Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

pinki
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la pinki » 31 avg 2022, 00:13

JuventinoVero je napisao/la:
31 avg 2022, 00:10
Opet priča kako je ovo dobro..ja ne znam od kad vi ljudi pratite Juventus i ko vas je ubijedio da je ovo dobro.

Ne može biti dobro da su ti Sandro i de sciglio bekovi, da je paredes top pojačanje..da je allegri dobar trener, da smo zadovoljni četvrtim mjesto.

Masu puta skrolam do vrha da pogledam jel čitam temu Juventusa ili Rome.
Prijatelju hebo nas je CR samo tako, dalje korona, dalje Fiat/Ferari kite i da ne nabrajam. Nema para i to je to.
Al evo jel to Milan nesto bolji?
Nidje veze, mislim da smo najjaci trenutno kad se svi vrate, to je bar moje misljenje.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 31 avg 2022, 00:45

pinki je napisao/la:
31 avg 2022, 00:13
JuventinoVero je napisao/la:
31 avg 2022, 00:10
Opet priča kako je ovo dobro..ja ne znam od kad vi ljudi pratite Juventus i ko vas je ubijedio da je ovo dobro.

Ne može biti dobro da su ti Sandro i de sciglio bekovi, da je paredes top pojačanje..da je allegri dobar trener, da smo zadovoljni četvrtim mjesto.

Masu puta skrolam do vrha da pogledam jel čitam temu Juventusa ili Rome.
Prijatelju hebo nas je CR samo tako, dalje korona, dalje Fiat/Ferari kite i da ne nabrajam. Nema para i to je to.
Al evo jel to Milan nesto bolji?
Nidje veze, mislim da smo najjaci trenutno kad se svi vrate, to je bar moje misljenje.
Pa eto ide im sigurno bolje s obzirom da su prvaci države a mi imamo nula trofeja.

A korona se samo desila u juventusu, i koliko znam trosimo mi itekako.. samo na pogrešne igrače, trenere.

Nije problem uštediti, ali nemoj mi govoriti da je paredes top pojačanje, ta je to, što nam je trebalo.

Pa nama je roster ostao manje više isti, samo si pustio dybalu, moratu i još par igrača..doveo džaba pogbu i di mariu... zamijenio štopera za štopera i još dobio 30ak mill, tu smo još i dobro prošli jer smo dobili boljeg ili u najmanju ruku isto kvalitetnog igrača i plus pare.

Nema pojačanja u odbrani, nema u napadu, vezni red vodu vari vodu ladi..nekih mladih igrača je isplivalo koji će biti poslati na klupu čim krene prva kriza, onda se vraćaju arthur, rabiot, amerikanac, ne bi me čudilo i ramsey. Da li će se probiti ti mladi igrači i koliko će igrati pitanje je. I ako budu igrali koliko oni mogu. Da li će ih uskoro Allegri sa svojom calma taktikom demotivisati, ostaje da se vidi.

Na sve to imaš trenera koji najiskrenije i bez ikakvog pretjerivanja je pogubio sve konce i ovo mu je zadnji voz da spasi karijeru, pa mu je svaki potez i utakmica sa minimalno rizike da ne pukne kakva bruka tipa da nas ne razvali neko 4-5 razlike..jer poslije toga zna da je završio sa karijerom.

Vidićemo na šta će ovo sve ispasti, ali ne izgleda dobro.
#ALLEGRIOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 31 avg 2022, 06:39

pinki je napisao/la:
30 avg 2022, 23:00
BuffonGigi je napisao/la:
30 avg 2022, 22:54
A Sandro i dalje lijevi bek...
Imali smo i Birrindelija svojevremeno, mislim da smo poklopili sve sto treba koliko je moglo…
Ako hoces vec spominjati lose bekove, nemoj uzimati za primjer Birindellija i Pessotta, oni su bili solidni igraci, radnici, koji su bili dio masinerije koja je osvajala sve zivo. Imas takvog i Lichsteinera, koji je po fudbalskom talentu daleko iza ostatka ekipe bio, ali bio u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Ako cemo spominjati pravo lose bekove, mozemo pricati o Molinaru, Zdeneku, itd. A znamo koliko se s njima trofeja osvojilo.

