RŠD Velež Mostar
- DzananMusa11
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kako me brate nigdje nije bilo ? Svaki sam uspjeh propratio, svaku utakmicu pogledao koju sam mogao radi prirode posla, ali opet naglašavam rezultati su ono što mi svi tražimo, super je imat stadion, restoran, ali rezultati su ono sto dovlači navijače, što prodaje karte, što puni fan shop, sto prodaje virtualne karte kad je stadion bio pod suspenzijom. Bez rezultata nema ništa, nema navijača, a za nas se lopta igra, ne da se neko hvali kako je napravio stadion, sta ce ti ako nema ko na njemu da igra. NIkad nikom od nas nije nazuljala ni stolica, ni to sto nema krova, ni ovo, ni ono.
Na stranu moje prepucavanje sa par likova, to je bilo samo trolanje glupih natpisa tipa pikin ovo, pikin ono.
Hoces malo da te prosvjetlim o nekim stvarima? Mislis da je sve ono sa suspenzijama plod slucajnosti, da je neko na svoju ruku zapalio ono auto? Netom nakon toga ide slikanje sa Vickom po Antaliji ? Dosle su pare i počela je borba za dio kolača. MI ekipu nismo nadograđivali, pustili smo Feđu da radi čuda, to sam napisao barem 20 puta, da Feđa pravi od go*ana pitu, godinama. NIje do OSima, jednostavno imamo skupino netalentovanih, umišljenih igrača koje je Feđa fantastično držao pod kontrolom. Sada sve izlazi na površinu, za mene je OSim nula trener, al on je najmanje kriv za sliku na terenu.
Dalje ide slikanje sa SDA ( koja je ponavljam moja stranka ) i što je bilo totalni promašaj, najveća greška ikad napravljena, i tad sam to napisao. Dolazi do rastanka sa Feđom, ja tvrdim da to sigurno nije sve njegovo maslo, laganje i petljanje, htio dovest neke igrače? To je bilo tek nakon oglašavanja dotičnog gospodina o Feđi, to je uradio iz hira.
Nabijanje cijene karte za Evropske utakice, nepoštivanje nas koji smo za VElež anjvise dali, al nema veze, nije ni to uvijek. I onda dolazimo do onih majica pred utakmicu sa Hamrunom, ko nije tu vidio da se nešto čudno dešava nema pojma o životu.
Šta je rješenje? Nema ga, zasukat rukave i rkenut kako se krenulo prije 4-5 godina. Svi zajedno, svi za Velež i bez jednoumlja, Neke su uspjesi poljuljali, uspavali, Hasić se zasitio borbe sa vjetrenjačama, ali ne smijemo zaboraviti da ju je on sam kreirao, to je njegova greška.
Ljudi zabroavljaju da je nas penal u 90 protiv Borca 90 posto koštao titule, godinu ipo nakon toga se borimo za opstanak. Bez sviju se može, osim bez struke, sportske. Feđa Dudić je zaslužan 70 posto za svu radost zadnje 3 godine koju smo imali, ostali svi skupa 30.
MI sada moramo istrpiti Osima jer je neko procjenio da on treba biti taj, taj ko ga je doveo treba iz svog džepa da mu isplati ugovor i da ga se nabije nogom iz Mostara, ali moramo i dovesti igrače ako želimo da ne ispadnemo, jer realnost je da smo mi u borbi za opstanak, sa igrom koja 3 boda ne bi obećala ni protiv Lokomotive !
Na stranu moje prepucavanje sa par likova, to je bilo samo trolanje glupih natpisa tipa pikin ovo, pikin ono.
Hoces malo da te prosvjetlim o nekim stvarima? Mislis da je sve ono sa suspenzijama plod slucajnosti, da je neko na svoju ruku zapalio ono auto? Netom nakon toga ide slikanje sa Vickom po Antaliji ? Dosle su pare i počela je borba za dio kolača. MI ekipu nismo nadograđivali, pustili smo Feđu da radi čuda, to sam napisao barem 20 puta, da Feđa pravi od go*ana pitu, godinama. NIje do OSima, jednostavno imamo skupino netalentovanih, umišljenih igrača koje je Feđa fantastično držao pod kontrolom. Sada sve izlazi na površinu, za mene je OSim nula trener, al on je najmanje kriv za sliku na terenu.
