Kupili oni vec Gvardiola za 90, otkud im jos 60 za Anela.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kupili oni vec Gvardiola za 90, otkud im jos 60 za Anela.
Pa ti ocigledno ga nisi pratio tokom te pola godine ako ti je period u Bordeauxa bio fail? Anel je bio jedna od rijetkih svijetlih tacaka tima u tom periodu i par puta odnio epitet najboljeg pojedinca. Navijaci su ga hvalili non stop i trazili da ostane. A koliko ga postuju govori i to da dan danas po twitteru pisu o njemu i njegovim igrama u Sheffieldu.
Trener ga prebacio na lijevog štopera, što je Anelu totapno neprirodna pozicija. On je jako tanak u igri lijevom nogom, ne koristi je nikako, a ta je pozicija teška za igrati i igračima koji su solidni u igri lijevom jer se danas tu isključivo traže ljevaci.
Mora se negdje poceti? U ostalom ovo je trenutno vise hoby nego ista drugo... Ali imam ja svakako puno vece ideje za buducnost od drzanja jednog twitter profila. Ali za to treba vremena... Sto se tice Instagrama, ne mogu reci da nisi upravu.. Ali Instagram se bazira na slike. A ja trenutno nemam vremena, zbog svog vlastitog posla, da mogu sjediti non stop po photoshopu i praviti slike, citate, itd. Da to izgleda dobro. Ako imas neki prijedlog ili slicno I'm all ears sto bi rekli. Slusam..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 sep 2022, 12:52Ne kontam gdje je monetarni interes u twitter profilu od nekoliko K pratitelja. Okej na instagramu barem mozes neke reklame vrtit ako si dovoljno velik, ali ovo ne razumijem.
Nabrao je evo 700+ pratitelja, ne znam zaista koji je ovdje end game.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.