Sandro je za mene poslije Zambrotte najbolji lijevi bek kog smo imali, na vrhuncu karijere je bio odmah iza Marcela u cijelom svijetu, igracina. Ali ovo vise nije taj Sandro, ovo su njegovi posmrtni ostaci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 31 avg 2022, 08:28

Ma Birindeli je bio rupa sjecam se kad primismo 4 od Celte u Kupu Uefa sve njegove greske itd. Molinaro kod nas bio los a eksplodirao u Stutgartu.
Nije mi to poenta bila, nego nikad nismo imali full tim da su sve pozicije top. Ako su ti bekovi dobri u vezi su bili Tachinardi i Tudor. Ako je veza dobra u spicu Miccoli itd.
Pa sjeti se kikseva Ferare, Montera, Juliana. Al poenta je da su se osvajali trofeji i sa takvim igracima. Sad nema te strasti i zelje u klubu, ja je ne vidim. Od uprave, preko navijaca do igraca, svi samo traze mane a niko da povuce da krenemo u pravom smjeru.

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 31 avg 2022, 09:25

Biće žestoka konkurencija za 3 pozicije u veznom redu (u formaciji 4-3-3); Paredes, Pogba, Loca, Rabiot, Mireti, Zakaria, McKinie, Fagioli...

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 31 avg 2022, 10:22

pinki je napisao/la:
30 avg 2022, 23:27
linethreader je napisao/la:
30 avg 2022, 23:02
pinki je napisao/la:
30 avg 2022, 23:00

Imali smo i Birrindelija svojevremeno, mislim da smo poklopili sve sto treba koliko je moglo…
:bow:

Pa imali smo 20 puta gore od Birindelija, nije to upitno, ali s kakvim je ostatkom ekipe Birindeli igrao? Nemojmo sad babe i žabe porediti :roll:
Slazem se, al opet kazem u ovoj besparici gdje ne mozes nista iskesirati dobro smo popunili ekipu, sad je na treneru.
U tome i jeste problem,sto ti igraci nisu suha klasa pa da racunamo da prosjecno 30% nazadovanje igraca pod njegovom palicom nece biti prevelik gubitak. :mrgreen:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 31 avg 2022, 10:50

Al isto tako kakva je tad bila Seria A i kakva je sad ...sta treba pacovu Manchester city ili Juventus iz 9o tih da osuta na gol sugavoj Sampdoriji ....kad pocnu ga pravdati rosterom ...jest eto ostali su kao bolji ...

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 31 avg 2022, 11:01

allegri se piše malim slovom

Forza Spezia

#allegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 avg 2022, 11:06

Ako bi ova ekipa ostala zdrava kompletna do kraja sezone, i ovakav Alegri bi uzeo skudeto.

Ono sto je najbitnije da je ekipa promijesana, naredne sezone nastaviti sa ciscenjem, ali mora se dovesti jos top igraca.

Najveci dobitak bi bio da se Mire istrpi i od njega dobije top igrac, naredne sezone bi uz 2-3 ciljana pojacanja, bio u mnogo boljoj situaciji.

Nadam se samo da Arthur nece ostati i jos gore uzeti nekom mjesto na listi za LP.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 31 avg 2022, 11:21

Allegri #JuveSpezia press conference recap

-Di Maria and Fagioli are back
-Rovella joins Monza
-Fagioli likely to stay at Juve.
-Bonucci back for Fiorentina
-Happy with Gatti.
-Could start Milik with DV9.
-Pogba could be back in training next week.
-Danilo versatile

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 31 avg 2022, 12:07

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 31 avg 2022, 12:44

Paredes to Juventus: done deal. Here are the details:

- loan with the option to buy that can become an obligation if certain conditions are met : €15M.
- €5M bonuses.
- €7.5M/year salary for the player.
- 3 year contract with the option to extend for another year

Malo prevelika plata….