Dalje ide slikanje sa SDA ( koja je ponavljam moja stranka ) i što je bilo totalni promašaj, najveća greška ikad napravljena, i tad sam to napisao. Dolazi do rastanka sa Feđom, ja tvrdim da to sigurno nije sve njegovo maslo, laganje i petljanje, htio dovest neke igrače? To je bilo tek nakon oglašavanja dotičnog gospodina o Feđi, to je uradio iz hira.
Nabijanje cijene karte za Evropske utakice, nepoštivanje nas koji smo za VElež anjvise dali, al nema veze, nije ni to uvijek. I onda dolazimo do onih majica pred utakmicu sa Hamrunom, ko nije tu vidio da se nešto čudno dešava nema pojma o životu.
Šta je rješenje? Nema ga, zasukat rukave i rkenut kako se krenulo prije 4-5 godina. Svi zajedno, svi za Velež i bez jednoumlja, Neke su uspjesi poljuljali, uspavali, Hasić se zasitio borbe sa vjetrenjačama, ali ne smijemo zaboraviti da ju je on sam kreirao, to je njegova greška.
Ljudi zabroavljaju da je nas penal u 90 protiv Borca 90 posto koštao titule, godinu ipo nakon toga se borimo za opstanak. Bez sviju se može, osim bez struke, sportske. Feđa Dudić je zaslužan 70 posto za svu radost zadnje 3 godine koju smo imali, ostali svi skupa 30.
MI sada moramo istrpiti Osima jer je neko procjenio da on treba biti taj, taj ko ga je doveo treba iz svog džepa da mu isplati ugovor i da ga se nabije nogom iz Mostara, ali moramo i dovesti igrače ako želimo da ne ispadnemo, jer realnost je da smo mi u borbi za opstanak, sa igrom koja 3 boda ne bi obećala ni protiv Lokomotive !
Prenesi im da dovedu Stojana Vranješa odgovara ovom stilu igre , dobro bi nam došao. @rainman
Kao prvo hvala na informacijama. Kakve su šanse da će Hasić činiti novi UO?RainMan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:40Sljedecih sedmica ne treba ocekivati bilo kakve vece promjene u klubu. Trenutno Husnic i Kevelj vode kamapnju za pronazalak ljudi koji bi mogli zamijeniti bivsi UO. Za sada potraga nije urodila plodom. Predlozena je zvanicno jedna uspjesna zena iz Mostara koja vec dugo pravi odlicne razultate u privatnom sektoru i specijalizovana je za organizaciju i teambulding, a ideoloski neutralna. Vec neko vrijeme obe struje zele da je uvedu u UO. Ideja je bila da bude spona izmedju dvije strane. Medjutim, za sada nije prihvatila ponudu. Ne zelim da imenujem radi narusavanja privatnosti osobe.
Tacno. Odluka nije bila jednoglasna.
Sto se tice trenutne situacije s trenerom, kratki poziv je obavljen jutros. Amar Osim definitivno ostaje kao trener u narednom periodu. Rekao je da osjeti "lagani napredak" i da ce se ekipa uigrati. Naveo je brojne povrede kao razlog losih rezultata. Osima cemo gledati kao trenera Veleza definitivno u narednom periodu. On za sada nema nikakvu namjeru da ide, a Velez trenutno nema mogucnosti da trazi alternative radi poznate situacije sa UO. Nakon odlaska Sose, de facto nema niko kvalifikovan ko bi mogao voditi zvanicne pregovore sa novim kandidatima sve da Velez ima potencijalne kandidate za novog trenera.
Bilo je direktnih sastanaka izmedju Husnica i Zeljkovica, ail je UO bio s tim upoznat. Glavna tema je bila zakljucivanja ugovora za radove na terenu.
-
- Kontakt:
to je 100% tacno znam za jedan put 100% znam i kako je isao.
