English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
ma mitrovic pametan. ima dobru platu,igra,navijaci ga vole, zivi u londonu. Sta ces vise u zivotu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tad nije ni bilo price o top klubu, barem iz Engleske. Msm da su bili klubovi srednjeg nivoa, jedini se pominjao Tottenham ukoliko bi otisao Kane, jer je bilo price o njegovom odlasku tada...
P.S. Za reprezentaciju je ovo odlicno, tj. da sada ne mijenja sredinu, kao i kada je u pitanju Sergej. Bitno je da igraju, a ima vremena za transfere nakon SP-a.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Saint Maximin vs TAA, vec vidim izludjivanje veceras, ide prosipanje opet.
CPOJ
U Chelsiju Lukaku nije mogao isporučiti 20 golova, Al sigurno bi Mitrovic.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:13Pa eto ovakvom Chelsea bi legao ko šaka na oko.
Minimum 20 komada bi isporučio u sezoni.
Ne vidim što ne bi mogao pružiti ovakve igre sa boljim saigračima.
- Shategabri
- Kontakt:
Šta ako isporuči u Fulhamu? Što onda ne bi mogao u Chelsea?jasmin10 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:42U Chelsiju Lukaku nije mogao isporučiti 20 golova, Al sigurno bi Mitrovic.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:13Pa eto ovakvom Chelsea bi legao ko šaka na oko.
Minimum 20 komada bi isporučio u sezoni.
Ne vidim što ne bi mogao pružiti ovakve igre sa boljim saigračima.
Koševo Zapad
Onaj ne računa Fofanu, a transfer uveliko dogovoren. Slobodno ti dodaj tamo još 85 mil na odbranu.
Neće me čuditi da keširaju i Gvardiola, bez obzira što neće odmah doći. U Chelseau se upalila lampica i sad je svašta moguće.

Neće me čuditi da keširaju i Gvardiola, bez obzira što neće odmah doći. U Chelseau se upalila lampica i sad je svašta moguće.
Ne brukaj se. Isporuci i Aspas za Celtu 20 golova pa to nikada ne bi mogao u Barceloni ili Realu.
Werner nije mogao, Lukaku nije mogao, ali eto Mitrovic bi mogao.
Werner nije mogao, Lukaku nije mogao, ali eto Mitrovic bi mogao.
- Shategabri
- Kontakt:
Lukaku nije mogao u Chelsea, ali je mogao u Interu.
Znam na šta ciljaš, mogao je u Evertonu, a u Chelsea ne.
Koševo Zapad
I kako se sad to uklapa u priču da bi Mitrovic mogao nešto sto 20 puta kvalitetniji Lukaku nije mogao ?Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:10Lukaku nije mogao u Chelsea, ali je mogao u Interu.
- Shategabri
- Kontakt:
Malo je 20... bar 1000 putajasmin10 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:15I kako se sad to uklapa u priču da bi Mitrovic mogao nešto sto 20 puta kvalitetniji Lukaku nije mogao ?Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:10Lukaku nije mogao u Chelsea, ali je mogao u Interu.

Lukaku je i u Interu dobar bio samo u Seriji A. Odgovara mu sporiji tempo. U LP ga nigdje nije bilo.
Po meni debelo precjenjen igrač.
Mitrović igrama za reprezentaciju i Fulham zaslužuje priliku na većem nivou.
Chelsea sam spomenuo u kontekstu da nemaju sad napadača.
Ti ako misliš da im je bolje bez napadača nego sa Mitrovićem onda ne znam šta da ti kažem.
Naravno to se neće desiti jer ni on ne misli nigdje ići ove sezone.
To što je Lukaku flopnuo kad je prešao u top klub ne znači da bi i Mitrović. Ne znamo to.
Koševo Zapad
Ti si rekao da bi hladno zabio 20 golova sto je daleko od istine.
Lukaku se dokazao i u Premier ligi, u Italiji i u reprezentaciji.
Jah eto Lukaku nije bolji od Mitrovica.
Na stranu to. Samo sam htio reci da je glupost tvrditi da bi Mitrovic uradio nešto sto nisu mogli ni mnogo bolji igrači od njega poput Lukaku i Wernera.
Jah eto Lukaku nije bolji od Mitrovica.

