Da tebi hoće nekakvi provalnici prste slomit da ne možeš kucat idiotarije iz dana u dan.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: English Premier League
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ima veze jer je, po klasicnom srpstvu reklo bi se, Mitrovic smatran za top 5 napadaca na svijetu. Cisto da vidim gdje tvoje razmisljanje stoji.marconato je napisao/la: ↑31 avg 2022, 07:41Naravno da nije, ali kakve veze ima sad Džeko sa citavom pricom, tj. pokusajem "sprdanja" i konstantni ironicni komentari pojedinaca na racun Mitrovića, trenutno drugog strijelca lige?!gaston je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:48Jel bolji od Dzeke u primeu?marconato je napisao/la: ↑30 avg 2022, 22:32
Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije i jedan od najefilasnijih reprezentativnih spiceva danasnjice.
46 golova na 74 meca = 0.62 gola po mecu, brutalna statistika.
Msm da je u top 5 reprezentativnih napadaca po koeficijentu postignutih golova. Ispred su cini mi se samo Lukaku, Kane, Haaland i ne znam da li iko jos?!
Odveo Srbiju na 2 SP, malo li je?!![]()
Ona spanska momcina se nastavlja prosipati ovdje.
Treba vidjet s Pukkijem kako mu je bilo odbiti sve silne ponude nakon 5 golova u prva 3 kola prije par sezona. Golovi Liverpoolu, Chelseau i naravno hattrick Njukasu.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 31 avg 2022, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
City 
Ne kužim što su htjeli. Ferran, Angelino, Harrison, Jesus, Zinchenko, Sterling. I dalje su uvjerljivo najjači, ali jasno je da nemaju širinu kao inače.

Ne kužim što su htjeli. Ferran, Angelino, Harrison, Jesus, Zinchenko, Sterling. I dalje su uvjerljivo najjači, ali jasno je da nemaju širinu kao inače.
Gledaj sampiona
Sampioni net spenda
Dugorocno dobra strategija i pogodjeni transferi se isplacuju.

Sampioni net spenda

Dugorocno dobra strategija i pogodjeni transferi se isplacuju.
4-IN-A-ROW
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Nemaju ni konkurente ko inaceCipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:49City
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Shategabri
- Kontakt:
Znamo ko se prosuo prošli putgaston je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:36Ima veze jer je, po klasicnom srpstvu reklo bi se, Mitrovic smatran za top 5 napadaca na svijetu. Cisto da vidim gdje tvoje razmisljanje stoji.
Treba vidjet s Pukkijem kako mu je bilo odbiti sve silne ponude nakon 5 golova u prva 3 kola prije par sezona. Golovi Liverpoolu, Chelseau i naravno hattrick Njukasu.

Koševo Zapad
Jel igro onaj phillips sto je doso u city ikako? Nisam ga upratio nesto
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Btw mozemo li reci da je Ahmedhodzic u svojim godinama klasa za Vidica u istim tim godinama?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ferrana su lijepo utopili i za duplo manje para doveli boljeg igrača (Alvareza), Sterling ih je kostao bodova i bodova i finala LP i lijepo su ga utopili, Zinchenko je greška, Angelino nikad nije ni obukao njihov dres svakako i onaj Raum mu je uzeo mjesto u Lajpcigu, a Harrison nije nivo Cityja + su doveli boljeg igrača od njega (Philippsa)Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:49City
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 31 avg 2022, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije to sad toliko ni bitno, tranzicija u EPL ce biti zanimljivo za vidjeti.dachodachoni je napisao/la: ↑31 avg 2022, 16:10Btw mozemo li reci da je Ahmedhodzic u svojim godinama klasa za Vidica u istim tim godinama?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- wadethegreat
- Kontakt:
Oporavak ce navodno trajati 3 sedmice i ne utice na interes Celzija.
Najveci tu problem je cifra koju Barsa trazi koja je kriminalna s obzirom da su ga besplatno doveli...
Ne znam samo psihicki kakav ce biti ipak je ovo sok sto mu se desilo.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 31 avg 2022, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Chelsea se stvarno istrošio ovaj prijelazni rok, Amerikanac se dokazuje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Umjetnost je potrositi 350 miliona i za klasu biti losiji nego prosle sezone
Bukvalno ne znam nijednog Srbina koji Mitra smatra cak i za top 5 spiceva u PL, obzirom da u istom obitavaju Haaland, Kane,gaston je napisao/la: ↑31 avg 2022, 14:36Ima veze jer je, po klasicnom srpstvu reklo bi se, Mitrovic smatran za top 5 napadaca na svijetu. Cisto da vidim gdje tvoje razmisljanje stoji.
Jesus, Firmino, Nunez...ali znam desetine pojedinaca s ovog foruma koji su ga omalovazavali i pricali da je igrac samo za Championship...
Dalje, opet mi nije jasna poveznica s Džekom i njegovim primeom, jer je veliko pitanje da li je i on u svom primeu bio top 5 napadaca svijeta, obzirom da je jednom od takvih konstantno grijao klupu, a pored njega je samo u Engleskoj imao jos: van Persiea, Rooneya, Suareza...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- wadethegreat
- Kontakt:
Boehly je svoje odradio.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 16:45Chelsea se stvarno istrošio ovaj prijelazni rok, Amerikanac se dokazuje
Prvi put u ovoj ludnici od transfer marketa sam radio pregovore iskreno odlican posao.
Uspio je Fofani smanjiti cijenu sa 85 milki na 69.5.
Nije nasjeo na minu Gordona za 60 milki nije htio ici preko 40.
Boehly je svoje odradio Celzi je i dalje klub koji ima kupovnu moc ostalo je na Tuchelu...
Sad kao kriminalna cijena za Aubu a bacaju se pare na sve strane
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.