Za ostale susrete pojma nemam. Niko nije znao za to.
I nije sa Vicom nego cini mi se sa Pilavom da je imao sastanak
Cinjenica da je u subotu bio siguran da ce podnjeti ostavku, a do danas jos nije predao dovoljno govori o njegovim namjerama. Definitivno je umoran i zeli se posvetiti svojoj kompaniji, to ne krije. Ali je svijestan da je trenutno on najbolja opcija za predsjednika UO. S druge strane, jos uvijek je suspendovan od strane Fudbalskog Saveza BiH i ne moze zvanicno preuzeti funkciju.
Jedna kratka informacija vezana sa susret sa SDA s obizorm da se par puta spominjao u zadnje vrijeme. Definitivno je velika vecina UO u to vrijeme bila protiv posjete. Medjutim, glavna tema na susretu je bila potencijalna prijateljska utakmica izmedju Veleza i Galatasaray za stoljetnicu kluba. Clanovi koji su zagovarali posjetu su se nadali da ce nakon objavljivanja prijateljske utakmice pridobiti povjerenje navijaca. Ideja je bila preko Bakira Izetbegovica doci do Erdogana koji bi pomogao u organizaciji. Medjutim, Izetbegovic nakon susreta nije kontaktirao Erdogana i zbog toga Velez nije imao revijalnu utakmicu za proslavu rodjendana. Mnogi navijaci su se pitali zbog cega klub nije imao zvanicnu rodjendansku utakmicu. To je glavni razlog.
Šoše je u intervjuu govorio da se utakmica ne može odigrati jer su radovi na terenu, kao odigrat će se ali je pitanje vremena kada.RainMan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:06
Cinjenica da je u subotu bio siguran da ce podnjeti ostavku, a do danas jos nije predao dovoljno govori o njegovim namjerama. Definitivno je umoran i zeli se posvetiti svojoj kompaniji, to ne krije. Ali je svijestan da je trenutno on najbolja opcija za predsjednika UO. S druge strane, jos uvijek je suspendovan od strane Fudbalskog Saveza BiH i ne moze zvanicno preuzeti funkciju.
Jedna kratka informacija vezana sa susret sa SDA s obizorm da se par puta spominjalo u zadnje vrijeme. Definitivno je velika vecina UO u to vrijeme bila protiv posjete. Medjutim, glavna tema na susretu je bila potencijalna prijateljska utakmica izmedju Veleza i Galatasaray za stoljetnicu kluba. Clanovi koji su zagovarali posjetu su se nadali da ce nakon objavljivanja prijateljske utakmice pridobiti povjerenje navijaca. Ideja je bila preko Bakira Izetbegovica doci do Erdogana koji bi pomogao u organizaciji. Medjutim, Izetbegovic nakon susreta nije kontaktirao Erdogana i zbog toga Velez nije imao revijalnu utakmicu za proslavu rodjendana. Mnogi navijaci su se pitali zbog cega klub nije imao zvanicnu rodjendansku utakmicu. To je glavni razlog.
Ne kažem da nije istina to što kažeš ali mi i ova njegova tvrdnja ima logike.
Nastavi nas izvještavati, da nije kakvih takvih informacija čir bi dobio čini mi se jer od nekih zvaničnih saopštenja očito nema ništa.
-
- Kontakt:
Istina je i za Galatasaray i za Bakira, prije par mjeseci sam rekao OnlyLeftu da se pregovara sa Galatom, moze ti potvrditiJimmyPage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:12Šoše je u intervjuu govorio da se utakmica ne može odigrati jer su radovi na terenu, kao odigrat će se ali je pitanje vremena kada.RainMan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:06
Jedna kratka informacija vezana sa susret sa SDA s obizorm da se par puta spominjalo u zadnje vrijeme. Definitivno je velika vecina UO u to vrijeme bila protiv posjete. Medjutim, glavna tema na susretu je bila potencijalna prijateljska utakmica izmedju Veleza i Galatasaray za stoljetnicu kluba. Clanovi koji su zagovarali posjetu su se nadali da ce nakon objavljivanja prijateljske utakmice pridobiti povjerenje navijaca. Ideja je bila preko Bakira Izetbegovica doci do Erdogana koji bi pomogao u organizaciji. Medjutim, Izetbegovic nakon susreta nije kontaktirao Erdogana i zbog toga Velez nije imao revijalnu utakmicu za proslavu rodjendana. Mnogi navijaci su se pitali zbog cega klub nije imao zvanicnu rodjendansku utakmicu. To je glavni razlog.
