I to sto kazes, evo izgleda da je testira

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I to sto kazes, evo izgleda da je testira
Partey je out 2 sedmice. Zincenko trenirao i juce al ga nema et.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:35Dobra pobjeda, 5/5, nadam se da ćemo za vikend ostat neporaženi, kakva je situacija sa zabavom i Zinchenkom za vikend, imaju li šanse za nastup?
Zqbava nema,Zinch ima ali sada izgleda nema Odegardbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:35Dobra pobjeda, 5/5, nadam se da ćemo za vikend ostat neporaženi, kakva je situacija sa zabavom i Zinchenkom za vikend, imaju li šanse za nastup?
E vala ti svaka čast za ove linkove.Federer17 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:06https://balkanprenosi.live/match/football/10385574
Probajte ovdje, ja sam pustao ovaj Arenin i radi.
Dobra igra i pobjeda. Ne moze bolje. Rezultat je nebitan dok su tri boda tu.Brokula je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:37Partey je out 2 sedmice. Zincenko trenirao i juce al ga nema et.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:35Dobra pobjeda, 5/5, nadam se da ćemo za vikend ostat neporaženi, kakva je situacija sa zabavom i Zinchenkom za vikend, imaju li šanse za nastup?
Imali smo xG 3.1, i postigli 2 gola. Liverpool proslo kolo xG 3.8 i dali 9![]()
Ma yebeš xG, totalno nebitan podatak pored bodova. Doći će i realizacija, jednostavno mora pored ovakve igre kakvu trenutno gledamo.Brokula je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:37Partey je out 2 sedmice. Zincenko trenirao i juce al ga nema et.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:35Dobra pobjeda, 5/5, nadam se da ćemo za vikend ostat neporaženi, kakva je situacija sa zabavom i Zinchenkom za vikend, imaju li šanse za nastup?
Imali smo xG 3.1, i postigli 2 gola. Liverpool proslo kolo xG 3.8 i dali 9![]()
Uzet cemo Manchester u hendikepu,ubit cemo ih nogama i nije ni vazno ko ce igrati,oni su qurtoni zivi tu se ne smije ostati bez bodova.Nesmijemo nasjesti na ono njihovo kao protiv Liverpula,ja mislim da cemo ih samljet.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:127 bodova se bjezi Liverpoolu, 4 boda Totasima not bad.
A sad nazalost slijede prvi rasuti bodovi.
Arteta je dobar skaut, ima fino oko za talenat i zna naći tehnički kvalitetne igrače.
Ja sam malo skeptičan nešto, dobra im je odbrana trenutno sa izmjenama ovim u zadnje vrijeme + vjerovatno Casemiro starta umjesto škotskog čempionšpig igrača, jedino da im penzioner s madeire bude na terenu, ali X je jak jako dobar naročito na OT, + nam nema parteya...topnik1 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:16Uzet cemo Manchester u hendikepu,ubit cemo ih nogama i nije ni vazno ko ce igrati,oni su qurtoni zivi tu se ne smije ostati bez bodova.Nesmijemo nasjesti na ono njihovo kao protiv Liverpula,ja mislim da cemo ih samljet.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:127 bodova se bjezi Liverpoolu, 4 boda Totasima not bad.
A sad nazalost slijede prvi rasuti bodovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.