pinki je napisao/la: ↑31 avg 2022, 00:13
JuventinoVero je napisao/la: ↑31 avg 2022, 00:10
Opet priča kako je ovo dobro..ja ne znam od kad vi ljudi pratite Juventus i ko vas je ubijedio da je ovo dobro.
Ne može biti dobro da su ti Sandro i de sciglio bekovi, da je paredes top pojačanje..da je allegri dobar trener, da smo zadovoljni četvrtim mjesto.
Masu puta skrolam do vrha da pogledam jel čitam temu Juventusa ili Rome.
Prijatelju hebo nas je CR samo tako, dalje korona, dalje Fiat/Ferari kite i da ne nabrajam. Nema para i to je to.
Al evo jel to Milan nesto bolji?
Nidje veze, mislim da smo najjaci trenutno kad se svi vrate, to je bar moje misljenje.
Pa eto ide im sigurno bolje s obzirom da su prvaci države a mi imamo nula trofeja.
A korona se samo desila u juventusu, i koliko znam trosimo mi itekako.. samo na pogrešne igrače, trenere.
Nije problem uštediti, ali nemoj mi govoriti da je paredes top pojačanje, ta je to, što nam je trebalo.
Pa nama je roster ostao manje više isti, samo si pustio dybalu, moratu i još par igrača..doveo džaba pogbu i di mariu... zamijenio štopera za štopera i još dobio 30ak mill, tu smo još i dobro prošli jer smo dobili boljeg ili u najmanju ruku isto kvalitetnog igrača i plus pare.
Nema pojačanja u odbrani, nema u napadu, vezni red vodu vari vodu ladi..nekih mladih igrača je isplivalo koji će biti poslati na klupu čim krene prva kriza, onda se vraćaju arthur, rabiot, amerikanac, ne bi me čudilo i ramsey. Da li će se probiti ti mladi igrači i koliko će igrati pitanje je. I ako budu igrali koliko oni mogu. Da li će ih uskoro Allegri sa svojom calma taktikom demotivisati, ostaje da se vidi.
Na sve to imaš trenera koji najiskrenije i bez ikakvog pretjerivanja je pogubio sve konce i ovo mu je zadnji voz da spasi karijeru, pa mu je svaki potez i utakmica sa minimalno rizike da ne pukne kakva bruka tipa da nas ne razvali neko 4-5 razlike..jer poslije toga zna da je završio sa karijerom.
Vidićemo na šta će ovo sve ispasti, ali ne izgleda dobro.