Nastavi nas izvještavati, da nije kakvih takvih informacija čir bi dobio čini mi se jer od nekih zvaničnih saopštenja očito nema ništa.
Znači Bakir **** ih iskoristio ko kondom, obećao preko Erdogana nešto dogovoriti i ispalio.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
IstinaMostarskiSin je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:16Istina je i za Galatasaray i za Bakira, prije par mjeseci sam rekao OnlyLeftu da se pregovara sa Galatom, moze ti potvrditiJimmyPage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:12Šoše je u intervjuu govorio da se utakmica ne može odigrati jer su radovi na terenu, kao odigrat će se ali je pitanje vremena kada.RainMan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:06
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sada je vjerovatno malo jasnije zbog cega je Sose otisao. Morao je da pokriva poprilicno mnogo stvari u klubu sa izjavama za koje je i sam znao da nisu istina. S obzirom da od dogovora i utakmice sa Galatasaray nije bilo nista, posjetila je ispala prazna i nedorecena.JimmyPage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:12Šoše je u intervjuu govorio da se utakmica ne može odigrati jer su radovi na terenu, kao odigrat će se ali je pitanje vremena kada.RainMan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:06
-
- Kontakt:
Vracaj Sosu i Hasica, izginusmoRainMan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 15:30Sada je vjerovatno malo jasnije zbog cega je Sose otisao. Morao je da pokriva poprilicno mnogo stvari u klubu sa izjavama za koje je i sam znao da nisu istina. S obzirom da od dogovora i utakmice sa Galatasaray nije bilo nista, posjetila je ispala prazna i nedorecena.JimmyPage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:12Šoše je u intervjuu govorio da se utakmica ne može odigrati jer su radovi na terenu, kao odigrat će se ali je pitanje vremena kada.RainMan je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:06
Zadnja tri ligaska poraza sa tri razlike
2022/23
Sloga Doboj - Velez 3:0
2020/21
Zeljeznicar - Velez 3:0
2016/17
Buducnost - Velez 3:0
Bravo Amawe
2022/23
Sloga Doboj - Velez 3:0
2020/21
Zeljeznicar - Velez 3:0
2016/17
Buducnost - Velez 3:0
Bravo Amawe

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Kakva luda sezona,mi da dobijemo 2 zaostale bili bi samo 2 boda od Sarajeva koje je prvo na tabeli.
A rezultati nam užasni
A rezultati nam užasni
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Bukvalno. Ove sezone doslovno svatko svakoga dobivaEspiritosanto je napisao/la: ↑31 avg 2022, 18:23Kakva luda sezona,mi da dobijemo 2 zaostale bili bi samo 2 boda od Sarajeva koje je prvo na tabeli.
A rezultati nam užasni
Tuzla City u naletu.. zadnje tri zabili 12 golova
Svi očekuju lagane bodove TC protiv nas sljedeću utakmicu, idealna prilika za popravni
Rođeni hoćemo pobjedu, srce na teren !!

Rođeni hoćemo pobjedu, srce na teren !!
Kad se vraća Radovac odprilike zna li iko?
-
- Kontakt:
Covjece kako malo informacija ima iz kluba, skoro nista
.........Haskic...............
Pantelic.......Dzankovic...
........Andjusic..............
..Hasanovic..Halilovic......
Pavic..Ikic..Kvakic..Ovcina
.......Bogdanovic............
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
To je toOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:36.........Haskic...............
Trenutno je ovo najbolje, i to daleko najboljeJimmyPage je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:38To je toOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:36.........Haskic...............
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.