FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E aferim morto
Hajde ti Džaka sine nadaj se Dicklizicu i odyebaus
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bit će ovo neizvjesna sezona. Zrinjski, Tuzla i mi smo u 5 deka, a Borac će sa sudijama biti isto s ovom trojkom. Titula se definitivno može uzeti ako se neke stvari poslože.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma zrinjski je nokautiran zadnjih 7 dana, ako ovo ne iskoristimo, onda se ne trebamo nadati nečem aman + danas na ovom terenu su se potrošili duplo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo dan više odmora a valja se sad vratiti iz Bosanskog Novog.. te neke sitnice su na našoj strani pa ćemo vidjeti možemo li šta iskoristiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
trebali bi iskoristiti, X bi mi odgovarao isto tako, ali grehota da ne dobijemo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Oni su ubjedljivo najaci na svakoj poziciji ekstra igraci i zamjene danas je ove kisa izvukla i sretan gol nista vise
Samo se extra pojačati na polusezoni, pogotovo kritične pozicije i to je to. Nece nas na proljece zanimati ni sudije ni konkurencija. Valjda ce neko Mirviću objasniti značaj titule i njene benefite, pogotovo kada je Evropa u pitanju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pobjedimo Zrinjskog i realno pokažemo da smo se izdigli iz krize i da ćemo napasti titulu.
Nama na zimu daj Vukotica i nek npr Mustafic eksplodira, sasvim dovoljno da se do kraja za titulu borimo.
Kad bi legao na to sve neki ubica špic, onda stvarno vjerujem u titulu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.
Gresaka je bilo i ljetos ali siguran sam da ce se i to na vrijeme ispraviti. Imamo jos 3 ili 4 igraca kojih bi se trebalo rijesiti.
You are someone else I am still right here
Halid opet u prvoj postavi.
Ovu Slobodu ako u Banovicima na pobjedimo 0:4, treba igracima od plate odbiti.
Najpoznatiji pljuvac i tjerac sa Istokafera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:12Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.
Gresaka je bilo i ljetos ali siguran sam da ce se i to na vrijeme ispraviti. Imamo jos 3 ili 4 igraca kojih bi se trebalo rijesiti.
Ima li sta za Vladana? Večeras brani u prvoj
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kako ti sa zapada upratis ko pluje na istoku, sumnjiv si mi.Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:34Najpoznatiji pljuvac i tjerac sa Istokafera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:12Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.
You are someone else I am still right here
Sta imam upratiti kad je oko tebe tampon zona od 2 m..fera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:39Kako ti sa zapada upratis ko pluje na istoku, sumnjiv si mi.Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:34Najpoznatiji pljuvac i tjerac sa Istokafera je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:12
Zna to Mirvic dobro, zar ne vidis koliko je vec do sada ulozio i kakav smo remont napravili. S obzirom na velike promjene normalno je da ce nam trebati 2 ili 3 prelazna roka da se sastavi ekipa.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zrinjski je prodrman psihicki poslije onog ispadanja u Evropi.U ligi isto krenuli lose sa 2 poraza.Uz sve to,imali su danas daleko gostovanje(5 i po sati nije malo)i valjalo je igrati 90 min danas po onome ganjati rezultat
Njima ce faliti Corluka,mi jaci za 3-4 igraca.Utakmica u nedelju ce nam biti pokazitelj dokle smo,ako ne mozemo bar bod uzeti nista,prihvatiti odma da od titule nema nista i zacrtati kao jedini cilj Evropu
Njima ce faliti Corluka,mi jaci za 3-4 igraca.Utakmica u nedelju ce nam biti pokazitelj dokle smo,ako ne mozemo bar bod uzeti nista,prihvatiti odma da od titule nema nista i zacrtati kao jedini cilj Evropu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 38 gostiju.