zavrsimo ove kvalifikacije, jer ako ne dobijemo Rumune onda ove kvalifikacije mozemo dovrsiti sa igracima iz BH lige. Ako odlucimo da halalimo ovo EP onda ga ostavimo.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 19:23

T-MAC je napisao/la:
zasto mjesas igracku i trenersku karijeru ??? :roll:

mi od njegove igracke karijere nemamo nikakve koristi...svi ovde znaju kakav je igrac bio i zato mu se kapa skida...
trenerska karijera je bitna..koju on nema...
i zar je to toliko tesko priznati ??? :roll:
Kao prvo - nije tacno da mi od njegove igracke karijere namamo nikakve koristi. Kada se kaze "najbolji igrac PSG SVIH VREMENA - BOSANAC SAFET SUSIC" Bogami meni nesto toplo oko srca, ne znam za tebe, mozda se nelagodno osjecas sto vise ne kazu Yugosloven - Safet Susic. Pa jos kada se zna da je u jeku najvece agresije ja moju zemlju, BiH...taj i takav Pape obukao dres sa ljiljanom, opet mi nesto tolpo oko srca dodje...ne znam kako je sa tobom jer je u to vrijeme ta JNA razarala moju zemlju...
O trenerskoj karijeri mi se moglo diskutovati, ali je sigurno da je bila bogatija od bilo kojeg kandidata za selektora BIH. Je li ima tu nejasnoca, prijatelju?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.