Na stranu to. Samo sam htio reci da je glupost tvrditi da bi Mitrovic uradio nešto sto nisu mogli ni mnogo bolji igrači od njega poput Lukaku i Wernera.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam rekao da nije bolji, al 20 puta je pretjerivanje.jasmin10 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 09:26Ti si rekao da bi hladno zabio 20 golova sto je daleko od istine.
Jah eto Lukaku nije bolji od Mitrovica.![]()
Pa lik je odradio brutalnu sezonu u Ch'shipu i isto tako krenuo u PL. Vidjećemo. Ako bude imao dobru sezonu u Fulhamu, sigurno je da će imati ponuda.
Onda tu je i SP, može i to da ga pogura.
Rekao sam i stojim iza toga. Chelsea ima tim koji vapi za napadačem. Nema realizatora. Ne znam na osnovu čega tvrdiš da ne bi mogao isporučiti. Na osnovu pretpostavke da se ne bi snašao u top klubu? To je šbb škb. U kakvoj je formi, mislim da bi je hladno prenio i u Chelsea.
Koševo Zapad
Druze ti opet po svom. Pa pričaš i ti šbb kbb.
Da ti ukratko objasnim opet. Zato sto mnogo bolji igrači nisu mogli to isporučiti i zato sto ovaj nikad nije dokazao da može igrati u premier ligi a kamoli dati 20 komada za Chelsea.

Da ti ukratko objasnim opet. Zato sto mnogo bolji igrači nisu mogli to isporučiti i zato sto ovaj nikad nije dokazao da može igrati u premier ligi a kamoli dati 20 komada za Chelsea.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa evo dokazuje. Pričamo o aktuelnoj sezoni i aktuelnim prilikama u EPL.
Osim ako nećeš reći da je 5 utakmica i 5 golova u Fulhamu bezveze i zanemarivo.
Osim ako nećeš reći da je 5 utakmica i 5 golova u Fulhamu bezveze i zanemarivo.
Koševo Zapad
Aj dobro. Pet utakmica je dovoljno. Rodrigo i Mitrovic su onda vrh.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije dovoljno, ali odlično je počeo. Ako odradi sezonu na nivou, imaće ponuda.
Koševo Zapad
Sreća ne pišeš šbb kbb.
Tu je masa primjera solidnih napadaca koji su u takmicenjima nizem ranga imali nevjerovatne brojke, ili cak u epl sezonu/dvije bili na top nivou. Sve to u sredinama bez vecih ocekivanja.
Npr. Darren Bent dvije kvalitetne sezone u premu, onda Andrew Johnson i ona boom sezona u CP, pa Mikael Forssell, James Beattie isl.
Za takve je jedan Defoe koplje iznad, iako nije imao, gledajuci sezone ponaosob, nikad taj ucinak 20 (+).
Svi nabrojani nisu bili igraci koji ce top klubu rijesiti pitanje napadaca ali su u odredjenim sezonama bili nadomak iskoraka na veci nivo. Ipak za takvo nesto trebas specifican mentalitet te da sa svojih 25 imas barem dvije uzastopne kvalitetne sezone u takmicenju poput epl.
Mitrovic je solidan spic kojem je mozda ekipa tipa Evertona vrhunac karijere.
Npr. Darren Bent dvije kvalitetne sezone u premu, onda Andrew Johnson i ona boom sezona u CP, pa Mikael Forssell, James Beattie isl.
Za takve je jedan Defoe koplje iznad, iako nije imao, gledajuci sezone ponaosob, nikad taj ucinak 20 (+).
Svi nabrojani nisu bili igraci koji ce top klubu rijesiti pitanje napadaca ali su u odredjenim sezonama bili nadomak iskoraka na veci nivo. Ipak za takvo nesto trebas specifican mentalitet te da sa svojih 25 imas barem dvije uzastopne kvalitetne sezone u takmicenju poput epl.
Mitrovic je solidan spic kojem je mozda ekipa tipa Evertona vrhunac karijere.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Shategabri
- Kontakt:
Legendo, nisam ti ja kriv što ti Mitrovića gledaš kroz neke druge naočale.
Ja o njemu pišem strogo kao o fudbaleru i onom što daje na terenu.
Koševo Zapad
E jeste navalili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.