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 31 avg 2022, 13:07

Opet se ogromne plate daju polovnjacima kojih se poslije neces moci rijesiti ni puskom :roll:

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 31 avg 2022, 13:14

J1897 je napisao/la:
31 avg 2022, 12:44
Paredes to Juventus: done deal. Here are the details:

- loan with the option to buy that can become an obligation if certain conditions are met : €15M.
- €5M bonuses.
- €7.5M/year salary for the player.
- 3 year contract with the option to extend for another year

Malo prevelika plata….
Ovo je plata za startera u ekipi. Možemo onda očekivati vezu:

Paredes
Locatelli-Pogba

ili će to Max promješati opet

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 31 avg 2022, 14:45

Yebote dan ja plate...

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 31 avg 2022, 14:53

Mogli su komotno i dybali dati ovu platu, na istom bi bili

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 31 avg 2022, 15:13

Ne bi bili na istom... ovog ce sa ovom platom placati manje od 11mil ukupno, a dybalu bi sa ovom platom placao izmedju 14 i 15mil, tj i placao si ga... a jos je drugi par cipela sto je dybala odbio ovu platu od kluba i trazio vecu jer je kontao da ce i dobiti vecu a ono se dobro preracunao i vidimo na kraju za koliko je morao potpisati ugovor u romi kad ga niko osim njih i intera i nije zelio...

I trece paredes ovoliku platu, odnosno pribliznu ima i u PSGu, pa nije bas idiot da dolazi za manje igrati jer da se razumijemo ne bi bas rekao da je njemu san igrati u Juventusu...

Cetvrto, dobar je igrac koji ce se bas uklopiti u vezni red sa pogbom i locatelliem jer nam treba njegov tip igraca u vezi kako bi locatelli mogao ici malo naprijed i napokon igrati na svojoj poziciji...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 31 avg 2022, 17:10

Draxler napokon dolazi u Torino
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 31 avg 2022, 17:13

Kompromis je napisao/la:
31 avg 2022, 15:13
Ne bi bili na istom... ovog ce sa ovom platom placati manje od 11mil ukupno, a dybalu bi sa ovom platom placao izmedju 14 i 15mil, tj i placao si ga... a jos je drugi par cipela sto je dybala odbio ovu platu od kluba i trazio vecu jer je kontao da ce i dobiti vecu a ono se dobro preracunao i vidimo na kraju za koliko je morao potpisati ugovor u romi kad ga niko osim njih i intera i nije zelio...

I trece paredes ovoliku platu, odnosno pribliznu ima i u PSGu, pa nije bas idiot da dolazi za manje igrati jer da se razumijemo ne bi bas rekao da je njemu san igrati u Juventusu...

Cetvrto, dobar je igrac koji ce se bas uklopiti u vezni red sa pogbom i locatelliem jer nam treba njegov tip igraca u vezi kako bi locatelli mogao ici malo naprijed i napokon igrati na svojoj poziciji...
Cekaj malo, ti hoces reci da je Paredes veci kalibar igraca od Dybale? Ili pak da je on korisniji za nas od Dybale?

Stvarno ne kontam cemu potreba da se opravda bas svaki idiotski potez ove uprave.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 31 avg 2022, 17:46

BuffonGigi je napisao/la:
31 avg 2022, 17:13
Kompromis je napisao/la:
31 avg 2022, 15:13

Cekaj malo, ti hoces reci da je Paredes veci kalibar igraca od Dybale? Ili pak da je on korisniji za nas od Dybale?

Stvarno ne kontam cemu potreba da se opravda bas svaki idiotski potez ove uprave.
A konkretno u kojem pasusu si ti dosao do tog neprocjenjivog zakljucka na osnovu kojeg postavljas pitanje o kalibru i korisnosti jednog i drugog...

Niti je on bolji od dybale a niti dybala zasluzuje povećanje plate kakvo je zelio jer je konkretno od 2018 mnogo losiji igrac nego do tada... sa njim smo se rastali kad smo se i trebali rastati jer dokazano se ne uklapa u Juventus koji stremi top nivou a ni onog realno nije ronaldo pa da mu se prilagodjavas..

A paredes je itekako dobar i koristan igrac koji nece igrati za kikiriki vec ako ne za vecu onda za bar istu platu kao u psgu.. pa nije budala da smanjuje sebi ako ne mora....

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 5 gostiju.