neno hajmo ba na utakmicu mozemo jos sticineno#4 je napisao/la:Sutra sa pocetkom u 17. 00 sati uz direktan prijenos na BHT 1...Elmar je napisao/la:kad je finalni mec
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Cestitke momcima na trijumfu sinoc, ispunili su sto su trebali, danas castan poraz do 15 razlike i ja cu licno da budem prezadovoljan..Jer ko je gledao Siroki - Igokea sinoc zna o cemu pricam...
Da igra Zimic, pa da malo pokusa da sacuva Grgata, ovako ce biti pretesko, a pogotovo Morovic ce Muhu da ubije bojim se, jer Muha i ove godine pored odlicnog napada igra losu odbranu i dalje..
Kako mi rekose sinoc na 14 razlike za nas i napad, masimo sut a onda u posljednjoj sekundi poluvremena primamo tricu, nista neobicno za nas
Ali su Bozo, Muha i Dzeno na kraju povukli...
U prvom poluvremenu Bosna je igrala odlicno u odbrani, citavo vrijeme smo branili dobro...
Raduje neka konstantna igra Camdzica, 8 - 10 poena, Hodzic imao 7 poena, sto mu je poslije povrede rekord sezone
..Ali opet ovo je sve na papiru..Kruslin je jucer bio los, valjda ce danas imati dobar dan
Ponavljam sve ispod 15 razlike je itekako prihvatljivo...
Da igra Zimic, pa da malo pokusa da sacuva Grgata, ovako ce biti pretesko, a pogotovo Morovic ce Muhu da ubije bojim se, jer Muha i ove godine pored odlicnog napada igra losu odbranu i dalje..
Kako mi rekose sinoc na 14 razlike za nas i napad, masimo sut a onda u posljednjoj sekundi poluvremena primamo tricu, nista neobicno za nas
Ali su Bozo, Muha i Dzeno na kraju povukli...
U prvom poluvremenu Bosna je igrala odlicno u odbrani, citavo vrijeme smo branili dobro...
Raduje neka konstantna igra Camdzica, 8 - 10 poena, Hodzic imao 7 poena, sto mu je poslije povrede rekord sezone
Ponavljam sve ispod 15 razlike je itekako prihvatljivo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ima li negdje neki link za ovu tekmu. Da pogledam na internetu jer ovaj BHT1 naravno ne funkcionise.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
FKS❤️1946
http://www.balkansport.info/schedule/12 ... 011-a.htmldjokica je napisao/la:Ima li negdje neki link za ovu tekmu. Da pogledam na internetu jer ovaj BHT1 naravno ne funkcionise.
Hvala unaprijed
samo se moras registrirat ali besplatno je..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sretno Studenti!
dobar je link, trebao si samo kliknuti na utakmicu koju hoces da gledas 
evo ti: http://www.balkansport.info/channel-4/5 ... t-4-a.html
ma ne mogu da dodjem do kanala, imam 5 sajtova na naslovnoj stranici. hokej klub medvescak, navijaci srbije, nba...dino-92 je napisao/la:dobar je link, trebao si samo kliknuti na utakmicu koju hoces da gledas
nemam nigdje opcju za kanale
FKS❤️1946
mozda se nisi registrovao, ako se registrujes i kliknes na moj link doci ces direktno do utakmice
ako si se registrovao ispod tih reklama ti je okvir za tekmudjokica je napisao/la:ma ne mogu da dodjem do kanala, imam 5 sajtova na naslovnoj stranici. hokej klub medvescak, navijaci srbije, nba...dino-92 je napisao/la:dobar je link, trebao si samo kliknuti na utakmicu koju hoces da gledas
nemam nigdje opcju za kanale
mozes da krenes i odavde
http://www.balkansport.info/schedule/12 ... 011-a.html
odatle sam i krenuo, i registrovao se isve, ali od ove stranice naslovne ne mogu se pomjeriti. e sad, ne znam zasto
FKS❤️1946
pritisni -LIVE ON i spusti misem ispod reklama je okvir,mozda je do pretrazivaca ,ja koristim google chrome i radi normalnodjokica je napisao/la:odatle sam i krenuo, i registrovao se isve, ali od ove stranice naslovne ne mogu se pomjeriti. e sad, ne znam zasto
U 120 sekudni ode sve dobro do tada...Muha usra sa dva faula gdje je poklonio 6 poena...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Snasao sam se u ovom lavirintu. Supersantos je napisao/la:pritisni -LIVE ON i spusti misem ispod reklama je okvir,mozda je do pretrazivaca ,ja koristim google chrome i radi normalnodjokica je napisao/la:odatle sam i krenuo, i registrovao se isve, ali od ove stranice naslovne ne mogu se pomjeriti. e sad, ne znam zasto
HVALA Kevin, dino -92 i Santos
FKS❤️1946
Fakat bezveze dva faula, ali po meni prestrogo dosuđena, nekako mi ove sudije šilje na stranu Širokog, nadam se da će uspjeti nadoknaditi ovaj zaostatak, ali biće teško.Raul_64 je napisao/la:U 120 sekudni ode sve dobro do tada...Muha usra sa dva faula gdje je poklonio 6 poena...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
.ebo majku postoji li debilniji igrač od Bože Đurasovića
Ko će tom konju da objasni da nikad neće imati šut niti da ima t od tehnike i on se tamo našao nadigravati. Nek igra odbranu i skače kad je limitiran,,,nije sramota...
Svaka cast momcima odigrali su preko svog nivoa 1 razlike za SB a minuta do kraja...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
steta...dobar otpor Bosne...ali Damjanovic fuli ove slobodne i to je bio kraj...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Bas steta...svaka cast za borbenost i opet kad vidim kako malo fali
jedan igrac bi napravio prevagu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Fali dobar centar , svaka cast momcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.